Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ανεβάζει ρυθμούς ο Πουλίδο

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης η κατάσταση του Ισπανού καλυτερεύει 


     Ευχάριστα νέα όσον αφορά τους τραυματίες για τον Άρη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης με τον Ρούμπεν Πουλίδο να ανεβάζει ρυθμούς και να είναι από μέρα σε μέρα όλο και καλύτερα για την επιστροφή του στις προπονήσεις.

     Το Σάββατο ή αύριο αναμένεται να προπονηθεί και να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας ο Ισπανός έμπειρος αμυντικός των κιτρίνων και θέτει τον εαυτό του εντός για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο ''Χαριλάου''.

     Από την άλλη ο Ανδρέας Ηρακλής συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, η κατάστασή του βαίνει προς το καλύτερο και εντός της επόμενης βδομάδας αναμένεται και δεν αποκλείεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

     Στην αυριανή προπόνηση σε φουλ ρυθμούς ο Παντελής Αντωνιάδης ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τελευταία θα είναι η προπόνηση για τους διεθνείς Γιάννη Γιαννιώτα, Δημήτρη Διαμαντάκο και Σωκράτης Διούδης, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων (Ελπίδων) το βράδυ της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου