Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Αθώος ο Κατίδης για τη χειρονομία

Ο Γιώργος Κατίδης αθωώθηκε για τη χειρονομία που είχε κάνει στο ''Χαριλάου''


     Μερικοί κάθονται και απορούν γιατί έχουν χαθεί και χάνονται ακόμη μεγάλα ταλέντα του Ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου αλλά αφού υπάρχουν νόμοι οι οποίοι δεν τηρούνται λογικό είναι να αποκτούν οι ποδοσφαιριστές προβληματικές συμπεριφορές.

     Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο κάθε ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει γκολ η ομάδα του μπορεί να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο του ενός χεριού του και στη συνέχεια και του άλλου του δείχνοντας το στον λαό της αντίπαλης ομάδας ενώ αφήνουμε να εννοηθεί πως δεν υπάρχει τιμωρία προς τον ποδοσφαιριστή.

     Πολλά ειπώθηκαν έπειτα από την ασεβή πράξη του Έλληνα πρώην παίκτη του Άρη προς τους οπαδούς της προηγούμενης ομάδος του μετά το οφσάιντ γκολ του Πετρόπουλου στο 93' ενάντια στον Άρη διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

     Η συνέχεια ελπίζουμε να μην είναι παρόμοια με αυτή καθώς εκκρεμεί απόφαση για την μούντζα του Σαλπιγγίδη καθώς και τον ναζιστικό χαιρετισμό του ίδιου παίκτη (η ΑΕΚ σύμφωνα με τον ''νόμο'' πρέπει να τιμωρηθεί με μηδενισμό πόντων στο παιχνίδι με την Βέροια), που έκανε χειρονομίες και τις αφιέρωνε στους οπαδούς του Άρη.

     Η φωτογραφία δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τον πρώην ποδοσφαιριστή να σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο αφήνοντάς το να αιωρείται στον αέρα του ''παγωμένου'', έπειτα από γκολ-οφσάιντ της ΑΕΚ, ''Κλεάνθης Βικελίδης''. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου