Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

«Αρέσει» ο Μήτογλου!


Ο Άρης "χτυπάει" ό,τι καλύτερο υπάρχει στις νεαρές ηλικίες και βρίσκεται, βέβαια, μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της διοίκησης, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα με προοπτική για πολύ μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Σε αυτό το πλάνο εντάσσεται και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου! 

Ο διεθνής φόργουορντ αγωνίζεται στα ΑΣΤΕΡΙΑ και το ταλέντο του είναι εμφανές δια γυμνού οφθαλμού. Ο Βαγγέλης Αγγέλου τον έχει ξεχωρίζει εδώ και καιρό, έχοντας κάνει εισήγηση στη διοίκηση του "Αυτοκράτορα" για την απόκτησή του. Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις, καθώς πρόκειται για παίκτη με μεγάλες προοπτικές. 

Πηγή: basketworld.gr

«Κράξιμο» της ΠΑΕ Άρης


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν την έγκριση του νέου Δ.Σ. της εταιρείας, ζήτησε διευκρινήσεις από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) και έδωσε εντολή στην νομική υπηρεσία να ασχοληθεί με το θέμα.

Όταν η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα έχει επίσημη ενημέρωση και γνωμοδότηση από την νομική της υπηρεσία θα τοποθετηθεί επί του θέματος με νέα ανακοίνωση».

Προπονήθηκαν Τάτος, Τσουμάνης


Ο Ανδρέας Τάτος και ο Νίκος Τσουμάνης έκαναν ατομικό πρόγραμμα πριν τη φιλική αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννενα (2-0) ενώ σήμερα ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου μπαίνοντας σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΠΑΕ Άρης, σήμερα το πρωί παρακολούθησαν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των συγκεκριμένων (και άλλων φυσικά) παικτών. Ο τεχνικός του Άρη θέλει να κάνει σωστή δουλειά και να εξασκήσει πολύ τους παίκτες του για τη νέα χρονιά μην χαρίζοντάς τους σήμερα την πρωινή προπόνηση και έτσι στις 7:30 με την αρχή του μήνα (01/08) οι παίκτες του Άρη συναντήθηκαν στο Νέο Ρύσιο.

Όταν ο Βελλίδης μπέρδεψε τους πάγκους (video)


Ο Μάρκος Βελλίδης μπέρδεψε τους πάγκους αφού τα τρια χρόνια που έμεινε στην ομάδα του Άρη, είχε συνηθίσει τον συγκεκριμένο πάγκο και έτσι όταν έδωσε τη θέση του στον έτερο τερματοφύλακα του ΠΑΣ, Γιώργο Αμπάρη κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της πρώην του ομάδας από... συνήθειο!

Ένας άνθρωπος του προπονητικού τιμ της ομάδος των «κιτρίνων» του... ενημέρωσε πως ο πάγκος της ομάδας του είναι ο άλλος και ο νεαρός γκολκίπερ αποχώρησε γελώντας προς το «στέκι» των παικτών του Σάββα Παντελίδη.

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=xX_dFyK0bq0&feature=youtu.be 

Τα... νεύρα του Αγκάνθο


Για την ποδοσφαιρική του αξία δεν μπορεί να πει κανείς το παραμικρό. Ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, έχει εύκολο το γκολ, «μιλάει» στην μπάλα και μπορεί να καθορίσει μόνος του τις τύχες ενός αγώνα. Ωστόσο, φαίνεται ότι μια από τις αδυναμίες που τον χαρακτηρίζουν σαν ποδοσφαιριστή, είναι τα νεύρα του στην διάρκεια του αγώνα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον φιλικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. 

Ο Ισπανός στράικερ είχε μια έντονη λογομαχία με τον Μιχαήλ των φιλοξενουμένων, με αφορμή ένα μαρκάρισμα του τελευταίου στο 80ο λεπτό του φιλικού. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Αγκάνθο δεν σταμάτησε να ασχολείται με τον αντίπαλό του, ενεπλάκη σε μια λεκτική αντιπαράθεση η οποία συνεχίστηκε και μετά το τέλος του φιλικού, την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων αντάλλασσαν χειραψίες στο κέντρο του γηπέδου.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και σχολιάστηκε από πολλούς φίλους του Άρη, που θυμούνται ότι την περσινή χρονιά ο Αγκάνθο ήταν ένα από τα «κόκκινα πανιά» των διαιτητών που με ευκολία του έβγαζαν τις κίτρινες αλλά και τις κόκκινες κάρτες. Άλλωστε, το γεγονός ότι ο Αγκάνθο κουβαλά από πέρυσι μια (άδικη) τιμωρία πέντε αγωνιστικών, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.


Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο ίδιος ο σπουδαίος Ισπανός ποδοσφαιριστής, είναι ότι για να προστατεύσει τον εαυτό του και την ομάδα του, θα πρέπει να ελέγχει τα νεύρα του στην διάρκεια του αγώνα και να μην δίνει δικαιώματα στους διαιτητές. Η περσινή χρονιά πρέπει να αποτελέσει μάθημα για τον Αγκάνθο που, τουλάχιστον στο φιλικό με τα Γιάννενα, έδειξε να μην το έχει… μάθει καλά.

Πηγή: arenafm.gr