Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

''Αν ήταν φασίστας θα το γνώριζα''

Ο Καλιφά Σανκαρέ μίλησε για το θέμα Κατίδη


     Ο Σενεγαλέζος στόπερ του Αστέρα Τρίπολης υπήρξε συμπαίκτης του Γιώργου Κατίδη στον Άρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο και θεωρεί πως αξίζει μια τιμωρία στον νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ αλλά όχι τόσο βαριά καθώς (όπως ισχυρίζεται) τον καιρό που ήταν συμπαίκτες δεν έδειξε κάποιο σημάδι φασισμού ή ρατσισμού καθώς ήταν σχετικά κοντά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα sportfm.gr:

''Ήμασταν συμπαίκτες πέρσι στον Άρη. Τον ξέρω πολύ καλά, επειδή τον ζούσα και ξέρω πως είναι πολύ καλό παιδί και γιαυτό θα ήθελα να μιλήσω. Δεν είναι φασίστας και δεν συμπεριφέρεται ως τέτοιος. Σίγουρα ήταν λάθος όμως είναι ακόμα ένα νεαρό παιδί.

Κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση τους χαιρετούσε όλους και πριν από κάθε παιχνίδι με έπιανε και μου έλεγε καλή επιτυχία. Ακόμη και την τελευταία φορά που τον είδα, με αγκάλιασε και μιλήσαμε αρκετή ώρα.  Νομίζω πως θα το καταλάβαινα εάν ήταν φασίστας καθώς δεν θα είχαμε τόσο καλή επικοινωνία''.

Επίσης τόνισε για το βάρος της τιμωρίας του Κατίδη:

''Σίγουρα πρέπει να παλέψουμε για να μην επαναληφθούν και άλλα τέτοια φαινόμενα στο μέλλον, όμως αυτή η ποινή που του επιβλήθηκε μπορεί να βάλει μέχρι και τέλος στην καριέρα ενός νεαρού παίκτη.  Αυτό θα ήταν πολύ άδικο''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου