Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Eurocup υπό προϋποθέσεις

Σκέφτονται την προοπτική της συμμετοχής στο Eurocup οι 'κίτρινοι'


Την προοπτική της συμμετοχής στο EuroCup της ερχόμενης περιόδου σκέφτονται οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Άρης, εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι προϋποθέσεις.

Πρόκειται για ένα 'λεπτό' ζήτημα, αφού η τελευταία παρουσία των κιτρίνων στη διοργάνωση, την περσινή σεζόν (η φώτο από το τελευταίο τους ευρωπαϊκό ματς, με την Ντόνετσκ), ήταν ζημιογόνα για την ΚΑΕ. Η νυν διοίκηση δεν έχει ούτε... ευρώ για χάσιμο και εξετάζει όλες τις παραμέτρους. Πάντως εκφράζεται η πεποίθηση ότι μια ευρωπαϊκή συμμετοχή μπορεί να είναι κερδοφόρα, εφόσον η ομάδα έχει καλή πορεία, ο κόσμος τη στηρίξει και ενταθούν οι προσπάθειες για έξτρα έξοδα (από χορηγίες), κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Βέβαια, το θέμα είναι και βαθμολογικό. Ο Άρης θα πρέπει να περιμένει το τέλος της σεζόν για να δει σε ποια θέση θα καταλήξει αφού με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι πολύ πιθανό να έχει αρκετές ομάδες από πάνω του. Το θέμα είναι ποιες από αυτές τις ομάδες θα θελήσουν να παίξουν στην Ευρώπη... Επί του παρόντος, μόνο ο Πανιώνιος θεωρείται 'βέβαιος'.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: basketplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου