Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Επιθυμία Πρίττα να ''κλείσει'' στον Άρη!

Η επιθυμία του 34χρονου μέσου και τα λόγια του Ηλιάδη


Ο Σάκης Πρίττας αποχώρησε πέρσι από τον Άρη μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας για λόγους που... όλοι ξέρουμε. Τη δεδομένη στιγμή ο έμπειρος μέσος αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον τομέα του κέντρου αφού στις εμφανίσεις του με τον Άρη έπαιζε με πάθος και αυτός ήταν ο λόγος που αγαπήθηκε αρκετά από το λαό του Άρη.

Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανθρακικού (3 συμμετοχές) και της Σκόντα Ξάνθης με την οποία έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια χωρίς κάποια ιδιαίτερη στιγμή από το πέρασμά του από αυτές τις δυο ομάδες.

Ο πρώην μέσος των ''κιτρίνων'' δεν έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει στο ''Χαριλάου'' για να κλείσει την καριέρα του με τον πρόεδρο του Άρη να μην είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Εκεί που συζητούσε με τον Δημήτρη Ηλιάδη για τα οφειλόμενα (στα οποία κράτησε άριστη στάση σε αντίθεση με άλλους πρώην του Άρη) και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον θεό του πολέμου αφού θέλει να αποχωρήσει από την Ξάνθη και υπό προϋποθέσεις να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Όσο αφορά τα οφειλόμενα του συλλόγου προς το πρόσωπο του παίκτη, αυτά αγγίζουν το ποσό των 175.000 ευρώ πάνω στα οποία θα υπάρξει και νέα συνάντηση σε περίπου δυο εβδομάδες με σκοπό να του γίνει επίσημη πρόταση για διακανονισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου