Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ποιοι φεύγουν με Σούλη

Τέσσερις ποδοσφαιριστές στην έξοδο αν παραμείνει ο Σούλης Παπαδόπουλος


Ο Δημήτρης Ηλιάδης μίλησε με τον Σούλη Παπαδόπουλο και μέχρι την άλλη βδομάδα θα γνωρίζουμε λογικά το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας ή αν θα παραμείνει ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Χατζηνικολάου συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο νυν κόουτς των ''κιτρίνων'' ήταν αυτός που αξιολόγησε τους παίκτες του Άρη για τη φετινή σεζόν με τέσσερις ωστόσο να μην... του γεμίζουν το μάτι. Ο ένας είναι ο Μάρκος Βελλίδης του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και είναι σχεδόν απίθανο να μείνει στη Θεσσαλονίκη με φημολογούμενο ενδιαφέρον από ΠΑΣ Γιάννενα, Ατρόμητο και Σκόντα Ξάνθη.

Αρνητική εισήγηση έδειξε επίσης για τους Κώστα Κοτσαρίδη, Αλέξανδρο Γιώρη και Στέλιο Τσουκάνη ενόψει της νέας δύσκολης χρονιάς. Ο Κοτσαρίδης τελείωσε το πρωτάθλημα με λιγότερες από 5 εμφανίσεις (4 για την ακρίβεια) χωρίς να σημειώσει κανένα τέρμα. Ο Αλέξανδρος Γιώρης είναι ο μόνος παίκτης του ρόστερ ο οποίος δεν έκανε καμία συμμετοχή, ενώ ο Στέλιος Τσουκάνης πραγματοποίησε 5 εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου