Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

''Ο Σκόρδας δεν μπορεί να διοικήσει τον Άρη, μόνο τον Αρούλη''

Καυστικός ήταν στη συνέντευξή του σε ραδιόφωνο ο Αναστάσης Αβάνογλου


Το πρώην μέλος της ΠΑΕ Άρης, Αναστάσης Αβάνογλου, μιλώντας στον «ARENA 89,4 FM» ήταν… χείμαρρος όσον αφορά τη Γ.Σ. της Λέσχης του Σαββάτου, τον μονόδρομο των επενδυτών, τον Λάμπρο Σκόρδα αλλά και τον Γιάννη Κόντη.

Για την Γ.Σ. της Λέσχης το περασμένο Σάββατο: «Δεν ήταν από τις συνελεύσεις που είχε συνηθίσει ο Άρης. Αρχίζει να φαίνεται πως ο λαός του Άρη απαξιώνει τον θεσμό της Λέσχης. Δεν υπάρχει καμία λύση διοίκησης από κανέναν.
Η μόνη λύση είναι η εύρεση ενός επενδυτή. Πρέπει όλοι μαζί να ψάξουμε έναν επενδυτή, να βάλουμε τα… ντόπερμαν να ψάχνουν.
Για τον Λάμπρο Σκόρδα: «Η διοίκηση του Σκόρδα απαξιεί το άρθρο 99. Ο Σκόρδας δεν μπορεί να διοικήσει τον Άρη. Μόνο… Αρούλη μπορεί να διοικήσει αυτός. Αν έχει διοικητικές ικανότητες; Πως δεν έχει; Έριξε τον Άρη στην Β’ Εθνική! Και να ξέρετε ένα πράγμα. Την πρώτη ρήτρα του Σηφάκη αυτός την έβαλε, το έχω δει.
Είναι Αρειανός κι αυτός και ο πατέρας του εδώ και 50 χρόνια. Αλλά έχει έναν «ναπολεοντισμό» μέσα του, θέλει να ελέγχει τα πάντα, να διοικεί τους πάντες».
Για τους επενδυτές που μπορεί να έρθουν στον Άρη: «Εγώ πιστεύω ακράδαντα πως εάν μπει στο άρθρο 99 η ομάδα, θα έρθουν επενδυτές. Δεν πιστεύω κανέναν, πιστεύω τον εαυτό μου. Και ο κ. Κόντης είπε πως αν μπει στο άρθρο 99, θα φέρει επενδυτές από την Αθήνα. Δεν τον πιστεύω, βέβαια, αλλά μπορεί να φέρει επενδυτές, να κάνει κι αυτός τη μπίζνα του».
Για το αν έχουν φτιάξει ένα βιβλιαράκι που μπορεί να δεις κάποιος τα χρέη αλλά και τα έσοδα του Άρη: «Ναι! Έχουμε κάνει ένα βιβλιαράκι στο οποίο αναφέρονται όσα χρωστάει ακριβώς ο Άρης, αλλά και τα έσοδα του, από ΟΠΑΠ, τηλεόραση, κλπ».
Για την επιθυμία του κ. Σκόρδα να πάρει πρόωρα τη διοίκηση, καθώς πρότεινε εκλογές της ΠΑΕ στις 7 Μαΐου: ««Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται! Ο Σκόρδας μόνο έτσι μπορεί να πάρει τον Άρη. Έλεγε τις δικές του αρλούμπες, ήθελε μάλιστα να γίνουν οι εκλογές να γίνουν στις 7 Μαίου που είναι και το φιλικό προς τιμήν του Γκάλη!»
Για το αν δέχθηκε κάποια επίθεση στη Γ.Σ.: « Κάποιος πήγε να μου επιτεθεί, ένα παλικαράκι, γιατί μου έλεγε αυτά δεν τα έλεγες και στον Κόντη. Μόνο στον Σκόρδα τα λες. Δεν ξέρει πως τα έχω πει στον Κόντη επί 10».
Για τον έλεγχο της NEXIA: «Έχουν πάρει και τα χαρτιά που έλεγαν πως τους λείπουν, νομίζω ως τις 25 Μαΐου θα είναι έτοιμος ο διαχειριστικός έλεγχος».
Και κατέληξε: «Ο Σκόρδας διοίκησε με τον Κόντη 5-6 χρόνια, έκαναν ό,τι έκαναν και τώρα βρίζει ο ένας τον άλλον. Εδώ ο Σκόρδας ξαναγύρισε, ο Κόντης εάν φέρει και επενδυτές, γιατί να μην γυρίσει;»

Πηγή: ARENA FM 89,4 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου