Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Προτεραιότητα ο Αγγέλου, μένει ο Χαρίσης

Η διοίκηση προσπαθεί να κρατήσει τον Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν


Προσπάθεια γίνεται από την ΚΑΕ Άρης να κρατήσει τον νυν τεχνικό της, Βαγγέλη Αγγέλου και τη νέα χρονιά στην ομάδα αφού το έργο που έκανε και το κοουτσάρισμα ήταν αρκετά καλό με αποτέλεσμα να ''δεθεί'' η ομάδα και γιαυτό να ''ψάχνονται'' στον Άρη με την παραμονή του.

Οι δυο πλευρές έχουν ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις αφού εκτός από την διοίκηση και ο κόουτς έχει την επιθυμία να παραμείνει, οπότε αυτό κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν πως ο Βαγγέλης Αγγέλου φέτος ήταν άκρως επιτυχημένος αν σκεφτεί κανείς και τα προβλήματα στην αρχή της σεζόν.

Από την άλλη στον Sentra 103,3 μίλησε ο Κώστας Χαρίσης ο οποίος ήταν φέτος από τα σημαντικότερα εργαλεία στα χέρια του Βαγγέλη Αγγέλου:

''Το συμβόλαιό μου με τον Άρη ήταν χρονικής διάρκειας ενός έτους. Η σεζόν μόλις τελείωσε και δεν έχω προλάβει να σκεφτώ ακόμη τίποτα. Δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν κάθε τόσο περιβάλλον, στον Κολοσσό είχα μείνει αρκετά χρόνια, θα δούμε τι θα γίνει με τον Άρη, κάθε πράγμα στον καιρό του. Ο Άρης προσπαθεί να βάλει νέες βάσεις, έχει μια διοίκηση που προσπαθεί και παλεύει για το καλύτερο, δεν μετάνιωσα καθόλου για την επιλογή μου

Καταφέραμε να κοντράρουμε τον Πανιώνιο, δείξαμε ότι μπορούμε να περάσουμε εμείς στους '4', διεκδικήσαμε την νίκη μέχρι το τέλος απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είμαι της άποψης, ότι σε τέτοια παιχνίδια, όταν έχει μειονέκτημα έδρας, πρέπει να κάνεις την έκπληξη στο πρώτο ματς. Εμείς είχαμε την ευκαιρία, πήγαμε το παιχνίδι στην παράταση, όμως δεν τα καταφέραμε, αν και ποτέ δεν σταματήσαμε να προσπαθούμε''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου