Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Πέντε ευρώ εισιτήριο με Πιερικό

Είσοδο πέντε ευρώ όρισε η ΠΑΕ Άρης για το φιλικό με Πιερικό


     Οι φίλοι του Άρη οι οποίοι θα θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα (πρώτη φορά φέτος χωρίς άγχος) στη φιλική αναμέτρηση της Μεγάλης Τρίτης απέναντι στον Πιερικό θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν με μόλις 5 ευρώ (στη θύρα 7 των επισήμων).  

     Το πρόγραμμα της Μεγάλης Τρίτης περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα αφού στις 16:00 η μπασκετική ομάδα του Άρη μας αντιμετωπίζει την Καβάλα του Βαγγέλη Αλεξανδρή για την 25η (προτελευταία) αγωνιστική του πρωταθλήματος στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο Αλεξάνδρειο.  Το μενού των παιχνιδιών συνεχίζεται και τελειώνει με το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα μεταξύ του Άρη και του Πιερικού την ίδια μέρα στις 18:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Η Π.Α.Ε. ΆΡΗΣ ανακοινώνει ότι στον φιλικό αγώνα του ΆΡΗ με τον Πιερικό την Μ. Τρίτη στο Κλεάνθης Βικελίδης (30/04, 18:00), ορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ στη θύρα 7 (των επισήμων).

Επίσης, η Π.Α.Ε. ΆΡΗΣ κάνει γνωστό ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου