Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

''Όλα για όλα στη Βέροια''

Ο σκορερ του Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε σε ιστοσελίδα


     Ο νεαρός επιθετικός του Άρη που μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τον Ολυμπιακό τοποθετήθηκε για τη συνέχεια του Άρη, το σημαντικό παιχνίδι με τη Βέροια καθώς και για το πάθος των συμπαικτών του.  Ο Αγγελούδης έχει ήδη γράψει το όνομά του στην ιστορία του Ολυμπιακού αφού με το γκολ που πέτυχε στο 2-1 χθες (24/01) με τη φανέλα του Άρη υποχρέωσε την ομάδα του Πειραιά στο 1300ο γκολ που δέχεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

     Ο Νίκος Αγγελούδης αρχικά τόνισε πως ο Άρης θα έπρεπε απο το πρώτο μέρος ο Άρης να επιδείξει το πάθος και την ενέργεια του δευτέρου ημιχρόνου καθώς έτσι θα μπορούσε να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.  Επίσης τοποθετήθηκε για το ματς- τελικό στην Βέροια με την τοπική ομάδα και ξεκαθάρισε πως πρέπει να έρθει αυτή η νίκη και θα κάνουν τα πάντα οι παίκτες για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

     Ο νεαρός επίσης τοποθετήθηκε για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα του Άρη και δήλωσε πως αυτό λειτούργησε αρνητικά ενώ παράλληλα εκφράστηκε για την πικρία του για το γκολ που πέτυχε στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' αφού αυτό δεν συνδυάστηκε με νίκη των κιτρίνων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 21χρονος:

''Στο δεύτερο ημίχρονο επιδείξαμε περίσσιο πάθος και μπήκαμε πολύ δυνατά.  Αν παίζαμε απο την αρχή έτσι, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα.  Μας επηρέασαν τα προβλήματα τραυματισμού που προέκυψαν, ωστόσο ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο.  Στη Βέροια θα τα παίξουμε όλα για όλα.  Ελπίζω να είμαστε πλήρεις και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Δυστυχώς το τέρμα μου δεν συνδυάστηκε με νίκη του Άρη, ωστόσο θα δουλέψουμε όλοι πολύ μέσα στη βδομάδα για να τα καταφέρουμε απέναντι στην Βέροια''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου