Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

''Δεν αξίζει στον Άρη αυτή η θέση''

Ο Ανδρέας Τάτος βραβεύτηκε απο τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη


     Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 22ης αγωνιστικής παρέλαβε απο τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη ο Ανδρέας Τάτος μετά απο σχετικό διαγωνισμό της Superleague.  Αμφότεροι παραχώρησαν μετά την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους, συνέντευξη στους εκπρόσωπους.

     Ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης μίλησε για τη θέληση του Τάτου να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα: ''Είμαστε ικανοποιημένοι απο όλα τα παιδιά και αξίζουν όλοι τους συγχαρητήρια.  Για να έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή κάτι παραπάνω θα ξέρουν.  Νιώθουμε οτι κάναμε τη σωστή επιλογή, είμαστε χαρούμενοι και ελπίζω οτι θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια.  Ο Άρης τον έχει διεκδικήσει, ο Άρης τον κέρδισε.  Ο συγκεκριμένος παίκτης αγαπάει το σύλλογο.  Η επιλογή μας του ήταν να έρθει στον Άρη για να μας βοηθήσει και τον ευχαριστούμε.  Ελπίζω να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στη συνέχεια της σεζόν και όλα να πάνε καλά''.

     Ο MVP της αγωνιστικής, Ανδρέας Τάτος απο τη μεριά του είπε: ''Σε αυτή τη προσπάθεια με βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου.  Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε.  Εμείς που ήρθαμε το Γενάρη στην ομάδα προσπαθούμε να δέσουμε με τους υπόλοιπους.  Η ομάδα βρίσκεται πολύ χαμηλά και δεν της αξίζει.  Έχουμε καταλάβει οτι έχουμε δυνατότητες και πρέπει να τις βγάλουμε στο γήπεδο για να μείνουμε κατηγορία.  Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι.  Ξέρουμε οτι είμαστε χαμηλά, ξέρω οτι δεν αξίζει αυτό στον Άρη γιαυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να διορθωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στο τέλος''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου