Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Θέλει Γιαννιώτα ο Παναθηναϊκός (;)

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Γιάννης Γιαννιώτας


     Τι και αν το παιδί έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν το κουνάει ρούπι από τον Άρη αν δεν έρθει επίσημη πρόταση του εξωτερικού που να συμφέρει εκείνον και τον Άρη;  Αθηναϊκά δημοσιεύματα και πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα ''Real News'' ανέφερε πως ο Γιάννης Γιαννιώτας βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού ο οποίος κοιτάει την Ελληνική αγορά με το όνομα του Νίκου Κοροβέση (του ΠΑΣ) να είναι ακόμα ένα το οποίο απασχολεί τους πράσινους.

     Ο παίκτης του ΠΑΣ έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις και θα ήταν λογικό ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για την απόκτησή του πριν τον προλάβει άλλη ομάδα όμως δεν μπορούν δημοσιογράφοι να γράφουν σε ρεπορτάζ πως ο Γιάννης Γιαννιώτας υπάρχει περίπτωση να παει στον Παναθηναϊκό μόλις λυθεί το συμβόλαιό του αφού οι πράσινοι θα κινηθούν για να του αποσπάσουν την υπογραφή.

Φυσιοθεραπείες για Πελεκάνο

Ξεκούραση και φυσιοθεραπείες από εδώ και στο εξής για Πελεκάνο


     Ένα ειδικό πρόγραμμα ξεκούρασης και φυσιοθεραπείας θα ακολουθήσει ο Μιχάλης Πελεκάνος αφού ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής του Άρη ταλαιπωρείται από δυο διαστρέμματα (στο δεξί πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και στο αριστερό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού).

     Ο φόργουορντ των ''κιτρίνων'' αγωνίστηκε με τον Ίκαρο στην Καλλιθέα παρά τους πόνους και τις ενοχλήσεις που είχε και ο παίκτης αναμένεται να ακολουθήσει τις οδηγίες του ιατρικού τιμ με αποτέλεσμα να υπάρξουν νεότερα μετά τη νέα εξέταση (μάλλον Τετάρτη απόγευμα).

     Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, αναμένεται να πατήσει και πάλι το παρκέ μετά την επέμβαση στον μηνίσκο επιστρέφοντας στις προπονήσεις όμως θεωρείται βέβαιο πως δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΚΑΟΔ.

''Έξαλλος'' ο Πουλίδο

Εκνευρισμένος (και λογικά) με τους συμπαίκτες του ο Ισπανός αμυντικός του Άρη


     Ο Ρούμπεν Πουλίδο μαζί με τον Σωκράτη Διούδη (και τον Μανώλη Παπαστεριανό) ήταν οι μόνοι που έδειξαν πως αξίζουν να φορούν τα ''κιτρινόμαυρα'' του Άρη καθώς πάλεψαν με καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση μέχρι τέλους.

     Ο Ισπανός φάνηκε έξαλλος με τους συμπαίκτες του οι οποίοι πέρασαν το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς (το οποίο αντανακλά στους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν), σαν ένα παιχνίδι στο οποίο έχουν την βαθμολογική άνεση να αφήσουν πίσω τους βαθμούς και δεν έπαιξαν με πάθος.  Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν λοιπόν στα αποδυτήρια ο αμυντικός του Άρη αφού τα έβαλε με αρκετούς από τους συμπαίκτες του καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως αντί να τα δίνουν όλα στο ματς ζωής και θανάτου, δεν βγάζουν ούτε ένδειξη πάθους σαν να θέλουν να ρίξουν τον Άρη.

Ντροπή σε όλους σας

Πολύ λίγες πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία έχει ο Άρης, πικραμένος ο λαός του


     Οι παίκτες όπως αποδείχθηκε δεν ήθελαν τίποτα παραπάνω από το ''χ'' παρά το ότι έβλεπαν τον κόσμο να προσπαθεί να τους ωθήσει στην πολυπόθητη νίκη.  Ο Πανθρακικός ήθελε και αυτός τους τρεις βαθμούς τους οποίους δεν πήρε χάρη στους Σωκράτη Διούδη και Ρούμπεν Πουλίδο οι οποίοι ήταν οι μοναδικοί που έπαιξαν για τη φανέλα που φορούν.

     Ο νεαρός γκολκίπερ του Άρη απέδειξε για ακόμη μια φορά τις ικανότητές του, καθώς και την τιμή που νιώθει φορώντας τη φανέλα με τον θεό του πολέμου κρατώντας ανέπαφη την εστία του.  

     Στα παιχνίδια που απομένουν, ο Άρης για να μείνει στην κατηγορία πρέπει τουλάχιστον να πάρει 7 βαθμούς (να κερδίσει τα δυο παιχνίδια, να φέρει ισοπαλία σε ένα) και σε συνδυασμό με πιθανή ήττα του Πανθρακικού να παραμείνει στην κατηγορία.  

     Στο τέλος σε περίπτωση που πέσει η ομάδα, μην προσπαθήσετε κάποιοι να αποφύγετε τις ευθύνες.  Είστε Ο-Λ-Ο-Ι υπεύθυνοι για την κατάσταση της ομάδας, είτε για ανευθυνότητα, είτε για ανικανότητα, είτε για το πάθος που δεν είχατε.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Νίκη στο κατάμεστο Χαριλάου

Οπωσδήποτε και μόνο νίκη θέλουν οι παίκτες και οι οπαδοί του Άρη 


     Να κατακλύσουν το ''Κλεάνθης Βικελίδης'' αναμένεται οι οπαδοί του Άρη αφού παρά την δύσκολη οικονομική και βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα τους θα βρεθούν για ακόμη μια φορά στο γήπεδο για την αρρώστια τους, την αγάπη τους και το ''ναρκωτικό'' τους.

     Οι οπαδοί του Άρη, λοιπόν, παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουν σε πρώτο πλάνο οι ίδιοι στα σπίτια τους και σε δεύτερη φάση ο σύλλογος, δεν είναι αποφασισμένοι να αφήσουν αυτό το εμπόδιο να σταθεί στο δρόμο τους και να μην ενισχύσουν με τον τρόπο που μόνο εμείς οι περήφανοι Αρειανοί ξέρουμε.

     Μπορεί η ομάδα στη βαθμολογία να είναι στην προτελευταία θέση του πίνακα της Σουπερλίγκας όμως ούτε αυτό φαίνεται αρκετό για τους φίλους του Άρη οι οποίοι θέλουν ΜΟΝΟ νίκη στο γεμάτο ''Χαριλάου''.  Το κλίμα αναμένεται να είναι γιορτινό καθώς πριν 5 ημέρες ο σύλλογος συμπλήρωσε τα 99α γενέθλια στην ιστορία του και έτσι σε περίπτωση νίκης το κλίμα αναμένεται να είναι εξαιρετικό στο κατάμεστο ''Κλεάνθης Βικελίδης''.

Καν' το όπως η Κ-20

Έπειτα από πέντε αγωνιστικές η ομάδα Κ-20 του Άρη πήρε τη νίκη με το 2-0 επί του Πανθρακικού



     Τον ίδιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν και οι ''μεγάλοι'' καθώς με πιθανή νίκη ανεβαίνουν στους 28 βαθμούς αφήνοντας πίσω τους την ομάδα της Κομοτηνής με 26.  Οι ''μικροί'' του Άρη, ήταν αρκετά ανώτεροι των αντιπάλων τους στον αγωνιστικό χώρο και αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε και από το σκορ με 2-0 (σκόρερ Παλιάτσος 60' και Κρυστάλλης 84') το οποίο δείχνει ότι δεν κούρασε ιδιαίτερα τους κίτρινους ο Πανθρακικός.


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Εξωτερικό ''βλέπει'' ο Παπαστεριανός

Ο μέσος του Άρη είναι ξεκάθαρα απογοητευμένος με την οικονομική κατάσταση στην ομάδα


     Ο Μανώλης Παπαστεριανός έχει ξεκαθαρίσει πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον Άρη με το βλέμμα του να είναι (και λογικά) στο εξωτερικό αφού στην Ελλάδα όλες οι ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα.

     Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή φέρεται να ψάχνει ομάδα για τον Παπαστεριανό για το καλοκαίρι έτσι ώστε ο Έλληνας μέσος να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ενώ τον ίδιο δρόμο δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Αγγέλου: ''Θα παλέψουμε σαν ομάδα''

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι του Άρη με τον Ίκαρο


     Ο προπονητής της ομάδας του Άρη, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ σχολιάζοντας το παιχνίδι της ομάδας των κιτρίνων απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας.  Σύμφωνα με τον κόουτς του ''Αυτοκράτορα'', χρειάζεται ο Άρης να παίξει σοβαρά και να παλέψει σαν ομάδα έτσι ώστε να μείνει ζωντανός στον στόχο που έχει θέσει από την αρχή.

Αναλυτικότερα:

''Πλησιάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και κάθε ομάδα προσπαθεί εκτός από αυτό να ξεπεράσει τα προβλήματά της και να πλησιάσει τα αγωνιστικά της στάνταρτ, να βρίσκει κίνητρο και στόχο σε κάθε παιχνίδι.  Έτσι και εμείς, κόντρα στον Ίκαρο θα παλέψουμε σαν ομάδα για να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει ζωντανούς στον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή.  Να είμαστε ανταγωνιστικοί και ποιοτικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει''.

Πελεκάνος και Χαντ ''μέσα''

Μιχάλης Πελεκάνος και Τζέρεμι Χαντ θα είναι κανονικά στην αποστολή


     Ο Μιχάλης Πελεκάνος μπορεί να τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο όμως αποδεικνύεται ότι είναι ''σκληρό καρύδι'' αφού θα μπει στην αποστολή και θα βοηθήσει με τον τρόπο που αυτός ξέρει.  Από την άλλη ο Τζέρεμι Χαντ που είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης υγρού από το γόνατο δήλωσε πως δεν θέλει να χάσει με τίποτα αυτόν τον αγώνα και έτσι λοιπόν θα είναι ''παρών'' και αυτός αγώνα (30/3, 17:00).

     Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του Άρη θα αγωνιστεί κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι με τον Ίκαρο όμως δεν αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τον Μιχάλη Πελεκάνο ο οποίος πρέπει να σφίξει τα δόντια του για να παίξει όσο (φυσικά) μπορέσει.  

     Εκτός της αποστολής έμειναν οι Νίκος Μποχωρίδης και Ευθύμης Τσακαλέρης ενώ η 12αδα του Άρη απαρτίζεται από τους: Βεργίνη, Λ. Μποχωρίδη, Χαντ, Καραποστόλου, Μούρτο, Πελεκάνο, Δήμα, Ασημακόπουλο, Τσιάρα, Βεζένκοφ, Χαρίση, Σαρικόπουλο.

Ο Αλεξανδρής στο ''ONLY ARIS''

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για ενδιαφέροντα θέματα στο ''ONLY ARIS''


     Σύμφωνα με τον πρώην προπονητή του Άρη και νυν της Καβάλας, η ομάδα του έχει πολύ καλό υλικό και θα μπορούσε να βρίσκεται στην οκτάδα.  Επίσης τόνισε πως το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες δεν είναι πάντα κακό καθώς οι παίκτες μαθαίνουν να παίζουν με αυτόν τον τρόπο.  

Αναλυτικότερα:

''Ο στόχος μας είναι η παραμονή, είναι δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο.  Χρειάζεται προσπάθεια και λίγη τύχη.  Τους παίκτες τους γνωρίζω.  Για εμένα δεν υπάρχουν δυσκολίες.  Το υλικό είναι θαυμάσιο και δεν στηρίζω το βάρος της ομάδας σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη αλλά στην ομαδική δουλειά.  Προς το παρών δεν γνωρίζω αν θα βρίσκομαι και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στην Καβάλα.

Η Καβάλα έχει καλό υλικό και θα μπορούσε να διεκδικήσει μια θέση στην οκτάδα με τους παίκτες που έχει τώρα.  Όσο καιρό ήμουν εκτός προπονητικής δράσης, μελετούσα όλες της ομάδες σαν να ήμουν εν ενέργεια προπονητής.  Οικονομικό πρόβλημα έχουν όλες οι ομάδες, ακόμη και οι μεγάλες όμως θεωρώ πως μαθαίνουν να πάιζουν με αυτό''.

Δερμιτζάκης: ''Καθοριστικό παιχνίδι''

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Άρη


     Ο Πανθρακικός θέλει τη νίκη για να καθαρίσει την υπόθεση 'παραμονή' ενώ ο Άρης θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.  Ο προπονητής της ομάδας από την Κομοτηνή τόνισε πως το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Πανθρακικό είναι καθοριστικό και για τις δύο ομάδες ενώ επίσης είναι και από τα πιο κρίσιμα της σεζόν.

Αναλυτικά:

''Είναι οριακό παιχνίδι.  Πολύ καθοριστικό και για τις δύο ομάδες.  Πιστεύω ότι από το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο ποσοστό η τύχη κάθε ομάδας στη συνέχεια.  Εμείς δουλέψαμε καλά όλη τη βδομάδα και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα''.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Βεργίνης: ''Κρίσημη αναμέτρηση, όλα για τη νίκη!''

Ο Δημήτρης Βεργίνης παραχώρησε συνέντευξη για το παιχνίδι με τον Ίκαρο


     Ο γκαρντ του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα ''Sportday'' σχολιάζοντας την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ίκαρο καθώς και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και τα πλέι οφ πιστεύοντας πως η έκτη θέση μπορεί να δώσει στον Άρη το μπρέικ.

Αναλυτικότερα:

«Είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση. Έχουμε μπροστά μας δύο μέρες προετοιμασίας και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση και για 40 λεπτά. Αυτό είναι το μυστικό για να πετυχαίνουμε τις νίκες που θέλουμε. Ελπίζω να το καταφέρουμε, γιατί αν κερδίσουμε, θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη συνέχεια και την κατάκτηση της έκτης θέσης».
Αν τερματίσουν εκεί «θα αντιμετωπίσουμε στα πλέι οφ τον Πανιώνιο ή τον ΠΑΟΚ και κατά τη γνώμη μου έχουμε αρκετές πιθανότητες να κάνουμε το μπρέικ και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

''Δεν υπάρχει περίπτωση αγοράς ΑΦΜ''


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης μίλησε στα ''Α.Ν. 98,7''

Αναλυτικά τα όσα είπε στα «Α.Ν. 98,7″ :
 Βρεθήκατε στην Αθήνα με δύο δικηγόρους. Ποιος είναι ο λόγος;
Είχαμε τακτικά διαιτητικά δικαστήρια στην ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, εννιά υποθέσεις. Όλες είναι αιτήσεις ποδοσφαιριστών, στους οποίους οφείλει ο Άρης χρήματα, Έλληνες και ξένοι. Σήμερα ήταν εννιά από ένα σύνολο 48 υποθέσεων και προχωράμε. Αυτός είναι ο τρόπος τον οποίο ακολουθούμε για να μπορέσουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στον Άρη να συνεχίζει και την ομάδα μας να αγωνίζεται κανονικά. Πολύ σημαντική είναι η προσφορά του κ. Χρήστου Γρόλλιου που ειδικεύεται σε αυτά τα θέματα.
 Πήρατε αναβολή; Εκδικαστήκαν οι υποθέσεις;
Ναι, καταφέραμε να πάρουμε αναβολή. Αυτό το οποίο πέτυχαν οι δικηγόροι είναι ότι η αναβολή είναι μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.
 Όταν αναλάβατε, σας ενημέρωσαν για τα χρέη, τις προσφυγές ή για αυτά που θα συναντήσετε;
Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν μας παραδόθηκε τίποτα. Κάποια στιγμή, ο κ. Ζαμπέτας ήρθε με κάποια 24 θέματα, μας παρέδωσε τα έντεκα, μετά μάλωσε με κάποια υπάλληλο και μας ανάγκασε να διακόψουμε και να παραιτηθούμε. Αυτό ήταν όλο. Μετά ανακαλύψαμε σιγά- σιγά και τα άλλα.
 Και τι βρήκατε;
Βρήκα μία κατάσταση πάρα πολύ άσχημη. Δεν το πίστευα. Μετά έπρεπε όλα να τα μεθοδεύσουμε, να τα βάλουμε σε μια σειρά και το κάναμε ιδιαίτερα γρήγορα με πολύ δουλειά και πολύ κόπο. Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από μπάχαλο.
 Αληθεύει ότι τα χρέη είναι 32 εκατομμύρια;
Ναι. Βγήκαμε στον αέρα με απόφαση τα δύο διοικητικά συμβούλια και κάναμε μια πολύ ωραία συγκέντρωση την προηγούμενη εβδομάδα. Καλέσαμε και ανθρώπους του Άρη για να ενημερώσουμε όλους τους φίλους του Άρη για αυτά που βρήκαμε.
 Γιατί δεν το κάνατε σε ένα μαγαζί εκτός Άρη;
Βρέθηκα σε εκείνη την εκδήλωση στην Κρήνη που έγινε μια προσπάθεια το καλοκαίρι και λυπήθηκα πάρα πολύ. Το μαγαζί ήταν μεικτό. Υπήρχε κόσμος, μουσική και κάπου μπροστά γινόταν και η εκδήλωση του Άρη. Ήταν ένα μπέρδεμα και αυτό δεν ήθελα να επαναληφθεί. Δεν αξίζει αυτό στον Άρη.
 Οι επιφανείς του Άρη, τι λεφτά άφησαν;
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Προσφέραμε εμπορικά πακέτα, δεν ζητιανέψαμε. Κλείστηκαν επτά σουίτες, πήραμε σημαντικές προκαταβολές.
 Ποιες μεταγραφές κάνατε εσείς;
Τον Ιανουάριο ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ήμασταν μόλις 15 ημέρες διοίκηση και έπρεπε να εξασφαλίσουμε ασφαλιστική, φορολογική ενημερότητα κτλ. Παρόλα αυτά τα καταφέραμε και πήραμε επτά παίκτες, τρεις δανεικούς και τέσσερεις με ελεύθερη μεταγραφή. Δώσαμε συγχαρητήρια στο νέο αθλητικό τομέα που δημιουργήσαμε.
 Η ομάδα όμως δεν πάει καλά. Γιατί;
Αυτό δεν μπορώ να σας το απαντήσω. Δεν είμαι ο αδερφός μου για να μπω μέσα στο γήπεδο και να παίξω μπάλα. Ο καθένας στον τομέα του, όλοι κοιτούν τη δουλειά τους. Θεωρώ ότι δε θα φταίει η τωρινή διοίκηση, ακόμη και αν πέσει ο Άρης, κάτι που δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι.
 Μήπως θεωρείται ότι σας έβαλαν μπροστά για να κατηγορήσουν εσάς;
Θέλω να παραδεχτώ κάτι. Ο καθένας που βάζει την υπογραφή του σε τέτοια πράγματα γνωρίζει το βάρος του να είσαι πρόεδρος του Άρη. Ειδικά αυτήν την εποχή, με τόσα χρέη στην πλάτη. Ξέρω καλά τον κίνδυνο. Οι διοικήσεις πρωτοδικείου είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για την περίοδο των έξι μηνών που διοικούν. Όταν αναλάβαμε, θέλαμε να μην έχουμε κάποια σχέση με τις προηγούμενες διοικήσεις. Μπήκαμε στην ομάδα σε μία εποχή που ήδη γινόταν έλεγχος για την περίοδο 2004-2012. Είχε ξεκινήσει ο έλεγχος. Εμείς δεν ασχολούμαστε καθόλου με το παρελθόν. Δεν ασχολούμαστε με την ανάληψη ευθυνών. Άλλωστε, υπάρχει έλεγχος, δεν επιτρέπεται να το κάνουμε. Αν δεν υπήρχε η ηθική σχέση με τον Άρη, θα μπορούσα να πληρώνομαι, αλλά δεν το κάνω. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να βρει ενωμένα όλα τα τμήματα του συλλόγου.
 Ποιος είναι ο ρόλος της Λέσχης Φίλων Άρη;
Η νέα διοίκηση είναι υποχρεωμένη να έρθει σε τακτική γενική συνέλευση. Δεν υπάρχουν αρχαιρεσίες. Δεν είναι υποχρεωτικό να γίνουν.
 Έχετε ακούσει κάτι για αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας;
Τι είναι αυτά που λέτε; Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση τέτοια θέμα. Απορώ πώς βγήκε.
 Απαλλαγή στη διοίκηση Αθανασιάδη έχετε δώσει;
Υπάρχει σε εξέλιξη έλεγχος ορκωτών. Πίσω μου δεν έχω κοιτάξει καθόλου. Δεν γνωρίζω τον κ. Αθανασιάδη, έχουμε συναντηθεί μόνο μια φορά για μισή ώρα. Ούτε τον κ. Σκόρδα γνωρίζω. Μόνο τον κ. Ματθαίου ξέρω.
 Γιατί δεν έγινε γενική συνέλευση μετόχων, όπως οφείλατε να κάνετε;
Έχει γίνει. Ορίστηκε πριν από 22 ημέρες. Δε ξέρουμε ακόμη τα αποτελέσματά της, θα τα μάθουμε πολύ σύντομα.
 Έχει κάνει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ κινήσεις για να αδειοδοτηθεί η ομάδα ή έχουν χαθεί οι προθεσμίες;
Δεν έχει χαθεί καμία προθεσμία. Αύριο το πρωί θα παρακολουθήσω ένα ειδικό μίτινγκ της ΕΠΟ σε ξενοδοχείο της Αθήνας που αφορά τις αδειοδοτήσεις. Έχουμε ειδικό άνθρωπο στην ΠΑΕ Άρης που ασχολείται αποκλειστικά με αυτά τα θέματα. Σίγουρα, ορισμένα πακέτα δεν μπορούμε να τα συμπληρώσουμε σωστά, όμως αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν. Είναι ένα από τα θέματα για τα οποία βρίσκομαι στην Αθήνα.
 Ποια είναι η σχέση της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές και τους υπαλλήλους; Είναι πληρωμένοι;
Υπάρχει απόλυτη ηρεμία. Και με τους ξένους και με τους μεγάλους Έλληνες και με τους μικρότερους. Δώσαμε δώρα Χριστουγέννων, τους μισθούς του Δεκεμβρίου, του Ιανουαρίου, του Φεβρουαρίου και τώρα έκλεισε και το θέμα του Μαρτίου. Πριν από εμάς, πληρωμές είχαν να γίνουν για 8-10 μήνες. Οφείλουμε στο προσωπικό 145.000 ευρώ. Από την ώρα που αναλάβαμε τους έχουμε πληρώσει όλους. Φυσικά και υπάρχουν προβλήματα, αλλά κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε.
 Είπατε ποτέ ότι είστε διοίκηση των 1000 ευρώ;
Όχι. Αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω. Κάποιος δημοσιογράφος με ρώτησε για το αν μπορούμε να βάλουμε χρήματα στον Άρη και του είπα ότι δεν έχουμε ούτε 1000 ευρώ. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Έγινε παρεξήγηση, είναι ευθύνη του δημοσιογράφου.
 Θα στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο;
Έχουμε μπροστά μας 3-4 εβδομάδες για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Υπόσχομαι από το ραδιόφωνο των «Αθλητικών Νέων 98.7» ότι θα διαχειριστούμε με όλη μας τη δύναμη την κατάσταση και με τα θετικά που λειτουργούν στο όνομα του Άρη μας να περάσουμε τη δυσκολία και όλοι μαζί να τραγουδήσουμε τα «χρόνια πολλά» σε λίγες εβδομάδες. Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα γιατί μόνο αυτός έχει μείνει. Θέλω να ευχηθώ και στα «Αθλητικά Νέα», τα οποία εγώ πάντα τα σεβόμουν και θα τα σέβομαι να κάνουν το καλύτερο δυνατό, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Άρη».

Οριστικά εκτός με Άρη ο Παπαδόπουλος

Ο παίκτης του Πανθρακικού τίθεται οριστικά εκτός ''μάχης'' με Άρη


     Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποφασίστηκε πως πρέπει να προφυλαχθεί από την ομάδα με αποτέλεσμα να παραμείνει στην Κομοτηνή και να μην ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη ομάδα την ώρα που ο Πανθρακικός μένει χωρίς κλασσικό σέντερ φορ.

     Ο έμπειρος επιθετικός του Πανθρακικού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το τράβηγμα στον δικέφαλο και έτσι θα μείνει εκτός αποστολής για το Σαββατιάτικο παιχνίδι-τελικό με τον Άρη στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''.  Μετά από αυτό λοιπόν, ο Παύλος Δερμιτζάκης αναγκάζεται να αλλάξει τα πλάνα του και στην επίθεση θα ξεκινήσει λογικά ο Τζάνης.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

''Θα ήθελα να ξαναπαίξω για τον Άρη''

Την επιθυμία του κάποτε να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα του Άρη εξέφρασε ο Τζερεμάια Μάσεϊ


     Ο πρώην παίκτης των κιτρίνων τόνισε πως επιθυμία του είναι μια μέρα να επιστρέψει στο Αλεξάνδρειο για να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Άρη.  Ο Αμερικανός αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους του Άρη οι οποίοι φαίνεται να τον ελκύουν σε πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα.

     Επίσης δεν παρέλειψε να αναφέρει για το γεγονός ότι βρέθηκε μια ανάσα από την υπογραφή του με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά η μεταγραφή χάλασε τελευταία στιγμή.  Στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα ''OnSports.gr'' μίλησε επίσης για το παιχνίδι της ομάδας του (Μπάμπεργκ) με τον Παναθηναϊκό.


Κάποια από τα λόγια του:

''Έφτασα πολύ κοντά στο να υπογράψω στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι που πέρασε αλλά τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως προγραμματιζόταν και δεν έγινε η μεταγραφή.  Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να φορέσω τη φανέλα του Άρη φυσικά όμως θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.  Τα πρωταθλήματα στα οποία έχω αγωνιστεί είναι τελείως διαφορετικά και έχει το καθένα τον δικό του ανταγωνισμό και τη δική του δύναμη έτσι μου είναι δύσκολο να τα συγκρίνω''. 

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

''Σε αυτό το παιχνίδι θα παίξω ο,τι και να γίνει!''

Ο Τζέρεμι Χαντ ανέβασε φωτογραφίες μέσω Twitter στέλνοντας παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα


     Ο 30χρονος παίκτης του Άρη, Τζέρεμι Χαντ δεν θέλει να χάσει με τίποτα αυτό το παιχνίδι καθώς είναι πολύ σημαντικό για τον Άρη και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter κοινοποίησε φωτογραφίες από τη θεραπεία που ακολουθεί στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως δεν θέλει να χάσει αυτό το παιχνίδι με τίποτα.

     Ο γκαρντ του Άρη δεν έδωσε το ''παρών'' στο χθεσινό (25/03) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο καθώς είχε υποβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα σε επέμβαση αφαίρεσης υγρού από το γόνατο.

     Ο Αμερικανός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ κάνει παράλληλα ειδικές θεραπείες προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση του γονάτου του.  Το μήνυμά του για το παιχνίδι με τον Ίκαρο ήταν το εξής: ''Σε αυτό το παιχνίδι θα παίξω ο,τι και να γίνει!''.

Έπιασε δουλειά ο Αλεξανδρής

Την όρεξη για δουλειά που έχει έδειξε αμέσως με την πρώτη μέρα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής


     Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το site Basketplus.gr, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δείχνει την όρεξη που έχει για καλή δουλειά καθώς με την πρώτη του μέρα ως προπονητής της Καβάλας (πριν λίγες ώρες η συμφωνία) άρχισε τις προπονήσεις με τους ''Αργοναύτες''.

     Ο πρώην προπονητής του Άρη θέλει οι παίκτες του να βγάζουν πάθος και ενέργεια μέσα στο παρκέ και είναι διατεθειμένος να ασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία τους Καβαλιώτες στους οποίους είχε δουλέψει για τον ίδιο σκοπό πριν περίπου 3,5 χρόνια.  

     Ο ''τίγρης'' αναμένεται να κάνει σκληρή δουλειά και να εκπλήξει τους πάντες καταφέρνοντας να πάει την Καβάλα όσο ψηλότερα γίνεται αφού έχει την ικανότητα και γιαυτό οι άνθρωποι της ΚΑΕ του έδωσαν τα ηνία της ομάδας.

Αναβολή για μετά τη λήξη του πρωταθλήματος

Αναβολή για μετά το πρωτάθλημα οι υποθέσεις του Άρη στο διαιτητικό δικαστήριο


     Αναβλήθηκαν για ακόμη μια φορά (όπως ήταν αναμενόμενο) για τις 23 Απριλίου οι υποθέσεις των Φατί, Ντίκο, Κουλοχέρη, Μενδρινού, Γκαρσία και Καστίγιο καθώς και των αντζέντηδων Κοτταρίδη και Γλύκου.

     Αναβολή για 23 Απριλίου πήραν οι υποθέσεις των Κουλοχέρη, Μενδρινού και Γκαρσία καθώς και των δυο ατζέντηδων (Κοτταρίδη και Γλύκου) ενώ στις 9 Απριλίου οι υποθέσεις των Ντίκο, Σανκαρέ, Καστίγιο και Φατί.

     Ο Ρικάρντο Φατί έχει ήδη υπογράψει με τον Νέρι Καστίγιο να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο αφού ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Άρη ενώ οι Φράνσις Ντίκο και Καλιφά Σανκαρέ αναμένεται να βρεθεί κοινή λύση στο οικονομικό παρά την αρχική διαφορά που έχουν οι πλευρές των παικτών.

Θετικός στη μείωση ο Καστίγιο

Αρχικά θετικός ο Νέρι Καστίγιο για μείωση οφειλόμενων 


     Ο πρώην παίκτης του Άρη, Νέρι Καστίγιο, αρχικά φαίνεται θετικός στη μείωση αυτών που του χρωστάει ο Άρης αφού ο Μεξικανός θέλει να διευκολύνει τον Άρη οικονομικά.

     Από τις πιο σημαντικές μέρες είναι η σημερινή καθώς στο κομμάτι που αφορά τους συμβιβασμούς που η ΠΑΕ Άρης επιχειρεί με πρώην ποδοσφαιριστές τους συλλόγου έχουν στα χέρια τους τελεσίδικες αποφάσεις.

     Οι πρώην παίκτες των κιτρίνων δεν είναι διατεθειμένοι να ''πονέσουν'' οικονομικά την μέχρι ομάδα του Άρη και αρχικά φαίνεται να είναι διαθέσιμοι σε περίπτωση που η ΠΑΕ τους ζητήσει ''κούρεμα''.  Η αρχή έγινε με τον Ρίκι Φατί, ο οποίος δέχθηκε την μείωση ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Καστίγιο, στον οποίο χρωστάει ο Άρης 1.125.000 ευρώ.

Στην Καβάλα ο ''τίγρης''

Την τεχνική ηγεσία της Καβάλας ανέλαβε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής


     Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος έφυγε από τον Άρη στις αρχές της φετινής αγωνιστικής περιόδου, είναι όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Καβάλα, ο νέος της προπονητής.  Η Καβάλα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Άγγελο Κορωνιό και ταυτόχρονα ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή μέχρι το τέλος της σεζόν.

     Ο πρώην κόουτς των κιτρίνων θα είναι ο τέταρτος προπονητής που θα κάτσει στον πάγκο της Καβάλας φέτος και θα αντιμετωπίσει την προτελευταία αγωνιστική στο Αλεξάνδρειο την πρώην του ομάδα.  Αξίζει να σημειωθεί πως ο ''τίγρης'' κάθεται στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη φορά αφού η πρώτη ήταν τη σεζόν 2008-2009.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θέλει να ευχαριστήσει θερμά για τη συνεργασία και την προφορά του στην ομάδα τον προπονητή, κ.Άγγελο Κορωνιό και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.  Παράλληλα νέος τεχνικός της ομάδας, μέχρι και το τέλος της περιόδου αναλαμβάνει ο κ.Βαγγέλης Αλεξανδρής''. 

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Παρών το ποδοσφαιρικό τμήμα

Προπονητής και παίκτες της ομάδας βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο


     Στο κάλεσμα της ΚΑΕ Άρης για τη γιορτή των 99ων γενεθλίων του συλλόγου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη οι οποίοι έδωσαν το παρών στο Αλεξάνδρειο.

     Νίκος Αγγελούδης, Νούνο Κοέλιο, Νταβίντ Αγκάνθο, Στέλιος Τσουκάνης και Ρούμπεν Πουλίδο βρέθηκαν από τη πλευρά των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της μπασκετικής ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό ενώ επίσης το παρών έδωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής του ποδοσφαιρικού τμήματος) καθώς και ο Αντώνης Σαρίογλου (μεταφραστής της ομάδας).

Τραυματισμός ξανά για Πελεκάνο

Η ατυχία κυνηγάει τον παίκτη του Άρη, Μιχάλη Πελεκάνο


     Η ατυχία φαίνεται να κυνηγάει τον Μιχάλη Πελεκάνο αφού αυτή τη φορά αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας στο αριστερό του πόδι αυτή τη φορά με πρήξιμο στον αριστερό του αστράγαλο.  Αύριο θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας έτσι ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

     Όταν σε διεκδίκηση της μπάλας ο Μιχάλης Πελεκάνος προσγειώθηκε όσοι έβλεπαν το παιχνίδι είτε στο γήπεδο είτε μέσω τηλεόρασης, κατάλαβαν πως ο 32χρονος καλαθοσφαιριστής του Άρη δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αφού έκανε νόημα προς τον πάγκο του Άρη ότι μπορεί να συνεχίσει με τον Βαγγέλη Αγγέλου ωστόσο να μην τον ακούει και να βάζει στη θέση του τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Καταστροφικό το τρίτο δεκάλεπτο

Ο Άρης ήταν ανώτερος του Ολυμπιακού για 30 περίπου λεπτά


     Οι κίτρινοι έπαιξαν με πάθος και με την πλήρη υποστήριξη των οπαδών του οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για τον Άρη, καταφέρνοντας να πραγματοποιήσουν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο μπαίνοντας ωστόσο νωθρά στο τρίτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να χτίσει τη διαφορά.  

     Παρά το 69-84 υπέρ του Ολυμπιακού, ο Άρης ήταν καλύτερος του Ολυμπιακού για τις τρεις από τις τέσσερις περιόδους με την 3η ωστόσο να είναι καταστροφική για τους κίτρινους του Βαγγέλη Αγγέλου οι οποίοι έκαναν ότι μπορούσαν στο παιχνίδι αποδίδοντας πείσμα και πάθος.

     Ο κορυφαίος από πλευράς Άρη ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Ασημακόπουλος, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους μετρώντας επίσης και 6 ριμπάουντ ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Βεργίνης (12) και Πελεκάνος (10).

     Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν οι Περπέρογλου (15), Σλούκας (11) και Σπανούλης (13) ενώ με τους πόντους τους βοήθησαν αρκετά και οι Σερμαντίνι (13), Λο (10) και Χάινς (12).  Έισι Λο, Βασίλης Σπανούλης και Στράτος Περπέρογλου πέτυχαν ''χρυσά'' τρίποντα για τους ερυθρόλευκους αφού κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ο Ρένια στο ''Only Aris''

Ο Άντι Ρένια μίλησε αναλυτικά για τον τραυματισμό του στο blog μας


     Όπως έγινε γνωστό ο Άντι Ρένια (επαγγελματίας από τον Ιανουάριο του 2013) υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης, κάτι που θα τον κρατήσει μακρυά από τις προπονήσεις περίπου τρεις μήνες σε περίπτωση επέμβασης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός:

''Οι γιατροί στο νοσοκομείο μου είπαν ότι έπαθα εξάρθρωση ωμοπλάτης.  Ο γιατρός της ομάδας, ο κ.Πανταζής θα με δει τη Δευτέρα και θα κάνουμε μαγνητική για να δούμε ακριβώς τη ζημιά.  Επίσης γνωρίζω πως εαν δεν κάνω επέμβαση το πρόβλημα θα είναι μόνιμο ενώ αν κάνω επέμβαση, ο χρόνος της ανάρρωσης θα είναι περίπου 3 μήνες.

Τραυματίστηκα την ώρα που έκανα μια ενέργεια και πέρασα δύο παίκτες.  Δέχτηκα ένα δυνατό τάκλιν και έπεσα με τον αγκώνα του δεξιού χεριού με αποτέλεσμα ο ώμος να βγει από τη θέση του.  Το τάκλιν μου το έκανε ένας από την Κ20 δεν θυμάμαι καλά ποιος γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα.  Δεν πρόλαβα να καταλάβω ποιος ήταν''.

Θα ρισκάρει με Παπαδόπουλο;

Ο Δερμιτζάκης θα ρισκάρει αν ξεκινήσει βασικό τον Παπαδόπουλο


     Ο προπονητής του Πανθρακικού μπορεί να θέλει πολύ να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην κορυφή της επίθεσης όμως το να τον ξεκινήσει βασικό αποτελεί μεγάλο ρίσκο αφού υπάρχει πιθανότητα το πρόβλημα του να χειροτερέψει. 

     Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει τράβηγμα στον δικέφαλο με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Άρη να είναι 50-50 καθώς μάλλον δεν θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

     Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πανθρακικού ο Παπαδόπουλος (λογικά) θα χρησιμοποιηθεί στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης για να αλλάξει τη ροή του αγώνα ενώ επίσης το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πανθρακικός δεν θα αλλάξει στυλ παιχνιδιού και θα συνεχίσει με το ίδιο σύστημα.  Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως αρχικός στόχος είναι να μην δεχτεί γκολ ο Πανθρακικός στο πιθανό δυνατό ξεκίνημα του Άρη.

      Οριστικά χωρίς κλασσικό σέντερ φορ θα μείνει ο Πανθρακικός στην περίπτωση που αποφασίσει ο Παύλος Δερμιτζάκης ότι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πρέπει να προφυλαχθεί αφού και ο δεύτερος επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής (Βαγγέλης Κοντογουλίδης) θα είναι απών έως το τέλος της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού.

     Ακόμα, σπουδαία είναι η απουσία του Αντώνη Λαδάκη ο οποίος αποτελεί τον βασικό μοχλό του κέντρου του Πανθρακικού την ώρα που ο έμπειρος μέσος των Θρακιωτών ταλαιπωρείται από τραυματισμό.  

Τάτος και Κοέλιο επιστρέφουν

Ανδρέας Τάτος και Νούνο Κοέλιο θα δηλώσουν παρών με τον Πανθρακικό 


     Ο Ανδρέας Τάτος είναι πολύ χρήσιμος για τον Άρη και η επιστροφή του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τους κίτρινους.  Ο 23χρονος μέσος του Άρη επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά την τιμωρία του λόγω καρτών έπειτα από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (4-0).

     Από την άλλη ο Νούνο Κοέλιο έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια του με τον Άρη και αποτελεί πλέον ένα χρήσιμο ''εργαλείο'' στα χέρια του Σούλη Παπαδόπουλου ο οποίος φαίνεται να τον εμπιστεύεται και να τον χρειάζεται.

Ασφάλεια με Πουλίδο

Ο Ρούμπεν Πουλίδο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τον Σούλη Παπαδόπουλο


     Ο Ισπανός στόπερ του Άρη αποτελεί το χρησιμότερο (ίσως) ''εργαλείο'' στο ρόστερ του Σούλη Παπαδόπουλου αφού ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι ο μόνος που όταν έχει στην άμυνα τον Πουλίδο νιώθει μια επιπλέον ασφάλεια στα μετόπισθεν.

     Ο έμπειρος αμυντικός των κιτρίνων είναι φυσικό να αποτελεί ''ασφάλεια'' για τους προπονητές του Άρη αφού με την πείρα του μπορεί να αντιμετωπίσει τις φάσεις με πολύ καλό τρόπο και δυσκολεύει τις αντίπαλες επιθέσεις.

Αντού και Νέτο ξανασμίγουν

Ο Αντού αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαϊα


     Μετά τη συνάντησή τους μέσω του Άρη, Φρέντι Αντού και Ντάρσι Νέτο ξανασυναντιούνται αυτή τη φορά όμως για χάρη της Μπαϊα, η οποία απέκτησε τον νεαρό πρώην παίκτη του Άρη.  Ο Νέτο μιλώντας στην ιστοσελίδα ''ibahia.com'' τόνισε πως μπορεί το πέρασμα του Αντού από τον Άρη να ήταν κάπως περίεργο αλλά ο Αμερικανός μπορεί να βοηθήσει την Μπαϊα.

     Στη Βραζιλία ο πρώην αμυντικός του Άρη, Ντάρσι Νέτο, λόγω του περάσματός του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνει περιζήτητο τον Βραζιλιάνο μπακ στα μέσα ενημέρωσης της χώρας τους αφού όλοι θέλουν να μάθουν το κάτι παραπάνω για τον νέο παίκτη της Μπαϊα.

Τα λόγια του Νέτο:

''Είχε ένα περίεργο πέρασμα από τον Άρη, ήταν περίπου ένα χρόνο.  Είναι ένας παίκτης με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Μαρκίνιο, μιλάει λίγα Πορτογαλικά αλλά καταλαβαίνει πολύ καλά.  Είναι καλό παιδί, έχω να τον δω ενάμιση χρόνο περίπου και ελπίζω να έχει βελτιωθεί, καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει''.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

''Όλοι Παλέ για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ''

Ο SUPER-3 έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι της Δευτέρας


     Ο σύνδεσμος του Άρη πριν από λίγη ώρα, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια είναι στη διάθεση του κόσμου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Δευτέρας όπου και ο Άρης γιορτάζει τα 99 χρόνια από την ίδρυσή του.

Αναλυτικά:

Ο SUPER 3 ανακοινώνει, ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια του Δευτεριάτικου αγώνα μπάσκετ του Αυτοκράτορα με τον γαύρο, ανήμερα των ενενηκοστών ένατων χρόνων της ιστορίας του.

Όλοι στο Παλέ να σπρώξουμε την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας στη νίκη με τον τρόπο, που μόνο εμείς ξέρουμε.  Τα εισιτήρια διατίθενται από τον Κεντρικό και όλους τους συνδέσμους του S-3.

Ακόμα χρωστάνε Κόκε και Κάμπορα...

Την ώρα που ''κυνηγούν'' τον Άρη τα χρέη υπάρχουν και παίκτες που του χρωστάνε


     Στη χθεσινή συνάντηση ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν για τα χρέη των Σέρχιο Κόκε και Χαβιέρ Κάμπορα προς τον Άρη και είναι χρηματικό ποσό το οποίο μπορεί να βοηθήσει κάπως οικονομικά τον σύλλογο έτσι ώστε να καλύψει κάποια θέματα.

     Μπορεί να έχουν επιδικαστεί περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ εις βάρος του Άρη όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποιοι χρωστάνε στον Άρη ένα ποσό.

     Πιο σαφές, όπως αποκαλύφθηκε χθες βράδυ οι άνθρωποι του Άρη, ο Κόκε χρωστάει κοντά στις 750.000 ευρώ μετά τη μεταγραφή του στο Χιούστον με τις περιβόητες επιταγές ενώ ο Κάμπορα χρωστάει ένα ποσό κοντά στα 36.500 ευρώ αφού οι κίτρινοι είχαν πληρώσει τα διαδικαστικά έξοδα πηγαίνοντας την υπόθεση στο CAS.


Αθώος ο Κατίδης για τη χειρονομία

Ο Γιώργος Κατίδης αθωώθηκε για τη χειρονομία που είχε κάνει στο ''Χαριλάου''


     Μερικοί κάθονται και απορούν γιατί έχουν χαθεί και χάνονται ακόμη μεγάλα ταλέντα του Ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου αλλά αφού υπάρχουν νόμοι οι οποίοι δεν τηρούνται λογικό είναι να αποκτούν οι ποδοσφαιριστές προβληματικές συμπεριφορές.

     Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο κάθε ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει γκολ η ομάδα του μπορεί να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο του ενός χεριού του και στη συνέχεια και του άλλου του δείχνοντας το στον λαό της αντίπαλης ομάδας ενώ αφήνουμε να εννοηθεί πως δεν υπάρχει τιμωρία προς τον ποδοσφαιριστή.

     Πολλά ειπώθηκαν έπειτα από την ασεβή πράξη του Έλληνα πρώην παίκτη του Άρη προς τους οπαδούς της προηγούμενης ομάδος του μετά το οφσάιντ γκολ του Πετρόπουλου στο 93' ενάντια στον Άρη διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

     Η συνέχεια ελπίζουμε να μην είναι παρόμοια με αυτή καθώς εκκρεμεί απόφαση για την μούντζα του Σαλπιγγίδη καθώς και τον ναζιστικό χαιρετισμό του ίδιου παίκτη (η ΑΕΚ σύμφωνα με τον ''νόμο'' πρέπει να τιμωρηθεί με μηδενισμό πόντων στο παιχνίδι με την Βέροια), που έκανε χειρονομίες και τις αφιέρωνε στους οπαδούς του Άρη.

     Η φωτογραφία δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τον πρώην ποδοσφαιριστή να σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο αφήνοντάς το να αιωρείται στον αέρα του ''παγωμένου'', έπειτα από γκολ-οφσάιντ της ΑΕΚ, ''Κλεάνθης Βικελίδης''. 

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ανεβάζει ρυθμούς ο Πουλίδο

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης η κατάσταση του Ισπανού καλυτερεύει 


     Ευχάριστα νέα όσον αφορά τους τραυματίες για τον Άρη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης με τον Ρούμπεν Πουλίδο να ανεβάζει ρυθμούς και να είναι από μέρα σε μέρα όλο και καλύτερα για την επιστροφή του στις προπονήσεις.

     Το Σάββατο ή αύριο αναμένεται να προπονηθεί και να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας ο Ισπανός έμπειρος αμυντικός των κιτρίνων και θέτει τον εαυτό του εντός για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο ''Χαριλάου''.

     Από την άλλη ο Ανδρέας Ηρακλής συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, η κατάστασή του βαίνει προς το καλύτερο και εντός της επόμενης βδομάδας αναμένεται και δεν αποκλείεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

     Στην αυριανή προπόνηση σε φουλ ρυθμούς ο Παντελής Αντωνιάδης ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τελευταία θα είναι η προπόνηση για τους διεθνείς Γιάννη Γιαννιώτα, Δημήτρη Διαμαντάκο και Σωκράτης Διούδης, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων (Ελπίδων) το βράδυ της Παρασκευής.

Ρόβας: ''Οδηγός τα εντός έδρας ματς''

Ο Βασίλης Ρόβας τοποθετήθηκε για τη δύσκολη θέση της πρώην ομάδας του


     Ο πρώην μέσος του Άρη, Βασίλης Ρόβας μίλησε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η παλιά του ομάδα και εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο Άρης στο τέλος θα τα καταφέρει και θα ξεπεράσει τις δυσκολίες της φετινής σεζόν.

     Ο Ρόβας τόνισε πως ο Άρης μπορεί και έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την παραμονή του νικώντας τα παιχνίδια εντός έδρας που απομένουν (με Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης).

Αναλυτικότερα: 

''Ο Άρης πιστεύω θα ξεμπλέξει από τις τελευταίες θέσεις.  Αν πάρει τα εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν, σώζεται και μαθηματικά.  Πρέπει να αυτοκτονήσει για να πέσει.  Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι το ποιο κομβικό και για τις δύο ομάδες.  Πιστεύω πως η μάχη της παραμονής θα κριθεί στον πόντο''.

Χωρίς Κοντογουλίδη, ''παίζεται'' του Παπαδόπουλου

Οριστικά χωρίς τον Κοντογουλίδη ο Πανθρακικός, ανεβάζει ρυθμούς ο ''Παπ''


     Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι με τη Σκόντα Ξάνθη τέθηκε πρόωρα εκτός συνέχειας του πρωταθλήματος αφού έσκισε τον θύλακα στον εγχειρισμένο ώμο του.  Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα για επέμβαση και δυστυχώς για την ομάδα της Κομοτηνής δεν θα τον έχει στην αποστολή της για το ματς-σωτηρίας στο ''Χαριλάου'' με τον Άρη αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν.

     Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού θα μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις 20 μέρες μετά την επέμβαση που θα του υποβληθεί.

     Από την άλλη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει στους παίκτες που θα πλαισιώσουν την αποστολή του Πανθρακικού ο Παύλος Δερμιτζάκης αφού μπορεί να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα ευκολότερα από τον καθένα στην ομάδα της Κομοτηνής με την εμπειρία και την ικανότητά του.

Πάρτι των συνδέσμων για τα 99

Οι σύνδεσμοι του Άρη διοργανώνουν γενέθλιο πάρτι στο Beer FC



     Πάρτι γενεθλίων για τα 99 χρόνια της ύπαρξης του Άρη μας θα γιορταστούν στο Beer FC με διοργανωτές τους συνδέσμους του Άρη, οι οποίοι προσκαλούν και δέχονται όλους τους Αρειανούς της γης για μια πανέμορφη εκδήλωση.


     Τα 99α γενέθλια του συλλόγου ''ΑΡΗΣ'' θα γιορτάσουν, λοιπόν, όπως αποφάσισαν αμφότεροι ''Super-3'' και ''Ιερολοχίτες'' στις 21:00 στο γνωστό ''στέκι'' Beer FC του Κλεάνθης Βικελίδης.


Η ανακοίνωση των ''Ιερολοχιτών'':

Γενέθλιο πάρτι των συνδέσμων του ΑΡΗ ''Σούπερ-3'' και ''Ιερολοχίτες'' για τα 99 χρόνια της ζωής μας, του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης που συμπληρώνονται την ερχόμενη Δευτέρα, θα τελεστεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου από τις 21:00 μέχρι όσο στο ''Beer FC''.

Καλεσμένα όλα τα αδέρφια...
''...και στα 100...''

Αγωνία με Πελεκάνο

Ο Μιχάλης Πελεκάνος υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με το Ανατόλια 


     Ο 32χρονος καλαθοσφαιριστής του Άρη και την Πέμπτη θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας για να αποκαλυφθεί το μέγεθος του προβλήματος που υπέστη.

     Ο Βαγγέλης Αγγέλου συνεχίζει να ''πονοκεφαλιάζει'' αφού τα προβλήματα είναι ατελείωτα αφού ο Μιχάλης Πελεκάνος τραυματίστηκε στο φιλικό προπονητικής σημασίας με το Ανατόλια και δεν είναι σίγουρο πως θα δηλώσει ''παρών'' στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

     Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει τη στιγμή που θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του αν είναι πρώτου ή δευτέρου βαθμού στην εξέταση του έμπειρου παίκτη από τον γιατρό του συλλόγου.  Αυτό λοιπόν αποτελεί και το πρόβλημα για τον Βαγγέλη Αγγέλου καθώς μετά τους Τζέρεμι Χαντ και Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ο Έλληνας τεχνικός δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Πελεκάνο.

     Εκτός του φιλικού έμεινε ο Αντώνης Ασημακόπουλος για καθαρά προληπτικούς λόγους ενώ μπορεί να υπολογίζεται κανονικά από τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Θλάση ο Ηρακλής

Ο Ανδρέας Ηρακλής υποβλήθηκε σε μαγνητική


     Ο 23χρονος στόπερ του Άρη, υποβλήθηκε σε μαγνητική και αναμένεται να επανεξεταστεί η περίπτωσή του από το ιατρικό τιμ της ομάδας.

     Χθες (19/03) έγινε μαγνητική στον Ανδρέα Ηρακλή και ο νεαρός αμυντικός του Άρη υπέστη θλάση α' βαθμού όπως έδειξαν τα αποτελέσματα.

     Ο Ηρακλής, ο οποίος είχε τραυματισμό στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και υπολογίζεται να μείνει εκτός για 20 περίπου μέρες, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επανεξεταστεί η περίπτωσή του.

Μια βδομάδα εκτός ο Χάντ

Ο Αμερικάνος υποβλήθηκε σε αφαίρεση του υγρού από το γόνατο 


     Ο Τζέρεμι Χαντ ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο τις τελευταίες μέρες και έτσι αποφασίστηκε να προχωρήσει σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το υγρό στο γόνατό του και να επιστρέψει ''καθαρός'' για τα υπόλοιπα ματς του Άρη.  

     Ο Αμερικανός λογικά θα χάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (25/03) αφού οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα μείνει εκτός για τουλάχιστον μια βδομάδα.

Χωρίς Παπαδόπουλο ο Πανθρακικός (;)

Χωρίς τον Δημήτρη Παπαδόπουλο θα αγωνιστεί πιθανότατα η Θρακιώτικη ομάδα


     Ένα σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Πανθρακικός ενόψει Άρη καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης, δεν θα έχει πιθανότατα στην αποστολή του τον πρώτο σκόρερ των Θρακιωτών, Δημήτρη Παπαδόπουλο.

     Ο 32χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στον εντός έδρας αγώνα του Πανθρακικού με την Ξάνθη (0-2 για τη Σκόντα) και οι εκτιμήσεις των γιατρών της ομάδας κάνουν λόγο για πιθανή απουσία του έμπειρου σέντερ φορ στο κρίσιμο παιχνίδι παραμονής με τον Άρη στο ''Χαριλάου''.

     Αυτό ηχεί μελωδικά στα αυτιά των κιτρίνων καθώς ο Παπαδόπουλος είναι ο ικανότερος σκόρερ της ομάδας από την Κομοτηνή με αποτέλεσμα ο Πανθρακικός να ''πονοκεφαλιάζει'' για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Γενική είσοδος 10 ευρώ με Πανθρακικό

Οι διοικούντες της ΠΑΕ εξέτασαν τις επιθυμίες του κόσμου του Άρη


     Οι διοικούντες της ΠΑΕ Άρης εξέτασαν και κατάλαβαν τις επιθυμίες του κόσμου του Άρη για να υπάρξει ένα κατάμεστο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' στο ματς με τον Πανθρακικό και έτσι η είσοδος θα είναι παντού (θύρες 1, 2, 3 και 9) 10 ευρώ.

     Με εξαίρεση τις θέσεις των VIP και των επισήμων, λοιπόν, η ΠΑΕ αποφάσισε μετά από αίτημα των οπαδών της ομάδας για ένα γεμάτο ''Χαριλάου'' το κόστος του εισιτηρίου να κοστίζει μόλις 10 ευρώ σε όλες τις θύρες του γηπέδου του Άρη πλην των επισήμων και των VIP.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αποφάσισε χειρουργείο ο Πάσαλιτς

Ο Βόσνιος γκαρντ αποφάσισε τελικά να μπει στο χειρουργείο


     Προτιμήθηκε να του γίνει η επέμβαση καλύτερα τώρα παρά μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

     Περίπου έναν μήνα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μοχάμεντ Πάσαλιτς ο Άρης καθώς ο Βόσνιος γκαρντ σκέφτηκε καλά τα λόγια των ανθρώπων του Άρη και αποφάσισε πως το καλύτερο θα ήταν να μπει στο χειρουργείο και να κάνει αρθροσκόπηση.  Ο Πάσαλιτς θα κάνει αύριο την επέμβαση και θα οι άνθρωποι των κιτρίνων υπολογίζουν πως θα είναι 100% έτοιμος για τα πλέι οφ.