Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Τσιώλης: ''Για τον Άρη, θα χάριζα όλα τα οφειλόμενα''

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός


Ο πρώην προπονητής του Άρη, και νυν του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης μίλησε στα Αθλητικά Νέα 98,7 για την φετινή χρονιά του Άρη και το ενδεχόμενο κάποτε στο μέλλον να επιστρέψει στον πάγκο των ''κιτρίνων''.

Αναλυτικά το απόσπασμα για τον Άρη της συνέντευξής του:

''Ο Άρης παρέμεινε στην κατηγορία, λόγω της δύναμης που αντλεί από την ιστορία του και τον κόσμο του. Έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, στον κόσμο και στους εκάστοτε προπονητές. Πρέπει να μπει μια σειρά σε όλα τα προβλήματα, κυρίως τα οικονομικά, για να μπορέσει να ορθοποδήσει ο σύλλογος. Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση. Αν δεν λυθούν τα προβλήματα, θα υπάρχει πρόβλημα. Ίσως μετά την πρώτη σεζόν μου στην ομάδα, έπρεπε να φύγω. Είχα ζητήσει να φύγουν 8-9 παίκτες αλλά ήταν αδύνατο γιατί απειλούσαν με προσφυγή. Αλλά δεν θα μπορούσα να το βάλω στα πόδια, κάθισα και το πάλεψα.

Μείωσα τις απαιτήσεις μου στο 1/3 και αν χρειαστεί θα το χαρίσω και αυτό για τον Άρη. Όταν μια ομάδα υφίσταται τέτοια προβλήματα, πρέπει να βοηθάμε και εμείς όσο μπορούμε να μειωθούν. Ο κόσμος του Άρη με έχει σε εκτίμηση και αυτό το εισπράττω καθημερινά. Μακάρι να τα φέρει έτσι ο Θεός και να καθίσω ξανά στον πάγκο της ομάδας για να ολοκληρώσουμε αυτά που αφήσαμε στη μέση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου