Τρίτη 23 Απριλίου 2013

''Ο Άρης τα κατάφερε ΜΟΝΟΣ του''

Στο blog μας, μίλησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Άντι Ρένια


     Χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στον συντάκτη του blog μας, ONLY ARIS, ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο οποίος εδώ και κάτι μήνες είναι και επαγγελματίας με την ανδρική ομάδα του συλλόγου μιλώντας για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε, πως είδε αυτός την προσπάθεια των συμπαικτών του, τον παίκτη- κλειδί της χρονιάς που τελείωσε ενώ και για θέματα της καριέρας του όπως αν είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του Άρη του χρόνου.  Δεν παρέλειψε να απαντήσει επίσης και σε ερώτηση μας για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Αναλυτικότερα:

-Αντι, πως και με τι αγωνία περνούσαν για σένα οι στιγμές στα παιχνίδια μιας δύσκολης σεζόν όπως η φετινή και ποιο πιστεύεις πως είναι το αύριο του Άρη το οποίο αναμένεται ελπιδοφόρο με φουρνιές ταλαντούχων παιδιών να δείχνουν από τα πρώτα τους βήματα πως μπορούν να καθιερωθούν και να βοηθήσουν την ομάδα;

''Καταρχήν είμαστε πολύ χαρούμενοι που μείναμε στην κατηγορία και πιστεύω πως αυτός ο μεγάλος σύλλογος δεν έπρεπε να περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να πανηγυρίσει την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.  Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας, αν και δεν ήμουν επαγγελματίας από την αρχή της σεζόν λόγω του προβλήματος που είχα με τα χαρτιά μου όμως ένιωθα και εγώ τη μεγάλη πίεση που επικρατούσε σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι''.

-Τι έχεις να πεις γι' αυτούς που δεν πίστευαν στις δυνατότητες της ομάδας και γενικότερα των παικτών της ομάδας (πολλοί αντι-Αρειανοί μίλησαν πως τα παιχνίδια με Λεβαδειακό [4-0] και Αστέρα Τρίπολης [5-1] ήταν στημένα);

''Όλα τα παιδιά στην ομάδα είχαμε καταλάβει πως δεχόμασταν πυρά από παντού και καταλάβαμε πως βρισκόμασταν σε πόλεμο.  Όταν πεισμώνεις και κερδίζεις αγώνες με το σπαθί σου και τον ιδρώτα σου έχεις και ψυχολογία για τα υπόλοιπα παιχνίδια.  Αυτοί που μιλάνε για στημένα τα λένε γιατί δεν μπορούν να δεχτούν πως ο Άρης τα κατάφερε ΜΟΝΟΣ του και χωρίς καμία βοήθεια''.

-Ποιος πιστεύεις πως ήταν ο παίκτης στον οποίο στηρίχθηκε φέτος η ομάδα και ποιος ήταν ο παίκτης-ανακάλυψη;

''Πιστεύω πως η ομάδα στηρίχθηκε περισσότερο στον Αγκάνθο όμως όλα τα παιδιά βοήθησαν με τον τρόπο τους''.

-Σε ποιόν τομέα πιστεύεις πως οφείλεται η φετινή κακή θέση της ομάδας;

''Σχεδόν σε όλους τους τομείς!  Είτε λέγεται διοικητικός τομέας, είτε οικονομικός, είτε προπονητικός... σχεδόν σε όλους.  Έχουμε αλλάξει 3 διοικήσεις και 5-6 προπονητές.  Είναι λογικό η ομάδα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση''.

-Τι πιστεύεις πως πρέπει να αλλάξει για να επιστρέψει η ομάδα στη θέση που της ανήκει και να είναι του χρόνου μια καλύτερη σεζόν;

''Καταρχήν να έχουμε έναν υγιή σύλλογο.  Όποιος βρίσκεται στον Άρη, πάνω απ' όλα να θέλει το καλό του συλλόγου.  Μετά είναι το θέμα του προπονητή γιατί αυτός που θα είναι τη νέα σεζόν να μπορεί να χειριστεί το υλικό γιατί υπάρχει και υλικό και ταλέντο''.

-Σε περίπτωση που στον Άρη έρθει επενδυτής (κάτι που ακούγεται έντονα) και πληρώσει τα χρέη της ομάδας θέλοντας να φέρει στην ομάδα όπως και είναι λογικό παίκτες ξένους για να επιστρέψει την ομάδα εκεί που της ανήκει.  Πιστεύεις πως σε μια τέτοια περίπτωση το ελληνικό υλικό και ταλέντο που υπάρχει θα χαθεί ή πλέον έχει αλλάξει η φιλοσοφία και θα δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά;

''Σίγουρα η ομάδα για να φτάσει ξανά πολύ ψηλά χρειάζεται κάποιες προσθήκες.  Εγώ πιστεύω πως για τα νέα παιδιά τα πράγματα και η φιλοσοφία έχουν αλλάξει προς το καλύτερο γιατί κάποια στιγμή θα δοθεί η ευκαιρία και έτσι πρέπει να γίνεται αφού υπάρχει πολύ ταλέντο.  Αυτό παλαιότερα δυστυχώς δεν γινόταν ποτέ και στα νέα παιδιά με ταλέντο δεν δινόταν εύκολα η ευκαιρία με αποτέλεσμα να χαθούν κάποια ταλέντα''.

-Πως σχολιάζεις τον υποβιβασμό της ΑΕΚ για πρώτη φορά στην ιστορία της και σύμφωνα με τις εμφανίσεις της πιστεύεις πως άξιζε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση;

''Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποτελεί πλήγμα για την ιστορία της αυτός ο υποβιβασμός.  Πιστεύω πως αγωνιστικά έπεσε δίκαια αφού μην ξεχνάμε πως στο Χαριλάου πήρε τον πόντο της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις στερώντας έτσι από τον Άρη τους τρεις βαθμούς''.

-Εσύ έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο ο Άρης να σε δώσει δανεικό σε κάποια ομάδα έτσι ώστε να πάρεις παιχνίδια στα πόδια σου ή θέλεις αποκλειστικά και μόνο να μείνεις εδώ και να προσπαθήσεις να καθιερωθείς;

''Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ αυτό γιατί πιστεύω πως μπορώ να καθιερωθώ στην ομάδα που αγωνίζομαι εδώ και 12 χρόνια.  Είμαι από τις ακαδημίες του συλλόγου και εδώ και 12 χρόνια είχα σκοπό και στόχο να φτάσω σε αυτό το σημείο που είμαι σήμερα, έτσι όποτε μου δοθεί η ευκαιρία θα την αρπάξω από τα μαλλιά''.

-Σε περίπτωση που σε χρειαστεί η ομάδα του χρόνου τη νέα σεζόν, είσαι έτοιμος;

''Φυσικά και ναι! Η χρονιά τελείωσε γεμάτη αναποδιές για εμένα καθώς όλα μου πήγαν στραβά γιαυτό και ελπίζω η νέα σεζόν να είναι πολύ καλύτερη''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου