Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δεξί μπακ ο Καζναφέρης

Ο τραυματισμός του Ψυχογιού φέρνει τον Καζναφέρη πίσω στην άμυνα


     Μετά την είδηση οτι ο Νίκος Ψυχογιός θα λείψει αναγκαστικά για 10 ημέρες απο τις προπονήσεις της ομάδας λόγω του τραυματισμού του, ο Μιχαλήτσος δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο θέμα του ποιόν να βάλει για δεξί μπακ με το όνομα του Κώστα Καζναφέρη να είναι το επικρατέστερο την κάλυψη της δεξιάς πλευράς της άμυνας.

     Όπως είναι φυσικό, ο Γιάννης Μιχαλήτσος είναι αναγκασμένος να αλλάξει τα πλάνα του και στο αμυντικό κομμάτι αφού ο τραυματισμός του Νίκου Ψυχογιού έφερε μια μίνι αναστάτωση στον τομέα της άμυνας.  Ο τεχνικός του Άρη θα προσπαθήσει να κάνει έτσι το σχήμα της ενδεκάδας ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα και ''μπάζει'' η άμυνα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

     Ο Έλληνας προπονητής των κίτρινων θέλει τον Ψυχογιό για τη δεξιά πτέρυγα και τον χρειάζεται όπως πολλές φορές μας έχει δείξει όμως αυτό μπορεί να αργήσει ακόμα περισσότερο στην περίπτωση που ο 23χρονος αμυντικός δεν ξεπεράσει εγκαίρως το πρόβλημα που έχει και να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα μπορεί στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου