Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Για την ιστορία του ο ΆΡΗΣ

Ο ΆΡΗΣ εκτός από την κατηγορία παίζει και για την ιστορία του σήμερα με τον Αστέρα


     Ο ΆΡΗΣ αγωνιστικά μπορεί να μην διανύει και τη χειρότερη χρονιά στην ιστορία του και η τρέχουσα θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα (15η) σίγουρα δεν αντανακλά τις προσπάθειες των αθλητών του ΆΡΗ και είναι πλασματικές.  Ο ΆΡΗΣ φέτος έχει αδικηθεί αρκετές φορές από τη διαιτησία με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς όμως αυτό να είναι όλη η ευθύνη για τους παίκτες των κιτρίνων.

     Στο σημερινό (14/4, 19:00) παιχνίδι, ο ΆΡΗΣ παίζει όχι μόνο για τη σωτηρία του στο πρωτάθλημα αλλά και για την ιστορία του αφού σε περίπτωση ήττας, όλα τα σενάρια λιγοστεύουν στο ελάχιστο και η νίκη κόντρα στην Ξάνθη είναι αγωνιστική.  Ο ΆΡΗΣ φέτος έχει δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει αν παίξει με πάθος και κοιτάξει το παιχνίδι σοβαρά ενώ μπορεί να ελπίζει στη νίκη αφού ο Αστέρας έρχεται με αρκετά προβλήματα στο ''Χαριλάου''.

     Η εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι απέδειξε πως αυτά τα παιδιά δεν αξίζουν να βρίσκονται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία ενώ δημιούργησαν περισσότερες απαιτήσεις στους οπαδούς των κιτρίνων οι οποίοι είδαν πως οι ποδοσφαιριστές που φορούν την πανοπλία του θεού του πολέμου μπορούν να κερδίσουν (και) τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου