Κυριακή 21 Απριλίου 2013

''Η Ξάνθη δεν θα παίξει για να χάσει''

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Nova


     Την πεποίθησή του πως η Ξάνθη δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την ήττα εξέφρασε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδρομητικού καναλιού, ''novasports.gr''.

     Σύμφωνα επίσης με τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή των ''κιτρίνων'' επειδή η απόφαση ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί για την ΑΕΚ η ομάδα θα πρέπει να πάρει σίγουρα τη νίκη και οι παίκτες αναμένεται να το δώσουν όλα για να πάρουν ένα διπλό το οποίο θα κρατήσει και μαθηματικά τον θεό του πολέμου στην Superleague.

Αναλυτικότερα:

-Αλέξανδρε, ένα ματς απέμεινε για να τελειώσει το πρωτάθλημα, αυτό κόντρα στην Ξάνθη, ο οποίο πως το περιμένεις;

''Πιστεύω ότι θα δώσουμε μια μεγάλη μάχη την Κυριακή (σ.σ. σήμερα).  Θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε και δεν έχουμε για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με τους οποίους σωζόμαστε και βαθμολογικά''.

-Δηλαδή, δεν εφησυχάζετε...

''Όχι, δεν εφησυχάζουμε.   Είμαστε δυο βαθμούς πάνω από τη ζώνη, δεν ξέρουμε τι θα γίνει οριστικά με την ΑΕΚ, οπότε πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να μην κοιτάμε τους άλλους''.

-Το ότι η Ξάνθη είναι αδιάφορη, πως σου φαίνεται;

''Εντάξει είναι αδιάφορη, αλλά δεν θα κάτσει να χάσει.  Θα παλέψει το παιχνίδι για τους δικούς της λόγους κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη''.

-Τι άλλαξε στην ομάδα, τις τελευταίες δυο αγωνιστικές, παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο;

''Ο κόουτς μας έχει φτιάξει πάρα πολύ καλά την ψυχολογία η οποία βοηθά σε κάθε παιχνίδι.  Μας έχει βοηθήσει δηλαδή και τακτικά και ψυχολογικά''.

-Θυμάσαι, φέτος, άλλες μέρες στο Ρύσιο, να περνούν τόσο ευχάριστα;

''Όχι! Τώρα είναι όλα πάρα πολύ καλά.  Είμαστε χαρούμενοι καθώς κατά ένα ποσοστό, έχουμε πετύχει τους στόχους μας και αν πάρουμε τη νίκη την Κυριακή, όλα θα είναι καλύτερα''.

-Έχεις να πεις κάτι στον κόσμο που θα έρθει μαζικά στην Ξάνθη την Κυριακή;

''Νίκη και μόνο νίκη!''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου