Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ετοιμάζεται για Ολυμπιακό ο Άρης

Γυρίζει ο Γιαννιώτας, νοκ αουτ ο τιμωρημένος Αγκάνθο και ο τραυματίας Βελλίδης.


    Οι παίκτες του Άρη χθες είχαν ρεπό και έτσι σήμερα η ομάδα ξεκινάει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' με μια προπόνηση στο Ρύσιο.

    Η νίκη επι του Παναθηναϊκού (1-0) έφτιαξε κατά πολύ το κλίμα, τη διάθεση και την ψυχολογία όλων στα αποδυτήρια και μετά τη χθεσινή οριστική παραμονή του Μιχαλίτσου στον πάγκο των κιτρίνων, οι παίκτες δεν έχουν τίποτα απο το οποίο μπορεί να διασπαστεί η προσοχή τους ενόψει του παιχνιδιού με τους ερυθρόλευκους στην Αθήνα.  Ο Μιχαλίτσος έχει δυο βασικά προβλήματα αφού δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αγκάνθο και τον τραυματία Βελλίδη.

    Απο την άλλη ο Έλληνας τεχνικός έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στο βασικό σχήμα του Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό.  Ο Μιχαλίτσος θα αλλάξει κάπως τα πλάνα του έτσι ώστε ο Άρης να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα δεδομένων των συνθηκών πριν το παιχνίδι.  Επίσης στον Άρη είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι να πιέσουν στο αδύνατό του σημείο τον Ολυμπιακό και να ποντάρουν στην κούρασή του απο το αυριανό επαναληπτικό παιχνίδι με τη Λεβάντε για το 3-0 του πρώτου γύρου (Europa League).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου