Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Οι σκέψεις του Μιχαλήτσου

Τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για το ματς με τον Ολυμπιακό


     Ο Άρης θα προσπαθήσει να πάρει ότι περισσότερο γίνεται απο το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 19:30 με τους κίτρινους του Γιάννη Μιχαλήτσου να θέλουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, για να πάνε κόντρα στην προϊστορία, να ανέβει στα ύψη η ψυχολογία τους και φυσικά να μην μιλάει κανένας για πιθανό υποβιβασμό της ομάδας μας.

     Ο Μιχαλήτσος αναμένεται να ποντάρει στην κούραση του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με τη Λεβάντε για το πλαίσιο του Europa League η οποία όμως μπορεί να δουλέψει και με κακό τρόπο απέναντι στον Άρη, αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν στον κόσμο τους οτι μπορούν να παίξουν το ποδόσφαιρο που θα εντυπωσιάσει.

     Ο Γιάννης Μιχαλήτσος έχει τις απουσίες των Ψυχογιό, Βελλίδη και Γιαννίτση οι οποίοι είναι τραυματίες ενώ και του Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος έχει συμπληρώσει το όριο κίτρινων καρτών.

     Δύο θέσεις είναι αυτές που δημιουργούν το πρόβλημα στον Έλληνα τεχνικό με την μια να αφορά στον δεξιό οπισθοφύλακα και την άλλη τη θέση του σέντερ φόρ.  Για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει η λύση του Καζναφέρη αλλα και του Ηρακλή, τον οποίο φαίνεται να εμπιστεύεται ο προπονητής του Άρη.  Όσο για την επίθεση, εκεί τα πράγματα είναι ρευστά και δεν είναι σίγουρο το ποιους θα επιλέξει ο Μιχαλήτσος για την κορυφή.

     Στο κέντρο αναμένεται να ξεκινήσουν οι Παπαστεριανός, Τάτος και Κοέλιο με τις βοήθειες των δύο πλάγιων μεσοεπιθετικών.  Παπαζαχαρίας, Πουλίδο και Ζαραδούκας θα παίξουν στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας ενώ κάτω απο τα γκολποστ θα κάτσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Σωκράτης Διούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου