Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Τυχερός ή καλύτερος του Βελλίδη;

Ο Σωκράτης Διούδης δείχνει όποτε του δωθεί η ευκαιρία τις ικανότητές του


     Ο νεαρός τερματοφύλακας των κιτρίνων πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις οι οποίες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα οποία ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει απο τον κόσμο του Άρη.  Ο 20χρονος γκολκίπερ του Άρη έχει κάνει τους ανθρώπους αλλα και τον λαό των κιτρινόμαυρων να τρίβουν τα μάτια τους με το ταλέντο που έχει ο διεθνής με την ομάδα Νέων, Σωκράτης Διούδης.

     Μπορεί στον πρώτο του επίσημο αγώνα φέτος να δέχτηκε 3 γκολ απο την Καλλιθέα στο 3-1 εκτός έδρας για τον αγώνα Κυπέλλου όμως στους αγώνες που έχει παίξει στο πρωτάθλημα τα έχει καταφέρει εξαιρετικά.  Όταν παίζει ο Διούδης (στο πρωτάθλημα) ο Άρης δεν χάνει αφού σε τέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει ο νεαρός, μετράει τρεις ισοπαλίες και μια νίκη.

     Οι αγώνες που έχει παίξει είναι με τον ΟΦΗ (0-0 εντός), ΑΕΚ (1-1 εκτός) αλλα και στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης εκεί δηλαδή που έκανε το καλύτερο παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη αφού εκτός απο το πέναλτι που απέκρουσε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, είχε εξαιρετικές επεμβάσεις και στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.  Την τελευταία φορά που έπαιξε ο Διούδης (με Παναθηναϊκό), ο Άρης πήρε τους 3 πολύτιμους (για τη συνέχεια) βαθμούς της νίκης δημιουργώντας σε πολλούς την εντύπωση πως (μήπως) είναι καλύτερος του Βελλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου