Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

''Μου αρέσει το κλίμα στον Άρη, θέλω να παραμείνω''

Συνέντευξη παραχώρησε στα Αθλητικά Νέα 98,7 ο Δημήτρης Διαμαντάκος


     Ο νεαρός επιθετικός συμμετείχε στη φετινή προσπάθεια του Άρη για παραμονή στην κατηγορία από τον Δεκέμβρη όπου και ήρθε με τον Ανδρέα Τάτο και τον Γιάννη Ζαραδούκα από τον Ολυμπιακό ως δανεικοί θέλοντας και οι τρεις να βοηθήσουν τον Άρη όπως μπορούν για την παραμονή.

Για το γκολ του Ατρόμητου εις βάρος της ΑΕΚ: ''Σίγουρα υπήρχε μια μεγάλη ανακούφιση γιατί ξέραμε πως όλα είχαν τελειώσει.  Βέβαια δεν θα άλλαζε κάτι αν έμενε η ΑΕΚ στην ισοπαλία, αλλά ήταν σίγουρα μεγάλη ανακούφιση.  Αυτό φάνηκε κιόλας.  Μετά τη λήξη του αγώνα, πανηγυρίζαμε όλοι μαζί με τον κόσμο καθώς πετύχαμε τον στόχο μας''.

Για το πως κύλησε η προετοιμασία πριν το ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια:  ''Είναι καλό να σε βολεύει και η ισοπαλία.  Στηθήκαμε πιο πολύ αμυντικά, περιμέναμε τον αντίπαλο και δεν βγαίναμε πολύ μπροστά.  Βγήκαμε λίγο μπροστά σε κάποιες στιγμές του αγώνα, αλλά δεν ήρθε το γκολ και μείναμε στην ισοπαλία''.

Για τη συνεργασία με τον Σούλη Παπαδόπουλο:  ''Ήταν πιστεύω εξαιρετική.  Αυτό φάνηκε από την αρχή, καθώς με το που ήρθε, καταφέραμε να κάνουμε ένα σκορ που δεν έχει ξαναγίνει.  Κερδίσαμε το Λεβαδειακό και αυτό μας έδωσε ψυχικά αποθέματα.  Ο κόουτς πήρε από τον καθένα ο,τι παραπάνω μπορούσε.  Έπαιξε ρόλο και η ψυχολογία''.

Για τη βελτίωση του Άρη στην άμυνα:  ''Τα ματς τα κερδίζει η άμυνα.  Ενα γκολ θα βάλεις το θέμα όμως είναι πόσα θα δεχτείς.  Γι' αυτό και εμείς κάναμε ομαδική άμυνα, και οι μέσοι και οι επιθετικοί. Αυτό δεν έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια.  Κι έτσι φάγαμε πολύ λίγα γκολ''.

Για τη συμβολή της νέας διοίκησης:  ''Έπαιξε ρόλο, γιατί βλέπαμε κάποιες κινήσεις, ήταν πολύ κοντά μας, μας μιλήσανε και πριν τον αγώνα ένα προς ένα, ξεχωριστά.  Ήμασταν ομάδα''.

Για την πορεία του Άρη, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος:  ''Ήταν δύσκολα, με δεδομένη τη βαθμολογική μας θέση.  Αλλά μετά από 4-5 ματς αρχίσαμε να γινόμαστε περισσότερο ομάδα.  Αυτό φάνηκε και από τις αντιδράσεις μας, κυρίως στο Περιστέρι''.

Για την προσωπική του απόδοση:  ''Ναι, είμαι ευχαριστημένος, καθώς ήταν η πρώτη μου χρονιά ως επαγγελματίας και πήρα πολλά παιχνίδια.  Αλλά, ήθελα να βάλω κάποιο γκολ, γιατί αυτή είναι η θέση μου.  Δεν απογοητεύομαι από αυτό, δεν με αγχώνει''.

Για το μέλλον του: ''Θα μιλήσω με τον Ολυμπιακό και μετά βλέπουμε.  Θα μου άρεσε η προοπτική να συνεχίσω στον Άρη, αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να με δώσει εκ νέου δανεικό.  Μου αρέσει εδώ το κλίμα''.

Για το Μουντιάλ των Νέων:  ''Το περιμένω πως και πως.  Δεν έχουμε ξαναπάει σε τέτοια διοργάνωση σε αυτές τις ηλικίες.  Είναι μεγάλο κίνητρο η παρουσία των σκάουτερ, αλλά και το να παίζεις στην Εθνική είναι από μόνο του κίνητρο.  Πιστεύω πως η Εθνική μπορεί να φτάσει ψηλά.  Η συνεργασία με τον Κώστα Τσάνα είναι πολύ καλή, δουλεύει και πολύ στην τακτική''.

Προς τον κόσμο του Άρη:  ''Αφού σωθήκαμε, τα καλύτερα έρχονται.  Τίποτα άλλο''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου