Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Στο Ντάλας ο Μίσελ

Ο Βραζιλιάνος έπεισε την ομάδα του Ντάλας και συνεχίζει εκεί


     Ο επι δύο χρόνια βασικός στην πρώτη ενδεκάδα αμυντικός του Άρη, Μίσελ Γκαρμπίνι δοκιμάστηκε απο την Dallas FC και οι άνθρωποι του συλλόγου απο το Ντάλας αποφάσισαν πως ο Μίσελ είναι στα κυβικά της ομάδας και έχει όλα τα προσόντα για να βοηθήσει την ομάδα στη προσπάθεια που κάνει για μια καλύτερη θέση στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα.

     Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Άρη υπέγραψε, χωρίς ωστόσο να δημοσιευτούν οι όροι της συμφωνίας των δυο πλευρών.  Ο Μίσελ βρήκε την πρώτη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του έπειτα απο τότε που έφυγε απο τον Άρη, καθώς δεν βρήκε καμία Ευρωπαϊκή ομάδα που να πληρεί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο ίδιος δεν βρέθηκε όσο διάστημα είναι ελεύθερος.

     Πρόσφατα η ομάδα του Ντάλας τον δοκίμασε και ο Βραζιλιάνος αμυντικός κατάφερε να πείσει με την απόδοση και την αποφασιστικότητα για δουλειά που είχε τον προπονητή της Αμερικάνικης ομάδας, Σίλας Χίντμαν.  Ο τεχνικός της Dallas FC είπε μετά τη συμφωνία των δυο πλευρών: ''Μας άρεσε απο την πρώτη στιγμή που τον είδαμε στην προετοιμασία αφού παίζει εξίσου καλά σε άμυνα και επίθεση.  Είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια ενώ τον έχω παρακολουθήσει σε αγώνες της Ατλέτικο Παραναένσε και του Άρη.  Είναι χαρούμενος που είναι μαζί μας και εμείς που τον έχουμε στο ρόστερ μας.  Πιστεύω πως θα προσφέρει πολλά στην άμυνά μας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου