Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Καταστροφικό το τρίτο δεκάλεπτο

Ο Άρης ήταν ανώτερος του Ολυμπιακού για 30 περίπου λεπτά


     Οι κίτρινοι έπαιξαν με πάθος και με την πλήρη υποστήριξη των οπαδών του οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για τον Άρη, καταφέρνοντας να πραγματοποιήσουν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο μπαίνοντας ωστόσο νωθρά στο τρίτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να χτίσει τη διαφορά.  

     Παρά το 69-84 υπέρ του Ολυμπιακού, ο Άρης ήταν καλύτερος του Ολυμπιακού για τις τρεις από τις τέσσερις περιόδους με την 3η ωστόσο να είναι καταστροφική για τους κίτρινους του Βαγγέλη Αγγέλου οι οποίοι έκαναν ότι μπορούσαν στο παιχνίδι αποδίδοντας πείσμα και πάθος.

     Ο κορυφαίος από πλευράς Άρη ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Ασημακόπουλος, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους μετρώντας επίσης και 6 ριμπάουντ ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Βεργίνης (12) και Πελεκάνος (10).

     Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν οι Περπέρογλου (15), Σλούκας (11) και Σπανούλης (13) ενώ με τους πόντους τους βοήθησαν αρκετά και οι Σερμαντίνι (13), Λο (10) και Χάινς (12).  Έισι Λο, Βασίλης Σπανούλης και Στράτος Περπέρογλου πέτυχαν ''χρυσά'' τρίποντα για τους ερυθρόλευκους αφού κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου