Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Φήμες περί αποχώρησης Αγκάνθο

Διάφορες φήμες έχουν ακουστεί και αναμένονται ακόμη περισσότερες στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου με αυτή τη φορά να φέρνουν τον Νταβίντ Αγκάνθο μακριά από τον Άρη


     Φήμες που έχουν φτάσει στα αυτιά μας μιλούν για ενδιαφέρον τεσσάρων (!!!) Ελληνικών ομάδων για την απόκτηση του Νταβίντ Αγκάνθο ο οποίος φέτος μάγεψε πολλούς από την πρώτη φορά που φόρεσε τη φανέλα του Άρη μέχρι και πριν περίπου δυόμιση μήνες όπου και έβαλε το τελευταίο για τη φετινή σεζόν του γκολ σημειώνοντας 9 συνολικά φέτος.

     Δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για πιθανή αποχώρηση του Αγκάνθο το καλοκαίρι από τους κίτρινους λόγω οικονομικών προβλημάτων με τους Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και... ΠΑΟΚ (βεβαίως) να είναι στο προσκήνιο για την απόκτησή του σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Υ.Γ. προς τους φίλους του Άρη:

Τις τελευταίες μέρες είναι λογικό να ακούσετε πολλά μεταγραφικά σενάρια (τα μισά από αυτά θα συμβούν) ωστόσο επειδή ποτέ δεν ξέρεις θεωρήσαμε πως ο Αρειανός κόσμος πρέπει να γνωρίζει τις φήμες για τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου