Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Στο όριο ξανά ο Αγκάνθο

     Ο Ισπανος έφτασε τις 9 κάρτες και σε περίπτωση που ξανακιτρινιστεί την επόμενη φορά που θα παίξει, θα λείψει απο ακόμα δυο παιχνίδια.


     Ο Νταβίντ Αγκάνθο θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός απο εδώ και στο εξής με το θέμα των κίτρινων καρτών αφού σε περίπτωση που πάρει κίτρινη στο επόμενο παιχνίδι που θα παίξει, θα φτάσει τις 10 φέτος κάτι που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ακόμη δυο αγωνιστικές.

     Ο πρώτος σκόρερ του Άρη δεν πρέπει να κιτρινιστεί σε καμία περίπτωση καθώς η ομάδα θα στερηθεί πλήρως την παρουσία του σε ένα σημείο που τον χρειάζεται περισσότερο απο ποτέ.  Ούτως ή άλλως ο Ισπανός βρίσκεται τώρα στην Ισπανία με ειδική άδεια απο την ΠΑΕ ΑΡΗΣ αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με Ολυμπιακό και Βέροια βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να επιστρέψει στην πατρίδα του.

     Ο 31χρονος στράικερ των κιτρίνων θα επιστρέψει σε επίσημο παιχνίδι στις 10 Μαϊου στο παιχνίδι εντός έδρας με τον Λεβαδειακό και σε καμια περίπτωση δεν θέλει ο ίδιος αλλα και όλοι οι άλλοι στο σύλλογο να δεχτεί ουδεμία κίτρινη κάρτα μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί διαφορετικά αυτο θα σημαίνει πως δεν θα έχει το δικαίωμα να παίξει σε δυο ακόμα παιχνίδια.  Μπορούσε να αποφύγει την ένατη κίτρινη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την ώρα δηλαδή που έγινε το μπέρδεμα με την αλλαγή όμως τελικώς την δέχτηκε απο τον κ. Στυλιάρα και έτσι δεν έχει το περιθώριο για καμία επιπλέον κάρτα κίτρινου χρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου