Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τέλος ο Βελλίδης

Αποχαιρέτησε και αναζητεί τον επόμενο σταθμό του ο Μάρκος Βελλίδης


Ο Βελλίδης πριν τρία χρόνια είχε έρθει στον Άρη ως μεγάλο ταλέντο και πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν στη μάχη που είχε με τον Μιχάλη Σηφάκη για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Τη δεύτερη χρονιά (πέρσι) τα πήγε εξίσου καλά και καθιερώθηκε ως βασικός τερματοφύλακας ωστόσο η τελευταία του χρονιά με τον Άρη (αυτή που μας πέρασε) μπορεί να χαρακτηριστεί ως τραγική αφού οι εμφανίσεις του δεν άρεσαν στον κόσμο του Άρη.

Το κεφάλαιο Άρης έχει κλείσει πλέον για τον νεαρό γκολκίπερ οριστικά και θα δει το φημολογούμενο ενδιαφέρον που έχει από Ξάνθη, Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννενα για να καταλήξει στο που θα συνεχίσει την καριέρα του.

1 σχόλιο:

  1. Ο Βελλίδης πριν τρία χρόνια είχε έρθει στον Άρη ως μεγάλο ταλέντο και πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν στη μάχη που είχε με τον Μιχάλη Σηφάκη για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Τη δεύτερη χρονιά (πέρσι) τα πήγε εξίσου καλά και καθιερώθηκε ως βασικός τερματοφύλακας ωστόσο η τελευταία του χρονιά με τον Άρη (αυτή που μας πέρασε) μπορεί να χαρακτηριστεί ως τραγική αφού οι εμφανίσεις του δεν άρεσαν στον κόσμο του Άρη

    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΠΡΑΒΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή