Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Περιμένοντας... επενδυτή!

Ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία κάποιον να βάλει τα λεφτά


Οι φίλοι του Άρη έχουν αγωνία για το θέμα του επενδυτή, την αδειοδότηση της ομάδας τη νέα σεζόν καθώς και παρόμοια θέματα (κυρίως οικονομικά) τα οποία επιθυμούν άμεσα να λυθούν με αποτέλεσμα η ομάδα να επιστρέψει στην φυσική της θέση στον βαθμολογικό πίνακα, τα πλέι οφ, και φυσικά την συμμετοχή της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου και μας έχει κάνει όλους περήφανους με τα κατορθώματά της.

Σίγουρα ο Άρης που έχουμε ονειρευτεί όλοι μας δεν μοιάζει σε αυτόν του σήμερα και όλοι ευελπιστούμε σε μια καλύτερη νέα σεζόν, η οποία δεν θα μοιάζει ούτε στο ελάχιστο την φετινή με δυο (μέχρι στιγμής) υποψήφια ονόματα να έχουν ακουστεί έντονα για επένδυση στον Άρη. Πρόκειται για τους Φιλάρετο Καλτσίδη και Πέτρο Κόκκαλη των οποίων το όνομα δίνει και παίρνει το τελευταίο διάστημα όσο αφορά τον Άρη, ενώ έχουν αναπτυχθεί φήμες περί... ρωσικού ενδιαφέροντος για τα δικαιώματα του συλλόγου.

Από την πλευρά της η οικογένεια Κόκκαλη έχει διαψεύσει αυτό το σενάριο σχολιάζοντάς το ως αστείο σε δείπνο που είχε γίνει ενώ τίποτα δεν έχει διαψευστεί προς το παρών για τον Φιλάρετο Καλτσίδη και τους Ρώσους επενδυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου