Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Μπάσκετ: Εκτός Δήμας και Τσακαλέρης

Απόντες οι Δήμας και Τσακαλέρης στην σημερινή (28/2) προπόνηση


     Ο Τάσος Δήμας (άρρωστος) και ο Ευθύμης Τσακαλέρης (ταλαιπωρείται απο τραυματισμό) ήταν απόντες απο τη σημερινή προπόνηση των κιτρίνων ενόψει του παιχνιδιού με τον Απόλλων Πάτρας στο Αλεξάνδρειο.  Οι δύο παίκτες αναμένεται να μείνουν εκτός αποστολής απο τον Βαγγέλη Αγγέλου.

     Η σημερινή προπόνηση έγινε σήμερα το απόγευμα με τον Βαγγέλη Αγγέλου χρησιμοποιώντας την βοήθεια ενός DVD ανέλυσε στους παίκτες του τον προσεχή αντίπαλο σε ένα βίντεο διάρκειας περίπου 45 λεπτών.

     Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με την Πατρινή ομάδα ολοκληρώνεται αύριο (1/3) με απογευματινή προπόνηση.

Και... τρέχοντας για τον Γκάλη!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη


     Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής μίλησε για τον επι σειρά ετών συμπαίκτη του στον Άρη, Νίκο Γκάλη, λέγοντας πολύ όμορφα λόγια ενώ δήλωσε πως για τον ''Νικ'' θα ερχόταν ακόμα και τρέχοντας αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την πολύ καλή μεταξύ τους σχέση.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην ''Εφημερίδα των Συντακτών'':

''Για τον Νικ θα ερχόμουν και τρέχοντας.  Σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη.  Ευτυχώς ή δυστυχώς, κάθε παίκτης όταν μπαίνει στο γήπεδο, νιώθει υποχρεωμένος να υπερασπιστεί τον εγωισμό του.  Όταν καταφέρεις κάποια στιγμή να κάνεις αυτόν τον εγωισμό στην άκρη, τότε δεν χρειάζεται να πείσεις κανέναν δύσπιστο και κακοπροαίρετο οτι σέβεσαι τον συμπαίκτη σου περισσότερο απο τον καθένα.

Κάθε άνθρωπος έχει τον χαρακτήρα του.  Όταν βρίσκονται μαζί, κρίνονται για τον τρόπο που συνεργάζονται για να πετύχουν τον κοινό στόχο.  Τώρα αν πιστεύει κανείς, ότι δυο συμπαίκτες, τουλάχιστον βαθιά μέσα τους, δεν ξέρουν πόσο σημαντικός υπήρξε ο ένας για τον άλλον, τότε ίσως δεν μπόρεσαν ποτέ να καταλάβουν την έννοια της ΄΄ομάδας΄΄! ''.

Κανονικά Ζαραδούκας και Γιανιώτας

Κανονικά στις προπονήσεις Ζαραδούκας και Γιαννιώτας, τρέξιμο για Αγκάνθο


     Οι Γιάννης Ζαραδούκας και Γιάννης Γιαννιώτας ακολούθησαν το κανονικό μέρος της σημερινής προπόνησης (28/2) και θέτουν υποψηφιότητα για βασικοί ενόψει Βέροιας.  Επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος βρισκόταν για λίγες ημέρες στην Μαδρίτη ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρούμπεν Πουλίδο.  Ο Νούνο Κοέλιο ακολούθησε θεραπεία και δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες.

     Οι Ρούμπεν Πουλίδο και Νούνο Κοέλιο θα δοκιμαστούν να προπονηθούν την Παρασκευή στην αυριανή προπόνηση για να δει ο Γιάννης Μιχαλήτσος αν θα μπορέσει να τους έχει στα υπόψιν του για το ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Ημαθίας το οποίο θα είναι ''Κλεάνθης Βικελίδης'' απο τους 3.500 περίπου Αρειανούς που θα βρεθούν εκεί.  Για τον Νταβίντ Αγκάνθο, που επέστρεψε χθες βράδυ απο την πατρίδα του, το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο ώστε να ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς και να ακολουθήσει σύντομα το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Με κόσμο (οριστικά) στη Βέροια

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η σύσκεψη μεταξύ Άρη, Βέροιας και Αστυνομίας Ημαθίας


     Πριν απο λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν Άρης, Βέροια και Ελληνική Αστυνομία Ημαθίας με την απόφαση να είναι θετική για τους οπαδούς του Άρη οι οποίοι θέλουν με ότι έχουν και δεν έχουν να βοηθήσουν την ομάδα προς μια νίκη η οποία θα κρίνει μια σεζόν ουσιαστικά.

     Όπως έγινε γνωστό οι δύο ΠΑΕ και η Αστυνομια συμφώνησαν ομόφωνα να ανοίξουν δυο θύρες για τους οπαδούς του Άρη οι οποίες συνολικά είναι γύρω στις 3.500- 4.000 χωρητικότητα.  Στον Άρη θα ανοιχθούν οι θύρες 5 (στο δυτικό πέταλο) και απέναντι απο τους επισήμους απο εκεί δηλαδή που μεταδίδονται οι επίσημοι αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου στα εντός (για τους Ημαθούς) έδρας ματς.

     Ο Άρης απο την αρχή είχε ζητήσει ανάλογο ποσό εισιτηρίων με κάθε επισημότητα απο την ΠΑΕ Βέροια και οι θύρες που αντιστοιχούν για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι θα καλύψουν τις ανάγκες των φίλων του Άρη οι οποίοι θα κάνουν κατακίτρινη (και) όλη τη Βέροια.

     Σημαντικό είναι πως η ΠΑΕ Άρης προπλήρωσε όλα τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν και επίσης αξίζει να σημειωθεί πως οι διοίκηση της Ημαθίας όρισε 10 ευρώ την τιμή του εισιτηρίου.  Σημαντικό παράγοντα στη θετική απόφαση έπαιξε οτι οι οπαδοί του Άρη αποτελούν υπόδειγμα με την άριστη συμπεριφορά τους, επειδή οι φίλοι της Βέροιας βρέθηκαν στο ''Χαριλάου'' στον αγώνα του πρώτου γύρου καθώς και το κομμάτι του οικονομικού αφού οι Βεροιώτες θα βάλουν στα ταμεία τους απο τα εισιτήρια ένα ποσό της τάξης των 35.000 ευρώ.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Νέα εκπομπή οι οργανωμένοι

Ιερολοχίτες και Super-3 σε νέα ραδιοφωνική εκπομπή στους 98.7 (Αθλητικά Νέα)


     Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη σε νέα ραδιοφωνική εκπομπή που έχουν διοργανώσει θα στείλουν μηνύματα στους απανταχού Αρειανούς που θα τους ακούνε ενόψει Βέροιας και όχι μόνο.

     Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα Super-3 και Ιερολοχίτες αποφασίζουν τη νέα ραδιοφωνική εκπομπή για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα ''Αθλητικά Νέα'' στους 98.7 μοιράζοντας με τους υπόλοιπους φίλους του Άρη πολλά ενδιαφέροντα θέματα για την ομάδα.

     Οι οργανωμένοι του Άρη, θα στείλουν τα δικά τους μηνύματα (προς κάθε κατεύθυνση) στη συνάντηση μεταξύ Super-3 και Ιερολοχιτών στο στούντιο των ''Αθλητικών Νέων 98.7'' την Παρασκευή 1 Μαϊου στις 14:00.

Τρέχει να προλάβει ο Κοέλιο

Ο Κοέλιο θέλει να παίξει με τη Βέροια και κάνει ''αγώνα δρόμου'' για να το πετύχει


Ο Πορτογάλος μέσος του Άρη παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει θέλει ''σαν τρελός'' να παίξει με τη Βέροια στον αγώνα-τελικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ημαθίας ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού ταλαιπωρείται απο τραυματισμούς.

Ο Νούνο Κοέλιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή απογευματινή προπόνηση των κιτρίνων στο Νέο Ρύσιο αφού νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και κάνει δίνει ουσιαστικά έναν αγώνα δρόμου έτσι ώστε να καταφέρει να παίξει κόντρα στη Βέροια την ερχόμενη Δευτέρα η οποία θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας στη Super League.

Ο Μιχαλήτσος ωστόσο δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το πρόβλημα του Πορτογάλου αφού ταλαιπωρούνται επίσης και οι Πουλίδο (τενοντίτιδα), Ζαραδούκας (πρόβλημα στον τένοντα του δικεφάλου) και ο Μάρκος Βελλίδης ο οποίος δεν θα μπορέσει να δηλώσει ''παρών'' στο παιχνίδι του Άρη με τη Βέροια αφού αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στο τέλος της εβδομάδας.

Για προληπτικούς λόγους εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάννης Γιαννιώτας ενώ κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε ο Νίκος Ψυχογιός που θέτει υποψηφιότητα για τη βασική ενδεκάδα ενόψει Βέροιας.

Αγκάνθο με... ορέξεις!

Ο Αγκάνθο ορεξάτος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη


     Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του Twitter πως έχει όρεξη για δουλειά ενημερώνοντας έτσι τους φίλους που τον ακολουθούν και τους φιλάθλους του Άρη πως είναι ανανεωμένος.

     Ο Αγκάνθο έγραψε πριν απο λίγη ώρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: ''Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με όρεξη για ποδόσφαιρο. Βάμος Άρης!''

     Από αύριο επιστρέφει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα μετά το διάστημα απουσίας του απο την Ελλάδα λόγω αποθεραπείας και ενδυνάμωσης ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα τη Μαδρίτη.

     Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος, θα βρεθεί τη Δευτέρα στο γήπεδο της Βέροιας έτσι ώστε να τονώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση των συμπαικτών του για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί (και με τον κόσμο που θα βρίσκεται εκεί) μια τεράστια βαθμολογικά νίκη.

Ανεβάζει στροφές ο Βελλίδης

Ο Έλληνας γκολκίπερ ανεβάζει ρυθμούς και επιστρέφει στις προπονήσεις


     Ο 25χρονος τερματοφύλακας του Αρη, όπως επιβεβαίωσε η ΠΑΕ, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και εντός της εβδομάδας υπάρχει μια ελπίδα να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

     Το στάδιο της εκγύμνασης του έχει φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο όπως εκτιμάει το ιατρικό επιτελείο και στο τέλος αυτής της εβδομάδας δεν αποκλείεται ο Έλληνας πορτιέρο να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα.

     Ο Μάρκος Βελλίδης είχε χονδρικό κάταγμα β' τύπου, κάτι που εκτιμήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου μετά απο τον αγώνα του Άρη με τον Πλατανιά.

Επιστρέφει το βράδυ ο Αγκάνθο

Ο Ισπανός ενημέρωσε οτι έρχεται το βράδυ


     Ο Νταβίντ Αγκάνθο, όπως όλοι γνωρίζουμε, ήταν στην Ισπανία για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης έτσι ώστε να έχει λιγότερες ελπίδες για πιθανό τραυματισμό στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια του Άρη.

     Ο 32χρονος στράικερ των κιτρίνων ενημέρωσε πως το βράδυ κατα πάσα πιθανότητα θα έχει προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη και επίσης πως αύριο θα συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα στο Νέο Ρύσιο.

     Ο Αγκάνθο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς- τελικό της Δευτέρας με την Βέροια και έτσι ο Ισπανός θα καλύψει τις χαμένες προπονήσεις για να είναι 100% έτοιμος ενόψει του μεθεπόμενου παιχνιδιού (με Λεβαδειακό).

Θα δει την Βέροια

Ο Μιχαλήτσος θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανθρακικό


     Ο Έλληνας τεχνικός, θέλει να παρακολουθήσει τον τρόπο παιχνιδιού, τα αδύνατα σημεία αλλα και τα προτερήματα της Βέροιας έτσι ώστε να πάει στην πόλη της Ημαθίας έτοιμος για τους τρεις βαθμούς της νίκης οι οποίοι θα σώσουν σε πρώτο πλάνο τον Άρη απο τον υποβιβασμό.

     Ο Γιάννης Μιχαλήτσος αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση στο Ρύσιο, θα δει απο την τηλεόραση του σπιτιού του το παιχνίδι ανάμεσα σε Βέροια και Πανθρακικό έτσι ώστε να βγάλει κρίσιμα συμπεράσματα για την ημαθιώτικη ομάδα.  Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο του Κυπέλλου και σίγουρα ενδιαφέρει και τις δυο ομάδες το αποτέλεσμα για να μπορέσουν να περάσουν εύκολα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

     Ο προπονητής του Άρη, τις τελευταίες ημέρες έχει ενημερωθεί για όλα τα νέα και έχει προμηθευτεί παιχνίδια της Βέροιας καθώς η ομάδα της Ημαθίας αναμένεται να παίξει σήμερα με τους αναπληρωματικούς ενόψει Άρη.

Επαφές με τους πρώην για λύση

Ο Άρης ξεκίνησε συζητήσεις με παίκτες που κατέθεσαν προσφυγή για να βρουν κοινή λύση


     Απο πλευράς ΠΣΑΠ δόθηκε στον Άρη το περιθώριο του ενός μήνα για να πετύχουν τους διακανονισμούς με τους παίκτες που τους χρωστάει αφού κατέθεσαν προσφυγή και οι κίτρινοι πλέον βιάζονται να προλάβουν και να τακτοποιήσουν το θέμα αυτό μετά το ''πράσινο φως'' που πήρε η διοίκηση χθες απο τον ΠΣΑΠ στην Αθήνα.

     Ουσιαστικά οι άνθρωποι του Άρη θα καταβάλουν αρκετά μεγάλη προσπάθεια για να επιτύχουν τις διαπραγματεύσεις με τους πρώην παίκτες τους που θέλουν τα οφειλόμενα για το διάστημα που δεν πληρώθηκαν απο τους κίτρινους.

     Το μήνυμα του Κώστα Πούλιου (πρόεδρος ΠΣΑΠ) ήταν ξεκάθαρο: ''Κάντε συμφωνίες και για παραπάνω δόσεις απο 45 του μνημονίου και εμείς δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, αρκεί να διασφαλιστούν οι ποδοσφαιριστές''.

     Οι κίτρινοι έχουν το χρονικό διάστημα τους ενός μήνα για να τα ''βρουν'' με τους ποδοσφαιριστές που αυτά που τους χρωστάει ο Άρης αποτελούν ''αγκάθι'' για τα οικονομικά του συλλόγου, σε περίπτωση που συμβεί αυτό ο Άρης δεν θα έχει λόγο να επιμένει για το (άρθρο) 99 στην πλευρά των παικτών.

     Πιο συγκεκριμένα το βάρος θα πέσει στους Φατί, Σανκαρέ, Νέτο και Καστίγιο τους οποίους εκπροσωπεί ο Γιώργος Ζελελίδης και αρχικά είναι σύμφωνοι στο να πάρουν μόνο τα δεδουλευμένα τους αλλα με προκαταβολή σε ένα ποσό κοντά στις 80.000 ευρώ.

Οι παίκτες που πρέπει να ξοφλήσει ο Άρης είναι:

1.ΚΑΣΤΙΓΙΟ 1.125.000
2. ΝΕΤΟ 1.000.000
3. ΣΗΦΑΚΗΣ 988.000
4. ΦΑΤΙ 835.000
5. ΓΚΑΡΣΙΑ 750.000
6. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 629.000
7. ΣΑΝΚΑΡΕ 515.000
8. ΤΟΧΑ 373.000
9. ΝΤΙΚΟ 350.000
10. ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ 270.000

Παραχωρεί εισιτήρια η Βέροια στον Άρη (;)

Η ΠΑΕ Βέροια σύμφωνα με ΜΜΕ της περιοχής θα χορηγήσει 3000 περίπου εισιτήρια στον Άρη


     Σύμφωνα λοιπόν (πάντα) με πληροφορίες απο τη Βέροια, η διοίκηση της ''Βασίλισσας'' είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τις θύρες 5 (πέταλο) και 6 (απέναντι απο τους επισήμους) στον Άρη.  Η χωρητικότητα των δύο αυτών θυρών είναι περίπου 3000 θέσεις και αυτός αναμένεται να είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθούν στους κίτρινους.

      Όλα αυτά βέβαια πρέπει να επιβεβαιωθούν και στην αυριανή συνάντηση που θα έχει ο Άρης, η Βέροια και η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας για να μην αποτελέσουν στάχτη στα μάτια των οπαδών του συλλόγου.

     Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως δώσουν δε δώσουν εισιτήρια, το γήπεδο της Βέροιας θα είναι κίτρινο απο τους οπαδούς του Άρη μας.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

''Αλαζονικό το αίτημα της ΠΑΕ Αρης''

Οι φίλοι της Βέροιας χαρακτηρίζουν λάθος την επιλογή του ο πρόεδρος της ομάδας να χορηγήσει στον Άρη 5.000 εισιτήρια για τον αγώνα-τελικό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης


     Φαίνεται πως... ''τρέμουν'' πριν καν τη σέντρα οι φίλαθλοι της Βέροιας καθώς σε επιστολή τους, καλούν τον πρόεδρο της ομάδας να αρνηθεί την πρόταση του Άρη διότι πιστεύουν πως οι κίτρινοι θα δημιουργήσουν υλικές και βαθμολογικές ζημιές στη Βέροια και τον προκαλούν σε δίλημμα αφού του ζητούν να βάλει πάνω απο τα οικονομικά κέρδη, την αγάπη του για την ομάδα και τον κόσμο.


Αναλυτικά η επιστολή:
«Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, το παιχνίδι μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ – Άρη έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.
Πρόταση μας προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, έχοντας διαβάσει και το αλαζονικό αίτημα της ΠΑΕ Άρης όπου ζητεί 5.000 εισιτήρια είναι όχι μόνο να απορρίψει το αίτημα τους αυτό, αλλά να μην χορηγηθεί ούτε μισό εισιτήριο.
Ο πρόεδρος της ομάδος πρέπει να θέσει το «αίσθημα» πάνω από το οικονομικό συμφέρον. Θα είναι ολέθριο το λάθος να δοθούν τόσα πολλά εισιτήρια στον αντίπαλο, καθώς και υλικές ζημιές μπορεί να προκαλέσει αλλά και βαθμολογικές.
Από την άλλη πλευρά ο Βεροιώτης φίλαθλος καλείται να δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο, να το γεμίσει και να σπρώξει την ομάδα σε ένα τρίποντο σωτηρίας!
- Δε σ” αφήσαμε μόνη σου ποτέ! FORZA ΒΕΡΟΙΑ».

Μπάσκετ: Εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη

Ανακοινώθηκε απο την ΚΑΕ ΑΡΗΣ η ημερομηνία για τη βραδιά του Νίκου Γκάλη


     Ο Νίκος Γκάλης (σε όσους τον πρόλαβαν) έχει χαρίσει στιγμές περηφάνιας στον λαό του Άρη και γενικότερα σε όλο τον Ελληνικό λαό που παρακολουθούσε μπάσκετ εκείνη την εποχή και τα περαιτέρω λόγια νομίζω πως είναι περιττά.

     Η ημερομηνία ''κλείδωσε'' απο την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και το βράδυ της 7ης Μαϊου θα είναι η μέρα για την εκδήλωση προς τιμήν του μεγαλύτερου Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.-2003 ανακοινώνει ότι η τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαϊου 2013 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (Παλαί ντε Σπορ).

Σύντομα με νέα ανακοίνωση θα γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

ΤΟ Δ.Σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.-2013''


Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Βέροια- Άρης (προϊστορία)

Προβάδισμα για Βέροια όταν ο Άρης παίζει εκτός με την ''Βασίλισσα''


     Ο Άρης θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στην Βέροια με την τοπική ομάδα αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα απο κάθε άλλη φορά φέτος και το θέμα παραμονής θα γίνει πολύ δύσκολο.  Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει στο μυαλό της μόνο τη νίκη για αυτό το παιχνίδι- τελικό και αυτό επιθυμούν και οι παίκτες των κιτρίνων.

     Η προϊστορία όμως στα εκτός (για τον Άρη) έδρας παιχνίδια δεν είναι και τόσο θετική αφού σε 11 αγώνες πρωταθλήματος οι κίτρινοι μετρούν μόλις 4 νίκες έναντι 5 της Βέροιας ενώ 2 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

     Παρά το οτι υστερεί σε θέμα νικών ο Άρης, υπερισχύει κατά μεγάλο αριθμό στο θέμα γκολ ανα αγώνα αφού σε 11 αγώνες μετράει 14 γκολ και έχει δεχτεί 9.   Συνολικά οι δύο ομάδες βάζουν 2.09 γκολ ανα αγώνα αφού μετρούν μαζί 23.

     Τα 4 απο τα 11 παιχνίδια έληξαν Over ενώ Under έχουν λήξει τα υπόλοιπα 7.

Ατομικό Κοέλιο και Ψυχογιός, Αθήνα ο Ζαραδούκας

Ατομικό πρόγραμμα για Κοέλιο και Ψυχογιό ενώ στην Αθήνα έμεινε ο Ζαραδούκας


     Νούνο Κοέλιο και Νίκος Ψυχογιός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αποτελούν δύο απο τα προβλήματα του Άρη και του Μιχαλήτσου ενόψει Βέροιας.

     Ο Πορτογάλος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα στη διάρκεια της προθέρμανσης και έμεινε εκτός 18αδας για προληπτικούς λόγους ενώ αναμένεται να κάνει μαγνητική προκειμένου να ανακαλυφθεί το πρόβλημα που έχει πόσο μπορεί να τον επηρεάσει για τη συνέχεια.

      Απο την άλλη ο Νίκος Ψυχογιός, που μαζί με τον Κοέλιο είχαν ατομική προπόνηση, ταλαιπωρείται απο οίδημα στον δικέφαλο αλλα έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης και η κατάστασή του φαίνεται να καλυτερεύει έχοντας αρκετές ελπίδες να ταξιδέψει στη Βέροια.

     Ο Γιάννης Ζαραδούκας, τελικώς, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στον δικέφαλο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και αντικαταστάθηκε απο τον Στέλιο Τσουκάνη, παρέμεινε στην Αθήνα για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία στους ανθρώπους του Άρη.

''Πρέπει να κερδίσουμε τη Βέροια''

Ο Στέλιος Τσουκάνης μίλησε σε για τα ματς με Ολυμπιακό και Βέροια


     Ο νεαρός αμυντικός αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός οτι η διακοπή του αγώνα για τον τραυματισμό του διαιτητή, επηρέασε τον Άρη καθώς μίλησε και για το σημαντικότερο ματς των κιτρίνων τη φετινή σεζόν (σύμφωνα με αυτόν) ενώ για το παιχνίδι του Πειραιά έκανε λόγο για δυο άτομα απο την ομάδα του.

Ο άσσος των κιτρίνων είπε:

''Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι.  Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί όμως στο δεύτερο μέρος είχαμε πολύ καλή παρουσία.

Ήμασταν πολύ καλοί με τη μπάλα στα πόδια και καταφέραμε να απειλήσουμε τον Ολυμπιακό.  Δεν πιστεύω οτι μείναμε απο δυνάμεις.  Νομίζω οτι μας επηρέασε η διακοπή για τον τραυματισμό του διαιτητή. Θέλαμε έστω τον πόντο αλλα δεν τα καταφέραμε.

Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση.  Ο αγώνας με τη Βέροια είναι το ματς της χρονιάς.  Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.  Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε τη Βέροια''.

''Όλα για όλα στη Βέροια''

Ο σκορερ του Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε σε ιστοσελίδα


     Ο νεαρός επιθετικός του Άρη που μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τον Ολυμπιακό τοποθετήθηκε για τη συνέχεια του Άρη, το σημαντικό παιχνίδι με τη Βέροια καθώς και για το πάθος των συμπαικτών του.  Ο Αγγελούδης έχει ήδη γράψει το όνομά του στην ιστορία του Ολυμπιακού αφού με το γκολ που πέτυχε στο 2-1 χθες (24/01) με τη φανέλα του Άρη υποχρέωσε την ομάδα του Πειραιά στο 1300ο γκολ που δέχεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

     Ο Νίκος Αγγελούδης αρχικά τόνισε πως ο Άρης θα έπρεπε απο το πρώτο μέρος ο Άρης να επιδείξει το πάθος και την ενέργεια του δευτέρου ημιχρόνου καθώς έτσι θα μπορούσε να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.  Επίσης τοποθετήθηκε για το ματς- τελικό στην Βέροια με την τοπική ομάδα και ξεκαθάρισε πως πρέπει να έρθει αυτή η νίκη και θα κάνουν τα πάντα οι παίκτες για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

     Ο νεαρός επίσης τοποθετήθηκε για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα του Άρη και δήλωσε πως αυτό λειτούργησε αρνητικά ενώ παράλληλα εκφράστηκε για την πικρία του για το γκολ που πέτυχε στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' αφού αυτό δεν συνδυάστηκε με νίκη των κιτρίνων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 21χρονος:

''Στο δεύτερο ημίχρονο επιδείξαμε περίσσιο πάθος και μπήκαμε πολύ δυνατά.  Αν παίζαμε απο την αρχή έτσι, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα.  Μας επηρέασαν τα προβλήματα τραυματισμού που προέκυψαν, ωστόσο ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο.  Στη Βέροια θα τα παίξουμε όλα για όλα.  Ελπίζω να είμαστε πλήρεις και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Δυστυχώς το τέρμα μου δεν συνδυάστηκε με νίκη του Άρη, ωστόσο θα δουλέψουμε όλοι πολύ μέσα στη βδομάδα για να τα καταφέρουμε απέναντι στην Βέροια''.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός- Άρης 2-1

Η κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στέρησε το θετικό αποτέλεσμα απο τον Άρη


     Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης πραγματοποίησε μια εμφάνιση η οποία δεν αντιπροσωπεύει το όνομά του και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο βρέθηκαν απο νωρίς πίσω στο σκορ με τα γκολ των Τζιμπούρ στο 9' και του Μανιάτη στο 37' κάνοντας το ματς υπερβολικά δύσκολο για τον Άρη.

     Η ομάδα του Μιχαλήτσου μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση δεδομένων των συνθηκών και ευχαρίστησε τον Μιχαλήτσο αφού οι παίκτες έδειξαν θέληση και πείσμα.  Ο Αγγελούδης μετά απο εξαιρετική σέντρα του Τάτου στο 59' βρήκε δίχτυα για τον Άρη και έγραψε (το τελικό) 2-1.

     Οι εμφανίσεις των Διούδη, Τάτου, Τριανταφυλλάκου και Αγγελούδη ξεχώρισαν.  Οι δύο τελευταίοι μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή στα μισά του παιχνιδιού και άλλαξαν τη ροή του παιχνιδιού με το πείσμα και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν.



Οι σκέψεις του Μιχαλήτσου

Τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για το ματς με τον Ολυμπιακό


     Ο Άρης θα προσπαθήσει να πάρει ότι περισσότερο γίνεται απο το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 19:30 με τους κίτρινους του Γιάννη Μιχαλήτσου να θέλουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, για να πάνε κόντρα στην προϊστορία, να ανέβει στα ύψη η ψυχολογία τους και φυσικά να μην μιλάει κανένας για πιθανό υποβιβασμό της ομάδας μας.

     Ο Μιχαλήτσος αναμένεται να ποντάρει στην κούραση του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με τη Λεβάντε για το πλαίσιο του Europa League η οποία όμως μπορεί να δουλέψει και με κακό τρόπο απέναντι στον Άρη, αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν στον κόσμο τους οτι μπορούν να παίξουν το ποδόσφαιρο που θα εντυπωσιάσει.

     Ο Γιάννης Μιχαλήτσος έχει τις απουσίες των Ψυχογιό, Βελλίδη και Γιαννίτση οι οποίοι είναι τραυματίες ενώ και του Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος έχει συμπληρώσει το όριο κίτρινων καρτών.

     Δύο θέσεις είναι αυτές που δημιουργούν το πρόβλημα στον Έλληνα τεχνικό με την μια να αφορά στον δεξιό οπισθοφύλακα και την άλλη τη θέση του σέντερ φόρ.  Για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει η λύση του Καζναφέρη αλλα και του Ηρακλή, τον οποίο φαίνεται να εμπιστεύεται ο προπονητής του Άρη.  Όσο για την επίθεση, εκεί τα πράγματα είναι ρευστά και δεν είναι σίγουρο το ποιους θα επιλέξει ο Μιχαλήτσος για την κορυφή.

     Στο κέντρο αναμένεται να ξεκινήσουν οι Παπαστεριανός, Τάτος και Κοέλιο με τις βοήθειες των δύο πλάγιων μεσοεπιθετικών.  Παπαζαχαρίας, Πουλίδο και Ζαραδούκας θα παίξουν στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας ενώ κάτω απο τα γκολποστ θα κάτσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Σωκράτης Διούδης.

Οι σκέψεις του Μίτσελ

Τα πλάνα του Ισπανού, για την ενδεκάδα κόντρα στον Άρη


     Αρκετά πιθανό είναι να αγωνιστεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά απο μεγάλο διάστημα απουσίας απο τους αγωνιστικούς χώρους.

     Ο Μίτσελ έχει αποφασίσει το ποιοι θα είναι οι έντεκα που θα ξεκινήσουν απέναντι στον Άρη, για το πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, με τον Ισπανό τεχνικό να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο αρχικό σχήμα μετά απο πολλούς μήνες εκτός γηπέδων λόγω του τραυματισμού του.

     Σε περίπτωση που ο τεχνικός του Ολυμπιακού, αποφασίσει να μην ξεκινήσει τον Έλληνα αμυντικό τη θέση του θα πάρει στο βασικό σχήμα ο Κώστας Μανωλάς δίπλα στον Δημήτρη Σιόβα για το κέντρο της άμυνας.

     Όσο για τους υπόλοιπους, κάτω απο τα δοκάρια θα κάτσει λογικά ο Ρόι Κάρολ με τους Χολέμπας και Παπάζογλου να παίζουν αριστερό και δεξί άκρο αντίστοιχα.  Φέισα, Ιμπαγάσα και Μανιάτης θα είναι οι τρεις που θα παίξουν στα χάφ όπως όλα δείχνουν ενώ οι Αμπντούν και Βλαχοδήμος θα παίξουν στα άκρα και ένας εκ των Μήτρογλου και Τζιμπούρ μπροστά τους, με τον Αλγερινό να έχει το προβάδισμα.

Αρέσει ο Κοέλιο

Δυο Αγγλικές ομάδες φαίνεται να έχουν σαν στόχο τους τον Νούνο Κοέλιο


     Πιο συγκεκριμένα, η Μπέρμινχαμ και η Γουότφορντ θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Πορτογάλλο μέσο του Άρη, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης απο τη Μπενφίκα.

     Οι εμφανίσεις του μέσου του Άρη, Νούνο Κοέλιο φαίνεται πως δεν περνούν απαρατήρητες αφού δυο αγγλικοί σύλλογοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Μπενφίκα για την απόκτηση του 25χρονου χαφ.  Οι δύο ομάδες της Τσάμπιονσιπ σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθούν την πορεία του με τους κίτρινους και τους αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του, επίσης αξίζει να αναφερθεί πως οι δυο ομάδες μπορούν εύκολα να τον αποκτήσουν αφού η Μπενφίκα δεν είναι διατεθειμένη να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

     Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, σκάουτερ της Μπέρμινχαμ έχει ήδη παρακολουθήσει τον μέσο του Άρη απο κοντά και αυτό αναμένεται να γίνει και στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' απο πλευράς Γουότφορντ αυτή τη φορά.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός- Άρης (προϊστορία)

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, το παλεύει πάντα ο Άρης


     Ο Ολυμπιακός είναι ο κυρίαρχος των αναμετρήσεων του Ελληνικού πρωταθλήματος στα παιχνίδια που υποδέχεται ο Άρης αφού σε 51 αγώνες που έχουν παιχτεί, οι Ερυθρόλευκοι μετρούν 38 νίκες ενώ ισόπαλα έχουν λήξει 9 ματς.  Οι κίτρινοι έχουν μηδαμινά ποσοστά αφού έχουν αποδράσει με το διπλό μόλις 4 φορές με το πιο πρόσφατο να είναι αυτό του 2002 οπου ο Άρης κέρδισε στο ΟΑΚΑ με 0-1.

      Η έδρα του Ολυμπιακού παραμένει απόρθητη τα τελευταία 10 χρόνια απο τους κίτρινους, οι οποίοι δεν μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι στους ερυθρόλευκους σύμφωνα με την προϊστορία.  Μιχαλήτσος και παίκτες είναι αποφασισμένοι και θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στη συνέχεια είτε αυτό είναι ισοπαλία είτε στην καλύτερη περίπτωση νίκη, εκεί δηλαδή που ο Άρης θα ξεγράψει το όνομά του απο τις υποψήφιες ομάδες προς υποβιβασμό.  Απο την άλλη σε περίπτωση ήττας οι κίτρινοι θα πρέπει να στρέψουν γρήγορα το κεφάλι τους στις επόμενες αγωνιστικές και να πάρουν σε τουλάχιστον τέσσερις αγώνες τη νίκη έτσι ώστε να καταφέρει να είναι πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού και να έχει μαξιλαράκι ασφαλείας.

     Το ''ONLY ARIS'' θυμάται και σας παρουσιάζει σε βίντεο τις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.  Όπως θα διακρίνετε, ο Άρης παλεύει σε όλα τα παιχνίδια εναντίον των ερυθρόλευκων κάτι που αναμένεται να γίνει και αύριο αφού η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου ποντάρει και στην κούραση των παικτών του Μίτσελ μετά τον αγώνα- αποκλεισμό του Ολυμπιακού απο τη Λεβάντε στους '32' του θεσμού του Europa League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ 3-0 (2012)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ 1-0 (2011)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ 2-1



Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ανακοίνωσε την αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι


     Ο τεχνικός του Άρη επέλεξε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά την Κυριακή πιστεύοντας πως αυτοί οι παίκτες που επέλεξε θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα απο την καλύτερη (αγωνιστικά) ομάδα της Ελλάδας.

     Η προετοιμασία του Άρη ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό τελειώνει αύριο το μεσημέρι για τον Άρη, με τον Μιχαλήτσο να ελπίζει σε ένα καλό παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους που θα φέρει το θετικό αποτέλεσμα που ζητούν απεγνωσμένα στον Άρη.

     Ο Έλληνας προπονητής του Άρη ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή για το παιχνίδι στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'':  Διούδης, Γκελής, Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.

     Απόντες οι Βελλίδης και Ψυχογιός που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλα και ο τιμωρημένος Νταβίντ Αγκάνθο.

Μπάσκετ: Έτοιμος ο Πελεκάνος

Ο Πελεκάνος ήταν παρών στη σημερινή προπόνηση του Άρη και είναι στην αποστολή


     Ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε τον Μιχάλη Πελεκάνο να παρακολουθεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης κάτι που τον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως αφού ο φόργουορντ των κιτρίνων είναι απο τα πιο πολύτιμα όπλα του για το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

     Μπορεί ο 32χρονος παίκτης του Άρη, να μην είναι τελείως έτοιμος όμως ο προπονητής του Άρη επέλεξε να τον βάλει στην αποστολή για να μπορέσει να έχει περισσότερες ελπίδες για νίκη.  Μετά τη σημερινή προπόνηση την οποία ο Πελεκάνος παρακολούθησε κατά ένα μεγάλο μέρος της, ο Αγγέλου ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία ήταν μέσα και ο φόργουορντ του Άρη.

     Αφού λοιπόν, ο Μιχάλης Πελεκάνος θα είναι παρών στη Νέα Σμύρνη, η μόνη απουσία με την οποία ο Άρης ταξιδεύει προς την Αθήνα είναι αυτή του Ευθύμη Τσακαλέρη του οποίου ο τραυματισμός χρίζει ειδικής μεταχείρισης.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

''Δεν αξίζει στον Άρη αυτή η θέση''

Ο Ανδρέας Τάτος βραβεύτηκε απο τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη


     Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 22ης αγωνιστικής παρέλαβε απο τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη ο Ανδρέας Τάτος μετά απο σχετικό διαγωνισμό της Superleague.  Αμφότεροι παραχώρησαν μετά την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους, συνέντευξη στους εκπρόσωπους.

     Ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης μίλησε για τη θέληση του Τάτου να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα: ''Είμαστε ικανοποιημένοι απο όλα τα παιδιά και αξίζουν όλοι τους συγχαρητήρια.  Για να έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή κάτι παραπάνω θα ξέρουν.  Νιώθουμε οτι κάναμε τη σωστή επιλογή, είμαστε χαρούμενοι και ελπίζω οτι θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια.  Ο Άρης τον έχει διεκδικήσει, ο Άρης τον κέρδισε.  Ο συγκεκριμένος παίκτης αγαπάει το σύλλογο.  Η επιλογή μας του ήταν να έρθει στον Άρη για να μας βοηθήσει και τον ευχαριστούμε.  Ελπίζω να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στη συνέχεια της σεζόν και όλα να πάνε καλά''.

     Ο MVP της αγωνιστικής, Ανδρέας Τάτος απο τη μεριά του είπε: ''Σε αυτή τη προσπάθεια με βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου.  Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε.  Εμείς που ήρθαμε το Γενάρη στην ομάδα προσπαθούμε να δέσουμε με τους υπόλοιπους.  Η ομάδα βρίσκεται πολύ χαμηλά και δεν της αξίζει.  Έχουμε καταλάβει οτι έχουμε δυνατότητες και πρέπει να τις βγάλουμε στο γήπεδο για να μείνουμε κατηγορία.  Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι.  Ξέρουμε οτι είμαστε χαμηλά, ξέρω οτι δεν αξίζει αυτό στον Άρη γιαυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να διορθωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στο τέλος''.

Ακόμη μια απώλεια για την οικογένεια του Άρη

Η οικογένεια του Άρη θρηνεί ακόμα μια απώλεια, τον Γιάννη Τσιμπίδα


     Ο κόσμος του Άρη θρηνεί ακόμα ένα μέλος της οικογένειάς του αφού ο Γιάννης Τσιμπίδας έφυγε απο τη ζωή μετά απο ένα ατυχές γεγονός.

     Ο 19χρονος έδωσε την δική του προσωπική μάχη με τον θάνατο την οποία -δυστυχώς- δεν κατάφερε να κερδίσει έχοντας χτυπηθεί απο μηνιγγίτιδα, αλλα τελικά ο οργανισμός του δεν άντεξε και ξεψύχησε.  Ο νεαρός, κηδεύτηκε χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ορμύλια Χαλκιδικής μέσα σε βαρύ κλίμα απο αρκετό κόσμο που βρέθηκε εκεί.

     Εμείς το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε σαν blog τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου παιδιού και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.  ''Ούτε ο θάνατος είναι αρκετός...''

Εγκαίνια ο SUPER-3 Έδεσσας

Στο νομό της Πέλλης στις 2 Μαρτίου τα εγκαίνια του S-3 Έδεσσας


     Ανακοίνωση με την οποία μιλάει για τα εγκαίνια του SUPER-3 Έδεσσας, εξέδωσε ο σύνδεσμος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Ο SUPER-3 Έδεσσας προσκαλεί όλο το λαό του Άρη στα εγκαίνια του συνδέσμου το Σάββατο 02/03/2013 που θα συνοδευτούν και με την κοπή της πίτας.  Η συνδεσμάρα θα είναι ανοιχτή απο νωρίς θα υπάρχει άφθονο κρέας και ξύδια και θα βγάλουμε γούστα με τον τρόπο που μόνο ο λαός του Άρη ξέρει!!

Υ.Γ. 1) ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Υ.Γ. 2) ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΔΕΣΣΑ SUPER-3''

Μίλησαν με Αγκάνθο

Οι άνθρωποι της διοίκησης μίλησαν με τον Ισπανό για το πρόγραμμα που ακολουθεί


     Ο Νταβίντ Αγκάνθο λόγω των καρτών που έχει συγκεντρώσει πρέπει να μείνει εκτός για δυο αγώνες πρωταθλήματος με τους αγώνες αυτούς να είναι με Ολυμπιακό και Βέροια.  Ο πρώτος σκόρερ του Άρη φέτος, εκμεταλλεύτηκε αυτή του την τιμωρία και απο την αρχή της εβδομάδας που διανύουμε (όπως είναι γνωστό) βρίσκεται στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη όπου και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης σε ένα ειδικό κέντρο στην πόλη της Μαδρίτης.

     Ο 31χρονος στράικερ του Άρη είχε μια επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη οι οποίοι τον τηλεφώνησαν για να μάθουν πως πάνε τα πράγματα με το πρόγραμμα και του ζήτησαν να τους υποσχεθεί πως θα είναι επιμελής με την υποχρέωσή του (να τηρήσει ολόκληρο το πρόγραμμα) το οποίο και ο ίδιος δέχτηκε.  Επιπλέον, είπε στη διοίκηση πως θα κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης και ατομικές προπονήσεις έτσι ώστε να επιστρέψει πανέτοιμος στις προπονήσεις των κιτρίνων αφού σε ομαδικό επίπεδο δεν επιτρέπεται να κάνει κουραστική προπόνηση για 10 ημέρες με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

     Οι άνθρωποι του Άρη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ελπίζουν όλα να κυλήσουν ομαλά και ο Αγκάνθο να μην έχει πλέον τόσο συχνούς τραυματισμούς και ενοχλήσεις.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δεξί μπακ ο Καζναφέρης

Ο τραυματισμός του Ψυχογιού φέρνει τον Καζναφέρη πίσω στην άμυνα


     Μετά την είδηση οτι ο Νίκος Ψυχογιός θα λείψει αναγκαστικά για 10 ημέρες απο τις προπονήσεις της ομάδας λόγω του τραυματισμού του, ο Μιχαλήτσος δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο θέμα του ποιόν να βάλει για δεξί μπακ με το όνομα του Κώστα Καζναφέρη να είναι το επικρατέστερο την κάλυψη της δεξιάς πλευράς της άμυνας.

     Όπως είναι φυσικό, ο Γιάννης Μιχαλήτσος είναι αναγκασμένος να αλλάξει τα πλάνα του και στο αμυντικό κομμάτι αφού ο τραυματισμός του Νίκου Ψυχογιού έφερε μια μίνι αναστάτωση στον τομέα της άμυνας.  Ο τεχνικός του Άρη θα προσπαθήσει να κάνει έτσι το σχήμα της ενδεκάδας ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα και ''μπάζει'' η άμυνα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

     Ο Έλληνας προπονητής των κίτρινων θέλει τον Ψυχογιό για τη δεξιά πτέρυγα και τον χρειάζεται όπως πολλές φορές μας έχει δείξει όμως αυτό μπορεί να αργήσει ακόμα περισσότερο στην περίπτωση που ο 23χρονος αμυντικός δεν ξεπεράσει εγκαίρως το πρόβλημα που έχει και να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα μπορεί στις προπονήσεις.

Βόλλεϊ: Ολυμπιακός- Άρης 3-0

Ο Άρης πάλεψε αλλα δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε απο το Κύπελλο


     Ο Άρης έφτασε πολύ κοντά στον ημιτελικό του Ρεθύμνου στο Κύπελλο αλλα τελικώς γνώρισε την ήττα- αποκλεισμό στου Ρέντη απο τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ.

     Η κούραση και η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων ήταν αυτή που στο τέλος λύγισε τους παίκτες του Άρη οι οποίοι παρά την μέγιστη προσπάθεια που κατέβαλαν γνώρισαν τον αποκλεισμό απο το θεσμό του Κυπέλλου.

Τα σετ και οι πόντοι όπως εξελίχθηκαν:

1ο σετ: 25-20 (25')

2ο σετ: 25-23 (27')

3ο σετ: 25-22 (28')

Πασσιαλής: ''Λάθος αν έφευγε ο Μιχαλήτσος''

Ο προπονητής της Κ20, Νίκος Πασσιαλής, μίλησε για την κατάσταση στον Άρη


     Ο πρώην προπονητής της πρώτης ομάδας των κιτρίνων μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, τη γνώμη του για τον Γιάννη Μιχαλήτσο ενώ και την αστάθεια που υπάρχει στην ομάδα.

     Αναλυτικά όσα είπε στο ''Αθλητικό Metropolis'':

Για τον Άρη: ''Δυστυχώς η ομάδα δεν έχει σταθερότητα, όλη η χρονιά έτσι θα κυλήσει.  Με τον Ολυμπιακό το επόμενο παιχνίδι θα είναι δύσκολο.  Η νίκη με τον Παναθηναϊκό ήταν ένεση για τον Άρη''.

Για την αστάθεια που υπάρχει στην ομάδα: ''Η αστάθεια μπορεί να είναι λόγω της καινούριας ομάδας, της νέας διοίκησης αλλα και των νέων παικτών που ήρθαν στην ομάδα.  Υπάρχει πίεση για βαθμούς και αυτό πιέζει πολύ τους παίκτες.  Έτσι θα κυλίσει η χρονιά.  Πρέπει να πάρει βαθμούς γρήγορα για να ξεμπερδεύει.''

Για τη δυσκολία του να αναλαμβάνει ένας προπονητής τον Άρη:  ''Είναι δύσκολο αλλα δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, πρέπει να βρεις λύσεις για να πάρεις θετικά αποτελέσματα''.

Για τον Μιχαλήτσο:  ''Νομίζω οτι αυτές τις στιγμές στον Άρη το μόνο που δεν βοηθάει είναι η ανακατωσούρα.  Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και να αφοσιωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι.  Θα ήταν μεγάλο λάθος να έφευγε ο Μιχαλήτσος.  Δεν βοηθάει η αλλαγή προπονητή, θέλει ηρεμία για να μπορέσει να πάρει αποτελέσματα''.

Για τις αλλαγές προπονητών:  ''Νομίζω οτι είναι θέμα πανικού, εμείς ξεκινήσαμε με θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και με το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα άρχισε η προπονητολογία.  Μπορεί να έχει να κάνει με την απειρία της διοίκησης.  Απο τη στιγμή που επιλέγεις και παίρνεις έναν προπονητή πρέπει να τον στηρίζεις κιόλας''.

Συνεχίζοντας είπε:  ''Ο Άρης είναι απο τις δυσκολότερες ομάδες στην Ελλάδα.  Ο κόσμος είναι απαιτητικός, διψάει για τίτλους και δεν έχει υπομονή.  Εδώ ο Κούπερ δεν άντεξε να μείνει πολλά χρόνια στον Άρη.  Υπάρχει αβεβαιότητα, πίεση και δεν υπάρχει υπομονή απο τον κόσμο του Άρη''.

Αγγελούδης o αντί Αγκάνθο

Με δεδομένη την απουσία του Αγκάνθο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Μιχαλήτσος σκέφτεται να βάλει στη θέση του Ισπανού, τον Νίκο Αγγελούδη


     Ο Νταβίντ Αγκάνθο θα είναι απών απο τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Βέροια εκτός έδρας και έτσι ο Μιχαλήτσος θα πρέπει να βρει άλλη λύση για το επιθετικό σχήμα της ομάδας.

     Ο Έλληνας τεχνικός δείχνει την προτίμησή του στο πρόσωπο του Νίκου Αγγελούδη, τον οποίο στα πρώτα παιχνίδια στον πάγκο του Άρη δεν έπαιρνε ούτε καν στην αποστολή όμως το πάθος και η ενέργεια του νεαρού στις προπονήσεις φαίνεται να έχει αντίκτυπο τελικά αφού ο Μιχαλήτσος τον προορίζει για βασικό.

     Η υπομονή και η αποφασιστικότητα του νεαρού φορ έδωσε... δικαιώματα στον τεχνικό της ομάδας στο να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό στο Κυριακάτικο παιχνίδι.  Ο Αγγελούδης φαίνεται να κερδίζει σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη του Μιχαλήτσου και απο την Πέμπτη αναμένεται ο 56χρονος τεχνικός να αλλάξει τα αγωνιστικά του πλάνα και να τα βάλει σε πιο συγκεκριμένη μορφή.

Θλάση ο Ψυχογιός

Πρόβλημα στο δικέφαλο ο αμυντικός του Άρη, απών με Ολυμπιακό


     Η απουσία παιχνιδιών εξαιτίας του οτι ο Λουκάς Αλκαράθ δεν τον εμπιστευόταν φαίνεται να στερεί απο τον δεξιό μπακ του Άρη, Νίκο Ψυχογιό τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά αφού ο νεαρός αμυντικός υπέστη θλάση στον δικέφαλο.

    Μετά το δυσάρεστο, δηλαδή οτι ο Άρης θα στερηθεί των υποχρεώσεών του τώρα ο Νίκος Ψυχογιός καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να δώσει το παρών στο παιχνίδι με τη Βέροια αφού είναι οριστικά νοκ αουτ.  Ο νεαρός εξετάστηκε απο τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή ακι το πρόβλημα που του αναγνώστηκε είναι θλάση πρώτου βαθμού, στο δικέφαλο, κάτι που τον κρατάει εκτός μάχης για ένα δεκαήμερο.  Δεν προλαβαίνει με Ολυμπιακό, αγώνα δρόμου να προλάβει τον τελικό με τη Βέροια.

Βραβεύεται αύριο ο Τάτος

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής παραλαμβάνει αύριο ο Ανδρέας Τάτος


Ο 23χρονος μέσος του Άρη βρέθηκε πρώτος στον διαγωνισμό του MVP της αγωνιστικής αφού είχε 70,17% ποσοστό υπέρ του.  Η βράβευση του νεαρού μέσου του Άρη θα γίνει αύριο στις 15:00 στο ARIS SPORTS CAFE απο τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη.

Ο Ανδρέας Τάτος αναδείχτηκε άνετα ο νικητής του σχετικού διαγωνισμού με το συντριπτικό υπέρ του 70,17% όπως ανακοίνωσαν Superleague, Π. Σ. Α. Π. και NOVA.

Τυχερός ή καλύτερος του Βελλίδη;

Ο Σωκράτης Διούδης δείχνει όποτε του δωθεί η ευκαιρία τις ικανότητές του


     Ο νεαρός τερματοφύλακας των κιτρίνων πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις οι οποίες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα οποία ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει απο τον κόσμο του Άρη.  Ο 20χρονος γκολκίπερ του Άρη έχει κάνει τους ανθρώπους αλλα και τον λαό των κιτρινόμαυρων να τρίβουν τα μάτια τους με το ταλέντο που έχει ο διεθνής με την ομάδα Νέων, Σωκράτης Διούδης.

     Μπορεί στον πρώτο του επίσημο αγώνα φέτος να δέχτηκε 3 γκολ απο την Καλλιθέα στο 3-1 εκτός έδρας για τον αγώνα Κυπέλλου όμως στους αγώνες που έχει παίξει στο πρωτάθλημα τα έχει καταφέρει εξαιρετικά.  Όταν παίζει ο Διούδης (στο πρωτάθλημα) ο Άρης δεν χάνει αφού σε τέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει ο νεαρός, μετράει τρεις ισοπαλίες και μια νίκη.

     Οι αγώνες που έχει παίξει είναι με τον ΟΦΗ (0-0 εντός), ΑΕΚ (1-1 εκτός) αλλα και στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης εκεί δηλαδή που έκανε το καλύτερο παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη αφού εκτός απο το πέναλτι που απέκρουσε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, είχε εξαιρετικές επεμβάσεις και στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.  Την τελευταία φορά που έπαιξε ο Διούδης (με Παναθηναϊκό), ο Άρης πήρε τους 3 πολύτιμους (για τη συνέχεια) βαθμούς της νίκης δημιουργώντας σε πολλούς την εντύπωση πως (μήπως) είναι καλύτερος του Βελλίδη.

MVP 22ης αγωνιστικής ο Τάτος

Ο Ανδρέας Τάτος συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό και αναδείχτηκε MVP


     Ο μέσος του Άρη, συγκέντρωσε 70,17% στα ποσοστά και βγήκε χαλαρά ο MVP της αγωνιστικής αφού το άξιζε πλήρως.  Ο 23χρονος έκανε πολύ ωραίο παιχνίδι ενάντια στον Παναθηναϊκό βγάζοντας πολύ σημαντικές σέντρες και προσπαθούσε να μοιράσει εξαιρετικές ασίστ, γι' αυτόν το λόγο το Novasport έγραψε για τον διαγωνισμό ''Βοήθησε τα μέγιστα στο να κερδίσει ο Άρης τον Παναθηναϊκό και να πάρει βαθμολογική ανάσα''.  Δεύτερος στη σχετική λίστα ήρθε ο Ναζλίδης του Πλατανιά με 21,35 και τρίτος ο Γκέσιος της Κέρκυρας με 8,48.

     Καλύτερο γκολ της αγωνιστικής επιλέχθηκε αυτό του Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης με ποσοστό 57,41 ενώ ακολούθησαν αυτά των Απόστολου Γιάννου του Πλατανιά (34,24%) και του Πάολο Μασάντο του Ολυμπιακού με ποσοστό 8,35%.

''Οι παίκτες ήθελαν τον Μιχαλήτσο''

Ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης αποκάλυψε γιατί έμεινε ο Μιχαλήτσος


     Ο υπεύθυνος αγωνιστικού της ΠΑΕ μίλησε σε συνδρομητικό κανάλι και τοποθετήθηκε για το θέμα του Μιχαλήτσου.

     Ο Αλεξανδρίδης τόνισε: ''Η αλήθεια είναι οτι έγιναν κάποιες συζητήσεις για το θέμα προπονητή τις τελευταίες δυο ημέρες με τον ίδιο τον τεχνικό αλλα και με τους παίκτες.  Προσπάθησα να βγάλω ένα συμπέρασμα και κατέληξα πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με τον Γιάννη Μιχαλήτσο.  Είδα την ανακοίνωση των παιδιών, όμως ήθελα να έχω και μια προσωπική επαφή μαζί τους.  Μίλησα λοιπόν με τον καθένα ξεχωριστά και όλοι -μηδενός εξαιρουμένου- είπαν πως θέλουν για προπονητή τους τον Μιχαλήτσο.  Ε, απο εκεί και μετά προς τι όλη η κουβέντα; Αφού οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν για προπονητή τους τον Μιχαλήτσο και η ομάδα παίρνει θετικά αποτελέσματα με αυτόν, συνεχίζουμε μαζί.  Πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στο ''Καραϊσκάκη'' και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό''.

Στο Ντάλας ο Μίσελ

Ο Βραζιλιάνος έπεισε την ομάδα του Ντάλας και συνεχίζει εκεί


     Ο επι δύο χρόνια βασικός στην πρώτη ενδεκάδα αμυντικός του Άρη, Μίσελ Γκαρμπίνι δοκιμάστηκε απο την Dallas FC και οι άνθρωποι του συλλόγου απο το Ντάλας αποφάσισαν πως ο Μίσελ είναι στα κυβικά της ομάδας και έχει όλα τα προσόντα για να βοηθήσει την ομάδα στη προσπάθεια που κάνει για μια καλύτερη θέση στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα.

     Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Άρη υπέγραψε, χωρίς ωστόσο να δημοσιευτούν οι όροι της συμφωνίας των δυο πλευρών.  Ο Μίσελ βρήκε την πρώτη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του έπειτα απο τότε που έφυγε απο τον Άρη, καθώς δεν βρήκε καμία Ευρωπαϊκή ομάδα που να πληρεί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο ίδιος δεν βρέθηκε όσο διάστημα είναι ελεύθερος.

     Πρόσφατα η ομάδα του Ντάλας τον δοκίμασε και ο Βραζιλιάνος αμυντικός κατάφερε να πείσει με την απόδοση και την αποφασιστικότητα για δουλειά που είχε τον προπονητή της Αμερικάνικης ομάδας, Σίλας Χίντμαν.  Ο τεχνικός της Dallas FC είπε μετά τη συμφωνία των δυο πλευρών: ''Μας άρεσε απο την πρώτη στιγμή που τον είδαμε στην προετοιμασία αφού παίζει εξίσου καλά σε άμυνα και επίθεση.  Είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια ενώ τον έχω παρακολουθήσει σε αγώνες της Ατλέτικο Παραναένσε και του Άρη.  Είναι χαρούμενος που είναι μαζί μας και εμείς που τον έχουμε στο ρόστερ μας.  Πιστεύω πως θα προσφέρει πολλά στην άμυνά μας''.

Ετοιμάζεται για Ολυμπιακό ο Άρης

Γυρίζει ο Γιαννιώτας, νοκ αουτ ο τιμωρημένος Αγκάνθο και ο τραυματίας Βελλίδης.


    Οι παίκτες του Άρη χθες είχαν ρεπό και έτσι σήμερα η ομάδα ξεκινάει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' με μια προπόνηση στο Ρύσιο.

    Η νίκη επι του Παναθηναϊκού (1-0) έφτιαξε κατά πολύ το κλίμα, τη διάθεση και την ψυχολογία όλων στα αποδυτήρια και μετά τη χθεσινή οριστική παραμονή του Μιχαλίτσου στον πάγκο των κιτρίνων, οι παίκτες δεν έχουν τίποτα απο το οποίο μπορεί να διασπαστεί η προσοχή τους ενόψει του παιχνιδιού με τους ερυθρόλευκους στην Αθήνα.  Ο Μιχαλίτσος έχει δυο βασικά προβλήματα αφού δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αγκάνθο και τον τραυματία Βελλίδη.

    Απο την άλλη ο Έλληνας τεχνικός έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στο βασικό σχήμα του Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό.  Ο Μιχαλίτσος θα αλλάξει κάπως τα πλάνα του έτσι ώστε ο Άρης να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα δεδομένων των συνθηκών πριν το παιχνίδι.  Επίσης στον Άρη είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι να πιέσουν στο αδύνατό του σημείο τον Ολυμπιακό και να ποντάρουν στην κούρασή του απο το αυριανό επαναληπτικό παιχνίδι με τη Λεβάντε για το 3-0 του πρώτου γύρου (Europa League).

Παραμένει ο Μιχαλίτσος ως το τέλος

Τελικά δεν θα αποχωρήσει απο την ομάδα ο Γιάννης Μιχαλίτσος αφού η διοίκηση του Άρη αποφάσισε πως ο Έλληνας τεχνικός πρέπει να μείνει για τέσσερις λόγους.


     Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε για την περίπτωση αποχώρησης του Γιάννη Μιχαλίτσου απο τον πάγκο του Άρη αφού και ο ίδιος πρότεινε την διοίκηση να αποχωρήσει όμως τελικά μετά και τη στήριξη των παικτών προς το πρόσωπό του αποφασίστηκε η παραμονή του στο σύλλογο.

     Μετά απο δυο μέρες με συνεχείς συναντήσεις των δύο πλευρών η διοίκηση τελικώς έκρινε πως η σωστότερη επιλογή ήταν να μείνει ο Μιχαλίτσος ως τεχνικός της ομάδας, ζυγίζοντας τα δεδομένα.  Ο  Μιχαλίτσος ήθελε να αποχωρήσει διότι άκουσε πολύ σκληρή κριτική απο τους οπαδούς των κιτρίνων με αποτέλεσμα στη συνέντευξη τύπου λυπημένος να δηλώσει πως πάντα ήταν το εύκολο θύμα στα χέρια του λαού και της διοίκησης.  Τελικά πείστηκε και θα συνεχίσει ως το τέλος της χρονιάς την προσπάθεια του Άρη αρχικά για την παραμονή και στη συνέχεια για είσοδό του στην πρώτη δεκάδα.

     Οι λόγοι που τον κράτησαν στην ομάδα:

1. Η ΠΑΕ σε μια πρόχειρη έρευνα που πραγματοποίησε, κατάλαβε πως δεν υπάρχει κάποιος τεχνικός που να τους ικανοποιεί και να είναι στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

2. Θα ήταν τεράστιο ρίσκο το να στραφούν και να φέρουν στον Άρη ξένο προπονητή γιατί μέχρι να γνωριστεί με τους παίκτες, να δημιουργήσουν τη χημεία μεταξύ τους και να προσαρμοστεί και ο ίδιος στο πρωτάθλημα, θα τελείωνε.

3. Μετά απο τις δηλώσεις του Γρηγόρη Παπαζαχαρία ύστερα απο βούληση όλων των παικτών ζητήθηκε απο την ΠΑΕ η παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

4. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Άγγελος Σπυρίδων ο οποίος ήθελε και ζήτησε την παραμονή του Μιχαλίτσου στην τεχνική ηγεσία του Άρη αφού ο 57χρονος ήταν ανένδοτος ως προς την αντικατάσταση του Μιχαλίτσου.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Στο όριο ξανά ο Αγκάνθο

     Ο Ισπανος έφτασε τις 9 κάρτες και σε περίπτωση που ξανακιτρινιστεί την επόμενη φορά που θα παίξει, θα λείψει απο ακόμα δυο παιχνίδια.


     Ο Νταβίντ Αγκάνθο θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός απο εδώ και στο εξής με το θέμα των κίτρινων καρτών αφού σε περίπτωση που πάρει κίτρινη στο επόμενο παιχνίδι που θα παίξει, θα φτάσει τις 10 φέτος κάτι που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ακόμη δυο αγωνιστικές.

     Ο πρώτος σκόρερ του Άρη δεν πρέπει να κιτρινιστεί σε καμία περίπτωση καθώς η ομάδα θα στερηθεί πλήρως την παρουσία του σε ένα σημείο που τον χρειάζεται περισσότερο απο ποτέ.  Ούτως ή άλλως ο Ισπανός βρίσκεται τώρα στην Ισπανία με ειδική άδεια απο την ΠΑΕ ΑΡΗΣ αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με Ολυμπιακό και Βέροια βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να επιστρέψει στην πατρίδα του.

     Ο 31χρονος στράικερ των κιτρίνων θα επιστρέψει σε επίσημο παιχνίδι στις 10 Μαϊου στο παιχνίδι εντός έδρας με τον Λεβαδειακό και σε καμια περίπτωση δεν θέλει ο ίδιος αλλα και όλοι οι άλλοι στο σύλλογο να δεχτεί ουδεμία κίτρινη κάρτα μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί διαφορετικά αυτο θα σημαίνει πως δεν θα έχει το δικαίωμα να παίξει σε δυο ακόμα παιχνίδια.  Μπορούσε να αποφύγει την ένατη κίτρινη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την ώρα δηλαδή που έγινε το μπέρδεμα με την αλλαγή όμως τελικώς την δέχτηκε απο τον κ. Στυλιάρα και έτσι δεν έχει το περιθώριο για καμία επιπλέον κάρτα κίτρινου χρώματος.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Δεν βοηθάνε οι συνεχής αλλαγές προπονητών

Ο Ρούμπεν Πουλίδο τόνισε πως οι αλλαγές προπονητών δεν τους βοηθάνε


      Ο αμυντικός των κιτρίνων σε τοποθέτηση που είχε στο Αθλητικό Metropolis μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι, τις δυσκολίες στη συνέχεια και πολλά άλλα.  Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη είπε πως η στήριξη και η αφοσίωση του κόσμου έφερε μεγάλη ηρεμία μέσα στην ομάδα και αυτό βοήθησε στο να πετύχει ο Άρης την χθεσινή νίκη- τελικό.

Οι δηλώσεις του παίκτη των κιτρίνων:

Για τη δυσκολία του χθεσινού παιχνιδιού: ''Τα πράγματα ήταν δύσκολα και μας δημιούργησε πίεση αυτό.  Το βλέπαμε και στον κόσμο.  Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για την ομάδα.  Όταν οι συνθήκες είναι τόσο δύσκολες υπάρχουν δυσάρεστα και ευχάριστα αποτελέσματα.  Είναι δύσκολα αλλα εμείς θα προσπαθήσουμε και θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια που κάνουμε αφού η χθεσινή νίκη μας ανέβασε τη ψυχολογία.''

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: ''Τα πράγματα όπως είπα είναι πάρα πολύ δύσκολα και θα συνεχίσουν να είναι μέχρι και τον τελευταίο αγώνα.  Δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι αλλα πιο πολύ με περιστάσεις.  Είναι και άλλες ομάδες στην ίδια μοίρα με εμάς.  Οι προσθήκες που έγιναν όχι οτι δεν είναι καλές αλλα η παραμονή μας θα εξαρτηθεί απο άλλους παράγοντες.  Η ένταση και το πάθος πρέπει να διακρίνει την ομάδα απο εδώ και στο εξής.  Έχουμε συγκεκριμένο σκοπό και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό.  Ο Άρης παλεύει για την παραμονή του με άλλες ομάδες που έχουν παίκτες με περισσότερη εμπειρία.  Είχαμε κάποιους περιορισμούς όσο αναφορά τις μεταγραφές αλλα αυτοί είμαστε και πρέπει να βγάλουμε την ομάδα απο τη δύσκολη θέση και να υλοποιήσουμε τον στόχο''.

Για τις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία: ''Κέρκυρα, Βέροια, Πλατανιάς, Πανιώνιος και ίσως η ΑΕΚ είναι οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την ομάδα τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας.  Θεωρώ οτι 30-32 βαθμοί είναι το όριο των βαθμών για την παραμονή και θέλουμε να το ξεπεράσουμε''.

Για τη στήριξη του κόσμου: ''Είναι απο τα πράγματα που έχω πει πολλές φορές.  Είναι πολύ σημαντική όλη η στήριξη αλλα περισσότερο το οτι οι φίλοι της ομάδας μας ήξεραν απο την αρχή οτι τα πράγματα θα είναι δύσκολα και γνωρίζουν πολύ καλά τον φετινό στόχο της ομάδας.  Είναι δύσκολο μια ομάδα με τέτοια ιστορία να παλεύει για την παραμονή και πρέπει να κάνει υπομονή ο κόσμος.  Η στήριξή τους έφερε ηρεμία στην ομάδα και τα αποδυτήρια.  Ο στόχος θα επιτευχθεί μόνο αν συνεχίσουμε να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι''.

Για τον Γιάννη Μιχαλίτσο: ''Εμείς είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεργαζόμαστε με τον προπονητή της ομάδας, όποιος και αν είναι αυτός.  Αυτό κάναμε με τους προηγούμενους και αυτό κάνουμε και τώρα με τον κ. Μιχαλίτσο που τον ξέρουμε αφού προέρχεται απο τον Άρη.   Ήρθε για να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και εμείς προσπαθούμε με την απόδοση και κάνοντας αυτά που μας λέει να τον ευχαριστήσουμε.  Πολλές αποφάσεις δεν είναι δικές μας αλλα της διοίκησης''.

Για την πίστη του αν θα σωθεί ο Άρης: ''Είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε.  Αυτό έχει να κάνει με το πάθος που βγάζουμε όλοι στην ομάδα.  Ξέρουμε οτι είναι δύσκολα αλλα θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.  Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε.  Υπήρξαν πολλές αλλαγές κατα τη διάρκεια της σεζον και οι πολλές αλλαγές προπονητών φάνηκε πως δεν μας βοήθησαν.  Αν συνεχίσουμε όμως όπως στο τελευταίο παιχνίδι, με ένταση και πάθος, θα τα καταφέρουμε και θα ατενίζουμε καλύτερα στο μέλλον''.

Στον ''αέρα'' ο Μιχαλίτσος

Καμία απόφαση προς το παρών για το μέλλον του Γιάννη Μιχαλίτσου στον πάγκο της ομάδας


     Κανένας δεν γνωρίζει αν αύριο ο νυν τεχνικός της ομάδας του Άρη, Γιάννης Μιχαλίτσος θα συνεχίσει να προπονεί τους παίκτες των κιτρίνων αφού μετά απο επιθυμία των οπαδών η διοίκηση σκέφτηκε το θέμα απόλυσης του Έλληνα τεχνικού. 

     Ο Μιχαλίτσος θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο απο τους φιλάθλους του Άρη και πιστεύει (όπως γνωστοποίησε και στη διοίκηση) οτι το καλύτερο για όλους είναι το να αφήσει τον πάγκο.  Οι άνθρωποι της ΠΑΕ άκουγαν με προσοχή αυτά που τους έλεγε ο -μέχρι τώρα- προπονητής του Άρη και το βράδυ αναμένονται οι εξελίξεις.

     Μπορεί ο άλλοτε παίκτης του Άρη να συναντήθηκε σήμερα με την ΠΑΕ όμως τίποτα δεν ξεκαθάρισε για το μέλλον του, το οποίο είναι στο 50-50 για την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας μας.  Η διοίκηση λαμβάνει στα υπόψιν της τη στήριξη των παικτών προς τον Μιχαλίτσο καθώς όπως λένε τους εμπιστεύτηκε και τους ανέβασε τη ψυχολογία όπως είπε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας μετά απο απόφαση όλων να μιλήσει στην ΠΑΕ για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ενοχλήσεις ο Ψυχογιός

Ο πλάγιος μπακ του Άρη φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο


     Η σημερινή προπόνηση για τους παίκτες του Άρη είχε αποκατάσταση γι' αυτούς που έπαιξαν στο χθεσινό παιχνίδι ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης.

     Ένα απρόβλεπτο περίμενε ωστόσο τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Μιχαλίτσο καθώς είδε τον Νίκο Ψυχογιό να νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο με το πρόβλημα που έχει να είναι απ' ότι φαίνεται μικρό.  Ο 23χρονος αμυντικός της ομάδας μας θα υποβληθεί σε υπέρηχο για να διαγνωστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και το πόσο κρίσιμο μπορεί να αποδειχτεί με τις πιθανότητες του να έχει κάτι σοβαρό να είναι μηδαμινές.

     Απο την άλλη ο Μάρκος Βελλίδης συνέχισε την θεραπεία που ακολουθεί για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ένα μήνα ακολουθώντας ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης κατα κύριο λόγο.  Απών απο τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Νταβίντ Αγκάνθο ο οποίος πήρε άδεια να επιστρέψει στην πατρίδα του για λίγες ημέρες αφού δεν θα αγωνιστεί λόγω καρτών με Ολυμπιακό και Βέροια.

     Την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες των κιτρίνων αφού το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει... ρεπό.