Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Πέντε ευρώ γενική είσοδος

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ στο ματς με τη Καβάλα


     Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εντός έδρας αντιμετωπίζει στο ''Αλεξάνδρειο'' την ομάδα ενός πολύ αγαπητού προς τους φιλάθλους του Άρη, πρόσωπο, αυτό του Βαγγέλη Αλεξανδρή (την Τρίτη 30 Απριλίου, 16:00) ο οποίος στην αρχή της χρονιάς ήταν ο κόουτς των ''κιτρίνων'' προσπαθώντας να χτίσει μια ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστούσε στη φετινή Basket League εάν έπαιρνε την άδεια για τους Αμερικάνους (κάτι που δεν έγινε ποτέ).

     Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, λοιπόν επιστρέφει στο... ''σπίτι'' του και στους ''ανθρώπους του'' (σ.σ. τους φίλους του Άρη) οι οποίοι αναμένεται να του φυλάξουν ένα ζεστό χειροκρότημα για όλα όσα έχει κάνει ως παίκτης και προπονητής στον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο σε όλες τις θύρες του γηπέδου 5 ευρώ έτσι ώστε στο τελευταίο (για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) παιχνίδι της σεζόν να μαζέψει αρκετό κόσμο ο οποίος θα φωνάξει δυνατά για να πάει την ομάδα στην 6η θέση.

Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων:

Πέμπτη (25/04), Παρασκευή (26/04), Δευτέρα (29/04)

-Από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265600), από τις από τις 09:00 έως τις 17:00.

-Από το κατάστημα CYTA ARIS CONNECTION (στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο)

Τρίτη (30/04)

-Από το κατάστημα CYTA ARIS CONNECTION (στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο)

-Από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου από τις 13:00 έως και την έναρξη του αγώνα.



ΑΠΟΨΗ ''ONLY ARIS'': ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ SOLD OUT ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο,ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ SOLD OUT...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου