Κυριακή 21 Απριλίου 2013

''Τον είχαν ξεγραμμένο αλλά ήταν παλικΑΡΗ''

Αγαπήθηκε τόσο από τους φίλους της Ξάνθης όσο και από αυτούς του Άρη


     Ο Θωμάς Κυπαρίσσης αποτελεί έναν από τους λεγόμενους ''διπλούς πράκτορες'' της σημερινής αναμέτρησης στα Πηγάδια, τους ποδοσφαιριστές δηλαδή που έχουν αγωνιστεί τόσο με τη φανέλα του Άρη όσο και της Ξάνθης.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην εφημερίδα ''Αθλητικά Νέα των συντακτών'':

-Θωμά, Ο Άρης πέρασε δύσκολα φέτος, αλλά κατάφερε να κρατάει την τύχη στα χέρια του ώστε με νίκη επί της Ξάνθης να εξασφαλίζεται.

''Πιστεύω πως θα πετύχει τον στόχο του και δεν θα χρειαστεί να ασχολείται με το τι έκαναν οι άλλες ομάδες.  Έδειξε τις τελευταίες αγωνιστικές ότι μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει με το σπαθί του.  Πέτυχε δίκαια να παραμείνει στην κατηγορία εκεί, εκεί που κανείς δεν το περίμενε.  Τον Άρη τον είχαν όλοι ξεγραμμένο, όμως αυτός παλικαρίσια κατάφερε να κερδίσει τα παιχνίδια που έπρεπε.  Μόνο ομάδες με το DNA του Άρη και βεβαίως με αυτόν τον κόσμο που στήριξε στα δύσκολα, μπορούν να φέρουν σε πέρας τέτοιες αποστολές''.

-Περίμενες ότι θα βίωνε σε αυτή την περιπέτεια;

''Ο Άρης κακώς έμπλεξε στην μάχη της παραμονής.  Έγιναν πολλά λάθη, όχι μόνο φέτος, που οδήγησαν τα πράγματα ως εδώ.  Η φετινή χρονιά πρέπει να γίνει μάθημα, ώστε να μην χρειαστεί να ζήσει ξανά κάτι ανάλογο η ομάδα.  Δεν αξίζουν τέτοιες πορείες σε ένα σύλλογο όπως ο Άρης.  Πικραίνουν τον κόσμο, που τόσο αγαπάει την ομάδα και το έχει αποδείξει. Ακόμη και φέτος στα δύσκολα συσπειρώθηκε και στάθηκε στο πλευρό της, βοηθώντας να επιτευχθεί ο στόχος''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου