Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Οι δηλώσεις προπονητών και παικτών για το Άρης- Καβάλα

Ο Άρης υποδέχεται την Καβάλα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, η οποία θέλει διακαώς τη νίκη


Ο Άρης υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο για την 25η αγωνιστική (Μ. Τρίτη 30/4, 16:00) την Καβάλα, η οποία έχει περιέλθει σε δύσκολη βαθμολογική θέση και επιθυμεί διακαώς τη νίκη.

Οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών:

Βαγγέλης Αγγέλου:  ''Έχουμε μπροστά μας το προτελευταίο από τα εναπομείναντα παιχνίδια και το δεύτερο συνεχόμενο με ομάδες που χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης.  Η δική μας συνταγή προσέγγισης του παιχνιδιού είναι συγκεκριμένη.  Επαγγελματισμός, συγκέντρωση και διάρκεια.  Με άξονα την αμυντική μας προσήλωση, την ατομική μας αντίδραση και ετοιμότητα, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την καταξίωση του μπασκετικού μας στίγματος''.

Αντώνης Ασημακόπουλος:  ''Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι καθοριστικής σημασίας για εμάς.  Θέλουμε τις δύο τελευταίες νίκες με την Καβάλα και τον Κολοσσό, ώστε να κυνηγήσουμε την 6η θέση.  Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το περιφερειακό σουτ της Καβάλας.  Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ και να παίξουμε καλή άμυνα, το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει''.

Βαγγέλης Αλεξανδρής:  ''Εμείς ξέρουμε πως μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου είμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.  Ο Άρης είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία και πολύ βαριά φανέλα.  Τη σεβόμαστε, όμως εμείς έχουμε χρέος να τελειώσουμε το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς, όπως επιτάσσει η δική μας ιστορία στην Α1, όσο μικρότερη και αν είναι.  Έχουμε προβλήματα απουσιών, όμως θα δώσουμε ευκαιρίες σε πολλά παιδιά''.

Κίερον Ατσάρα:  ''Η ήττα από τον Κολοσσό μας έφερε σε δεινή θέση.  Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να παλεύουμε σκληρά στο γήπεδο και να ελπίζουμε.  Αυτό θα κάνουμε και με τον Άρη, που είναι μια μεγάλη ιστορική ομάδα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου