Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

''Τελειώνει'' ο Σούλης (;), κοντά σε Χατζηνικολάου

Συνάντηση θα υπάρξει μεταξύ του Σούλη Παπαδόπουλου και του Δημήτρη Ηλιάδη στην Αθήνα


Στην πρωτεύουσα θα υπάρξει ραντεβού μεταξύ του νυν τεχνικού της ομάδας, Σούλη Παπαδόπουλου και του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη όπου και αναμένεται να τερματίσει η συνεργασία των δυο πλευρών και ο Έλληνας προπονητής να δώσει την έκθεση που αφορά στους παίκτες των υποδομών και τις ανάγκες της ομάδας σύμφωνα με αυτόν.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνεργασία με τον Σούλη θα είναι πιθανότατα ο νέος τεχνικός της ομάδας αφού είναι πλέον ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον Ηρακλή. Ο 46χρονος τεχνικός που αγαπήθηκε από τους φιλάθλους του Άρη (ο λόγος για τον Σούλη Παπαδόπουλο) στο χρονικό διάστημα που παρέμεινε στην ομάδα, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Ηλιάδη θα επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που του έκαναν προτάσεις από άλλες ομάδες για να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Πάντα υπάρχει και μια ''πισινή'' στην οποία αναφέρει αποκλειστικά το ''ONLY ARIS'' πως πιθανόν να προταθεί και ο Γιάννης Χριστόπουλος του ΠΑΣ, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος με την ομάδα των Ιωαννίνων.

2 σχόλια: