Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τα... νεύρα του Αγκάνθο


Για την ποδοσφαιρική του αξία δεν μπορεί να πει κανείς το παραμικρό. Ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, έχει εύκολο το γκολ, «μιλάει» στην μπάλα και μπορεί να καθορίσει μόνος του τις τύχες ενός αγώνα. Ωστόσο, φαίνεται ότι μια από τις αδυναμίες που τον χαρακτηρίζουν σαν ποδοσφαιριστή, είναι τα νεύρα του στην διάρκεια του αγώνα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον φιλικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. 

Ο Ισπανός στράικερ είχε μια έντονη λογομαχία με τον Μιχαήλ των φιλοξενουμένων, με αφορμή ένα μαρκάρισμα του τελευταίου στο 80ο λεπτό του φιλικού. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Αγκάνθο δεν σταμάτησε να ασχολείται με τον αντίπαλό του, ενεπλάκη σε μια λεκτική αντιπαράθεση η οποία συνεχίστηκε και μετά το τέλος του φιλικού, την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων αντάλλασσαν χειραψίες στο κέντρο του γηπέδου.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και σχολιάστηκε από πολλούς φίλους του Άρη, που θυμούνται ότι την περσινή χρονιά ο Αγκάνθο ήταν ένα από τα «κόκκινα πανιά» των διαιτητών που με ευκολία του έβγαζαν τις κίτρινες αλλά και τις κόκκινες κάρτες. Άλλωστε, το γεγονός ότι ο Αγκάνθο κουβαλά από πέρυσι μια (άδικη) τιμωρία πέντε αγωνιστικών, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.


Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο ίδιος ο σπουδαίος Ισπανός ποδοσφαιριστής, είναι ότι για να προστατεύσει τον εαυτό του και την ομάδα του, θα πρέπει να ελέγχει τα νεύρα του στην διάρκεια του αγώνα και να μην δίνει δικαιώματα στους διαιτητές. Η περσινή χρονιά πρέπει να αποτελέσει μάθημα για τον Αγκάνθο που, τουλάχιστον στο φιλικό με τα Γιάννενα, έδειξε να μην το έχει… μάθει καλά.

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου