Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Περιμένουν Λυκογιάννη


Στον Άρη επιθυμούν την απόκτηση του Μπάμπη Λυκογιάννη με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μην έχει αποφασίσει ακόμη αν θα διατηρήσει στο ρόστερ του τον 20χρονο ή θα τον παραχωρήσει ως δανεικό σε μια ομάδα εκ των Άρη, Λεβαδειακού που ήδη έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για να εντάξουν τον νεαρό στο ρόστερ τους.

Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει και η σημερινή παρουσία του Δημήτρη Ηλιάδη στην Αθήνα όπου θα μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το θέμα του Ανδρέα Τάτου ενώ λογικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης θα προσπαθήσει να «ψήσει» τους «ερυθρόλευκους» για να παραχωρήσουν δανεικό στην ομάδα τον νεαρό επιθετικό.

Από την άλλη, στο υπόλοιπο μεταγραφικό μέτωπο του Άρη, ο Ολιβιέ Καπό αναμένεται να μην έρθει στη Θεσσαλονίκη αφού παρά ότι τα βρήκε σε όλα με τους «κίτρινους», θα αναζητηθεί αρχικά από την ομάδα ένας αριστερός μπακ για να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση και ο Άρης να μην έχει ούτε εκεί προβλήματα. Ο Γάλλος στόπερ αποτελεί μια καλή λύση για την άμυνα της ομάδας του Γιάννη Χατζηνικολάου ωστόσο σε πρώτο πλάνο πλέον, είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ αφού δεν υπάρχει κάποια λύση εκτός των Μαργαρίτη και Τσουκάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου