Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Θα ρισκάρει με Παπαδόπουλο;

Ο Δερμιτζάκης θα ρισκάρει αν ξεκινήσει βασικό τον Παπαδόπουλο


     Ο προπονητής του Πανθρακικού μπορεί να θέλει πολύ να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην κορυφή της επίθεσης όμως το να τον ξεκινήσει βασικό αποτελεί μεγάλο ρίσκο αφού υπάρχει πιθανότητα το πρόβλημα του να χειροτερέψει. 

     Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει τράβηγμα στον δικέφαλο με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Άρη να είναι 50-50 καθώς μάλλον δεν θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

     Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πανθρακικού ο Παπαδόπουλος (λογικά) θα χρησιμοποιηθεί στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης για να αλλάξει τη ροή του αγώνα ενώ επίσης το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πανθρακικός δεν θα αλλάξει στυλ παιχνιδιού και θα συνεχίσει με το ίδιο σύστημα.  Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως αρχικός στόχος είναι να μην δεχτεί γκολ ο Πανθρακικός στο πιθανό δυνατό ξεκίνημα του Άρη.

      Οριστικά χωρίς κλασσικό σέντερ φορ θα μείνει ο Πανθρακικός στην περίπτωση που αποφασίσει ο Παύλος Δερμιτζάκης ότι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πρέπει να προφυλαχθεί αφού και ο δεύτερος επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής (Βαγγέλης Κοντογουλίδης) θα είναι απών έως το τέλος της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού.

     Ακόμα, σπουδαία είναι η απουσία του Αντώνη Λαδάκη ο οποίος αποτελεί τον βασικό μοχλό του κέντρου του Πανθρακικού την ώρα που ο έμπειρος μέσος των Θρακιωτών ταλαιπωρείται από τραυματισμό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου