Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ο Άρης χρειάζεται τον περσινό Παπαστεριανό!


Η φετινή ομάδα του Άρη σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την περσινή καθώς, παρά του ότι τα περισσότερα πρόσωπα είναι τα ίδια, έχουν υπάρξει πολύ σημαντικές προσθήκες με αυτές των Κύργια, Μανιά, Ουντότζι και Τάτου να δείχνουν οι πιο δυνατές αρχικά και με αυτές των Έλσνερ και Γιάννη Παπαδόπουλου να μην περνούν απαρατήρητες.

Μπορεί να βοηθήσει ο Έλσνερ στον Άρη; Ένας τόσο βαρύς παίκτης; Είναι δυνατόν; Δεν μπορεί! Αυτά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες από την πλειοψηφία του κόσμου του Άρη ωστόσο δεν μπορούμε να σχολιάζουμε έναν παίκτη ο οποίος άλλαξε τελείως ποδοσφαιρικό κλίμα, έχει παίξει σε λίγα παιχνίδια (ανεπίσημα) με τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Άρης δεν έχει περιθώρια για να «χαλάει» τις κινήσεις των παικτών άνω των 24 ετών με αυτή του Ροκ Έλσνερ να λέγεται από πολλούς πως τσάμπα πήραν τον συγκεκριμένο παίκτη.΄

Ο Μανώλης Παπαστεριανός σίγουρα αν κάνει εμφανίσεις όπως οι περσινές μπορεί να βοηθήσει εξαιρετικά την ομάδα για να μπει στην δεκάδα του φετινού πρωταθλήματος αφού θα προσφέρει πολύ εμπειρία στην ομάδα και οι ασίστ-πάσες του είναι απαραίτητες για την προσπάθεια που θα γίνει από την ομάδα φέτος. Σημαντικό είναι πως ο κ. Ηλιάδης είχε προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστής ο οποίος αρνήθηκε (μαζί με τον Παπαζαχαρία) την οικονομική πρόταση που του κατατέθηκε και έτσι αποφάσισε να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Με τον Καπό έχει υπάρξει συμφωνία όμως δεν προχωρά (όπως σας ενημερώσαμε) λόγω του διλήμματος που έχει ο Έλληνας τεχνικός του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου