Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Νίκη με Πανθρακικό, αλλιώς...

Ο τελευταίος (λογικά) μεγάλος τελικός της σεζόν αυτός με τον Πανθρακικό για τον Άρη 


     Όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής έχουν εξαιρετική σημασία για τον Άρη αφού θέλει σε όλα να πάρει το τρίποντο για να εξασφαλίσει με άνεση την θέση του την επόμενη χρονιά στη Σουπερλίγκα ωστόσο όλα τα ματς είναι πολύ δύσκολα και οι παίκτες θα πρέπει να υπερβούν τον εαυτό τους αν θέλουν η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

     Ο Πανθρακικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή έναν μόλις πόντο πάνω από τον προτελευταίο Άρη με τους Θρακιώτες να έρχονται στη Θεσσαλονίκη για ένα παιχνίδι που πιθανότατα θα κρίνει μια ολόκληρη σεζόν.  Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι αρκετά δύσκολα για τον Άρη αφού μετά τον Πανθρακικό έχει να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο (εκτός), τον Αστέρα Τρίπολης (εντός) και την Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική εκτός.

     Ο Άρης μπορεί με σοβαρότητα να πάρει το τρίποντο απέναντι σε Πανθρακικό και Ξάνθη ενώ αν παίξει με την ίδια σοβαρότητα θα ''τσιμπήσει'' έστω τον βαθμό της ισοπαλίας από Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.  Βέβαια όλα τα ενδεχόμενα παίζουν και στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε δει και λίγα απίστευτα πράγματα να συμβαίνουν και υπάρχει η πιθανότητα του ο Άρης να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που απομένουν και να παραμείνει άνετα στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου