Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Αρης- Παναθηναϊκός 1-0

Ο Άρης ήταν ανώτερος και πήρε τη νίκη απέναντι στον αδύναμο Παναθηναϊκό


     Ο Άρης ήθελε πάση θυσία αυτό το τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό για να έχει ελπίδες στο να μπει στην πρώτη δεκάδα του φετινού πρωταθλήματος και να αποφύγει τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού.

     Σε ολόκληρο το παιχνίδι οι παίκτες του Άρη ήταν ανώτεροι απο αυτούς του Παναθηναϊκού και ήθελαν  πολύ περισσότερο απο τους πράσινους του Φαμπρί τη νίκη για να μην μιλάει κανένας για πιθανό υποβιβασμό.  Απο την αρχή οι παίκτες του Γιάννη Μιχαλίτσου μπήκαν δυναμικά και αποφασισμένα στο παιχνίδι θέλοντας να κάνουν τους πιστούς οπαδούς της ομάδας ξανά χαρούμενους μετά απο αρκετό καιρό.

     Ο Παναθηναϊκός διανύει την χειρότερη χρονιά της ιστορίας του και αυτό δεν έπρεπε να περάσει απαρατήρητο και ανεκμετάλλευτο απο τους παίκτες του Άρη μας και γιαυτό πήραν αυτή τη σπουδαία νίκη.  Η ομάδα του Φαμπρί ήταν κλεισμένη στο δικό της μισό του γηπέδου για ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο αλλα ο Άρης δεν βρήκε κανέναν τρόπο να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη παρόλο που κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βίκτορ Βιτόλο καθώς η εκτέλεση του Αγκάνθο πήγε πάνω στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

     Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που δημιούργησε δυο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τα σουτ των Μαυρία και Τοτσέ να καταλήγουν στο δοκάρι και αουτ αντίστοιχα.  Ο Παναθηναϊκός είχε ακόμα μια σημαντική ευκαιρία περίπου στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου με μια αντεπίθεση τριών εναντίων ενός με τον Σισοκό να κάνει λάθος πάσα αφού δεν είδε τον συμπαίκτη του ο οποίος ήταν μόνος του και αποφάσισε να σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα στην... κερκίδα.  Ο Άρης απείλησε αρκετές φορές έχοντας την τελική απάντηση στο 89' αφού μετά απο σέντρα του Τάτου ο Παπαστεριανός κάνει την πρώτη κεφαλιά και ο Κοέλιο τη δεύτερη ανοίγοντας το σκορ και παράλληλα γράφοντας το τελικό 1-0.

     Στο τέλος του παιχνιδιού οι δύο τεχνικοί τοποθετήθηκαν για το παιχνίδι με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να μιλάει για σαφέστατη ανωτερότητα του Άρη σε όλο το παιχνίδι και τον Μιχαλίτσο να δίνει τα εύσημα στους παίκτες του για την τεράστια νίκη που πέτυχαν και έκλεισε απαντώντας σε αυτούς που δεν τον θεωρούν ''κανονικό'' προπονητή λέγοντας: ''Έχουν περάσει τόσοι προπονητές απο τον πάγκο του Άρη που έκαναν ζημιά στην ομάδα αλλα πάντα εγώ ήμουν το εύκολο θύμα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου