Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές!

Νίκησαν τον Παναθηναϊκό και πήραν το πρωτάθλημα οι έφηβοι


Ούτε η διακοπή του αγώνα, ούτε η κακή διαιτησία σταμάτησαν τους εφήβους του Άρη, οι οποίοι μετά από ένα συναρπαστικό και συγκλονιστικό ματς επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 89-80 και κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, στην Πάτρα, μετά από 'διάλειμμα' ενός χρόνου.

Οι παίκτες του Ανδρέα Κεσαπίδη έδειξαν χαρακτήρα και απέκρουσαν τις συνεχόμενες αντεπιθέσεις του Παναθηναϊκού. Το σημείο-κλειδί του αγώνα ήταν στο ξεκίνημα της τετάρτης περιόδου, όταν οι 'κίτρινοι' μετέτρεψαν το 67-70 σε 70-74. Στο τέλος έβαλαν τα μεγάλα σουτ και το τρίποντο του Κελεσίδη στα 40'' πριν από τη λήξη έγραψε το 88-78 και... σήμανε τη λήξη του τελικού, ο οποίος στιγματίστηκε από επεισόδια στις κερκίδες, τα οποία οδήγησαν σε διακοπή, 4,22'' πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου. Την ίδια ώρα, η διαιτησία ήταν κακή. Οι ρέφερι και δη ο Σπύρος Γκόντας (!) χρέωσαν με τεχνικές ποινές τους 'κίτρινους', τους οποίους όμως τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει.

Ο Άρης ήταν σε εξαιρετική μέρα επιθετικά και πέραν του διδύμου Βεζένκοφ-Μποχωρίδη, βρήκε λύσεις από τους αδερφούς Γερομίχαλους, τον Κελεσίδη και όχι μόνο.  Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Άρη έγιναν 'ένα κουβάρι' πανηγυρίζοντας το θρίαμβο.

Πηγή άρθρου & φωτογραφίας: basketplus.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου