Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Πασσιαλής: ''Λάθος αν έφευγε ο Μιχαλήτσος''

Ο προπονητής της Κ20, Νίκος Πασσιαλής, μίλησε για την κατάσταση στον Άρη


     Ο πρώην προπονητής της πρώτης ομάδας των κιτρίνων μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, τη γνώμη του για τον Γιάννη Μιχαλήτσο ενώ και την αστάθεια που υπάρχει στην ομάδα.

     Αναλυτικά όσα είπε στο ''Αθλητικό Metropolis'':

Για τον Άρη: ''Δυστυχώς η ομάδα δεν έχει σταθερότητα, όλη η χρονιά έτσι θα κυλήσει.  Με τον Ολυμπιακό το επόμενο παιχνίδι θα είναι δύσκολο.  Η νίκη με τον Παναθηναϊκό ήταν ένεση για τον Άρη''.

Για την αστάθεια που υπάρχει στην ομάδα: ''Η αστάθεια μπορεί να είναι λόγω της καινούριας ομάδας, της νέας διοίκησης αλλα και των νέων παικτών που ήρθαν στην ομάδα.  Υπάρχει πίεση για βαθμούς και αυτό πιέζει πολύ τους παίκτες.  Έτσι θα κυλίσει η χρονιά.  Πρέπει να πάρει βαθμούς γρήγορα για να ξεμπερδεύει.''

Για τη δυσκολία του να αναλαμβάνει ένας προπονητής τον Άρη:  ''Είναι δύσκολο αλλα δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, πρέπει να βρεις λύσεις για να πάρεις θετικά αποτελέσματα''.

Για τον Μιχαλήτσο:  ''Νομίζω οτι αυτές τις στιγμές στον Άρη το μόνο που δεν βοηθάει είναι η ανακατωσούρα.  Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και να αφοσιωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι.  Θα ήταν μεγάλο λάθος να έφευγε ο Μιχαλήτσος.  Δεν βοηθάει η αλλαγή προπονητή, θέλει ηρεμία για να μπορέσει να πάρει αποτελέσματα''.

Για τις αλλαγές προπονητών:  ''Νομίζω οτι είναι θέμα πανικού, εμείς ξεκινήσαμε με θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και με το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα άρχισε η προπονητολογία.  Μπορεί να έχει να κάνει με την απειρία της διοίκησης.  Απο τη στιγμή που επιλέγεις και παίρνεις έναν προπονητή πρέπει να τον στηρίζεις κιόλας''.

Συνεχίζοντας είπε:  ''Ο Άρης είναι απο τις δυσκολότερες ομάδες στην Ελλάδα.  Ο κόσμος είναι απαιτητικός, διψάει για τίτλους και δεν έχει υπομονή.  Εδώ ο Κούπερ δεν άντεξε να μείνει πολλά χρόνια στον Άρη.  Υπάρχει αβεβαιότητα, πίεση και δεν υπάρχει υπομονή απο τον κόσμο του Άρη''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου