Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Στο φύλλο αγώνα δεν υπήρξε αναφορά

Στιγμάτισαν τον τρίτο αγώνα των πλέι οφ τα επεισόδια των οπαδών του Πανιωνίου


Μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ του Άρη και του Πανιωνίου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης υπήρξαν αρκετά επεισόδια με οπαδούς των γηπεδούχων να επιτίθενται στην ομάδα του Άρη κατά την έξοδό της από τον αγωνιστικό χώρο. Οι διαιτητές της αναμέτρησης δεν ανέφεραν τίποτα από αυτά στο φύλλο αγώνος και δικαιολογημένα καθώς είχαν μπει στα αποδυτήρια όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, δήλωσε πως θα κάνει αγωγή ενώ στα αποδυτήρια έψαχνε τον Τσιάρα και ήταν έξω φρενών. Οι άνθρωποι των γηπεδούχων μέτρησαν 16 σπασμένα καθίσματα τα οποία βρίσκονται μέσα στο παρκέ ενώ έξω από το γήπεδο αντικρίζει κανείς σπασμένα μπουκάλια μπύρας τα οποία χρησιμοποίησαν οι οπαδοί του Πανιωνίου ως πολεμοφόδια.

Όπως αναφέρει μάλιστα το basketblog.gr, οι διαιτητές της αναμέτρησης κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα δυο (2) υβριστικά συνθήματα από πλευράς των ''κυανέρυθρων'' οπαδών και αυτές οι ενστάσεις έγιναν από τα μεγάφωνα. Η αστυνομία αναμένεται να κάνει συμπληρωματική έκθεση για τα επεισόδια και η Κ.Α.Ε. Άρης αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου