Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αριστερό εξτρέμ και δεξί μπακ ψάχνει τώρα ο Άρης


Μετά τη προφορική συμφωνία του Νίκου Τσουμάνη με τον Άρη, οι «κίτρινοι» θα πρέπει να αναζητήσουν λύσεις και για άλλες θέσεις με αυτές του αριστερού εξτρέμ και του δεξί μπακ να αναζητείται για να «κλείσει» σιγά σιγά το ρόστερ.

Η περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη για τον Άρη δεν υπάρχει πλέον αφού βρήκαν στο πρόσωπο του Τσουμάνη τον κατάλληλο παίκτη για τη θέση αυτή και έτσι δεν υπάρχει πλέον καμία περίπτωση ο παίκτης του Ολυμπιακού να έρθει στη Θεσσαλονίκη για χάρη του Άρη

Όσο αφορά την περίπτωση του Ολιβιέ Καπό, δεν «ψήνει» τους ανθρώπους του Άρη να ασχοληθούν με αυτή αφού έχει ήδη μπει στα 33 του χρόνια, έχει «βαρύνει» και είναι λογικό, και πλέον δεν είναι ο παίκτης που θα τρέξει την ομάδα στο παιχνίδι του αλλά αυτός που θα δώσει κάποιες αξιόπιστες λύσεις, σωστές πάσες ακριβείας και διαθέτει δυνατό σουτ. Όλα αυτά μπορεί σε διαφορετικό αγωνιστικό πλάνο να ταίριαζαν... «γάντι» για τον Άρη ωστόσο τη δεδομένη στιγμή ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου αναζητεί εναν παίκτη ο οποίος θα «τρέξει» το παιχνίδι της ομάδας και θα δώσει άλλο τόνο στο αγωνιστικό προφίλ των «κιτρίνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου