Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Και... τρέχοντας για τον Γκάλη!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη


     Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής μίλησε για τον επι σειρά ετών συμπαίκτη του στον Άρη, Νίκο Γκάλη, λέγοντας πολύ όμορφα λόγια ενώ δήλωσε πως για τον ''Νικ'' θα ερχόταν ακόμα και τρέχοντας αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την πολύ καλή μεταξύ τους σχέση.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην ''Εφημερίδα των Συντακτών'':

''Για τον Νικ θα ερχόμουν και τρέχοντας.  Σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη.  Ευτυχώς ή δυστυχώς, κάθε παίκτης όταν μπαίνει στο γήπεδο, νιώθει υποχρεωμένος να υπερασπιστεί τον εγωισμό του.  Όταν καταφέρεις κάποια στιγμή να κάνεις αυτόν τον εγωισμό στην άκρη, τότε δεν χρειάζεται να πείσεις κανέναν δύσπιστο και κακοπροαίρετο οτι σέβεσαι τον συμπαίκτη σου περισσότερο απο τον καθένα.

Κάθε άνθρωπος έχει τον χαρακτήρα του.  Όταν βρίσκονται μαζί, κρίνονται για τον τρόπο που συνεργάζονται για να πετύχουν τον κοινό στόχο.  Τώρα αν πιστεύει κανείς, ότι δυο συμπαίκτες, τουλάχιστον βαθιά μέσα τους, δεν ξέρουν πόσο σημαντικός υπήρξε ο ένας για τον άλλον, τότε ίσως δεν μπόρεσαν ποτέ να καταλάβουν την έννοια της ΄΄ομάδας΄΄! ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου