Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

''Βλέπει'' Γκίκα ο Άρης

Ο Νίκος Γκίκας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη


Ο νεαρός πλέι μέικερ του Φιλαθλητικού είναι από τους κορυφαίους της ομάδας του και για τα δεδομένα της ηλικίας και της εμπειρίας του είναι από τους καλύτερους παίκτες της Α2 χωρίς καμία αμφιβολία. Η ΑΕΚ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον νεαρό καλαθοσφαιριστή όμως ο Άρης έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του όχι μόνο επειδή παίζει στην Α1 αλλά και λόγω... Αγγέλου ο οποίος εκτός του ότι έχει τον ίδιο ατζέντη με αυτόν του Γκίκα, εκτιμάει και χρησιμοποιεί αρκετά τους νεαρούς παίκτες κάτι που διευκολύνει ακόμη περισσότερο την μεταγραφή.

Ο Γκίκας θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και αυτό δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη να ήταν στον Άρη την ώρα που και ο Πανιώνιος φαίνεται με δημοσιεύματα να θέλει τον παίκτη του Φιλαθλητικού χωρίς ωστόσο να έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του. Ο Άρης και τη νέα χρονιά θα κληθεί να βασιστεί πάνω σε ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές καθώς υπάρχει το απαγορευτικό από τη FIBA για πραγματοποίηση διεθνών μεταγραφών και έτσι ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να ενισχυθεί η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας στα υπόψιν του και το μέλλον της ομάδας καθώς ο παίκτης μπορεί να εξελιχθεί σε ακόμη καλύτερο άσσο.

Ακόμη ένα κίνητρο για τον Έλληνα παίκτη είναι βεβαίως και η πιθανή συμμετοχή του Άρη στο Eurocup (κάτι που είχαμε τονίσει πριν λίγες βδομάδες πως σκέφτεται η διοίκηση) και αυτός ο παράγοντας ίσως παίξει και τον σημαντικότερο ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας αυτής.

Ο 23χρονος τελείωσε τη φετινή σεζόν στον Φιλαθλητικό με 13,7 πόντους ανά παιχνίδι, μοίραζε 5,5 ασίστ και έκανε αρκετούς να θαμπωθούν από τον εξαιρετικό γκαρντ που έχει στα χέρια της αυτή η ομάδα Α2 κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου