Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μίλησαν με Αγκάνθο

Οι άνθρωποι της διοίκησης μίλησαν με τον Ισπανό για το πρόγραμμα που ακολουθεί


     Ο Νταβίντ Αγκάνθο λόγω των καρτών που έχει συγκεντρώσει πρέπει να μείνει εκτός για δυο αγώνες πρωταθλήματος με τους αγώνες αυτούς να είναι με Ολυμπιακό και Βέροια.  Ο πρώτος σκόρερ του Άρη φέτος, εκμεταλλεύτηκε αυτή του την τιμωρία και απο την αρχή της εβδομάδας που διανύουμε (όπως είναι γνωστό) βρίσκεται στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη όπου και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης σε ένα ειδικό κέντρο στην πόλη της Μαδρίτης.

     Ο 31χρονος στράικερ του Άρη είχε μια επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη οι οποίοι τον τηλεφώνησαν για να μάθουν πως πάνε τα πράγματα με το πρόγραμμα και του ζήτησαν να τους υποσχεθεί πως θα είναι επιμελής με την υποχρέωσή του (να τηρήσει ολόκληρο το πρόγραμμα) το οποίο και ο ίδιος δέχτηκε.  Επιπλέον, είπε στη διοίκηση πως θα κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης και ατομικές προπονήσεις έτσι ώστε να επιστρέψει πανέτοιμος στις προπονήσεις των κιτρίνων αφού σε ομαδικό επίπεδο δεν επιτρέπεται να κάνει κουραστική προπόνηση για 10 ημέρες με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

     Οι άνθρωποι του Άρη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ελπίζουν όλα να κυλήσουν ομαλά και ο Αγκάνθο να μην έχει πλέον τόσο συχνούς τραυματισμούς και ενοχλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου