Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Παραμένει ο Μιχαλίτσος ως το τέλος

Τελικά δεν θα αποχωρήσει απο την ομάδα ο Γιάννης Μιχαλίτσος αφού η διοίκηση του Άρη αποφάσισε πως ο Έλληνας τεχνικός πρέπει να μείνει για τέσσερις λόγους.


     Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε για την περίπτωση αποχώρησης του Γιάννη Μιχαλίτσου απο τον πάγκο του Άρη αφού και ο ίδιος πρότεινε την διοίκηση να αποχωρήσει όμως τελικά μετά και τη στήριξη των παικτών προς το πρόσωπό του αποφασίστηκε η παραμονή του στο σύλλογο.

     Μετά απο δυο μέρες με συνεχείς συναντήσεις των δύο πλευρών η διοίκηση τελικώς έκρινε πως η σωστότερη επιλογή ήταν να μείνει ο Μιχαλίτσος ως τεχνικός της ομάδας, ζυγίζοντας τα δεδομένα.  Ο  Μιχαλίτσος ήθελε να αποχωρήσει διότι άκουσε πολύ σκληρή κριτική απο τους οπαδούς των κιτρίνων με αποτέλεσμα στη συνέντευξη τύπου λυπημένος να δηλώσει πως πάντα ήταν το εύκολο θύμα στα χέρια του λαού και της διοίκησης.  Τελικά πείστηκε και θα συνεχίσει ως το τέλος της χρονιάς την προσπάθεια του Άρη αρχικά για την παραμονή και στη συνέχεια για είσοδό του στην πρώτη δεκάδα.

     Οι λόγοι που τον κράτησαν στην ομάδα:

1. Η ΠΑΕ σε μια πρόχειρη έρευνα που πραγματοποίησε, κατάλαβε πως δεν υπάρχει κάποιος τεχνικός που να τους ικανοποιεί και να είναι στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

2. Θα ήταν τεράστιο ρίσκο το να στραφούν και να φέρουν στον Άρη ξένο προπονητή γιατί μέχρι να γνωριστεί με τους παίκτες, να δημιουργήσουν τη χημεία μεταξύ τους και να προσαρμοστεί και ο ίδιος στο πρωτάθλημα, θα τελείωνε.

3. Μετά απο τις δηλώσεις του Γρηγόρη Παπαζαχαρία ύστερα απο βούληση όλων των παικτών ζητήθηκε απο την ΠΑΕ η παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

4. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Άγγελος Σπυρίδων ο οποίος ήθελε και ζήτησε την παραμονή του Μιχαλίτσου στην τεχνική ηγεσία του Άρη αφού ο 57χρονος ήταν ανένδοτος ως προς την αντικατάσταση του Μιχαλίτσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου