Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Σενάρια για Ναζλίδη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας ο Θωμάς Ναζλίδης... ανεβαίνει Θεσσαλονίκη!


Το επιθετικό πρόβλημα του Άρη το σεζόν που πέρασε ήταν πάρα πολύ μεγάλο αφού μετά τον Αγκάνθο κανένας δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στη συγκεκριμένη θέση (πέρα του Νίκου Αγγελούδη ο οποίος έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει). Ο Θωμάς Ναζλίδης σε περίπτωση που ''ψαχτεί'' το θέμα του, αποτελεί μια αρκετά καλή λύση γιατί εκτός του ότι είναι Αρειανός (το έχει δηλώσει μετά το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Άρη) ενώ έχει την ικανότητα να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα και θα βοηθήσει εξαιρετικά τον Αγκάνθο.

Το οικονομικό στέκεται ''αγκάθι'' στην υπόθεση της παραμονής του στην ομάδα των Χανίων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από την ομάδα ως ελεύθερος ψάχνοντας παράλληλα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τον Άρη να τον... γλυκοκοιτάζει! Σε περίπτωση ειδικά που αναλάβει την ομάδα ο Γιάννης Χατζηνικολάου που τον είχε παίκτη του στον Πλατανιά, ο 26χρονος επιθετικός θα έρθει ακόμα πιο κοντά στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''.

Στον Πλατανιά ο Θωμάς έκανε καλή σεζόν και ήταν από τους παίκτες οι οποίοι εμπιστεύθηκαν πολύ οι προπονητές του Πλατανιά μετρώντας 22 επίσημα παιχνίδια με τους κρητικούς και πέτυχε παράλληλα τέσσερα γκολ σε μια πολύ δύσκολη χρονιά ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του πίσω από τον Ηλία Αναστασάκο ο οποίος πέτυχε 7 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου