Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός- Άρης (προϊστορία)

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, το παλεύει πάντα ο Άρης


     Ο Ολυμπιακός είναι ο κυρίαρχος των αναμετρήσεων του Ελληνικού πρωταθλήματος στα παιχνίδια που υποδέχεται ο Άρης αφού σε 51 αγώνες που έχουν παιχτεί, οι Ερυθρόλευκοι μετρούν 38 νίκες ενώ ισόπαλα έχουν λήξει 9 ματς.  Οι κίτρινοι έχουν μηδαμινά ποσοστά αφού έχουν αποδράσει με το διπλό μόλις 4 φορές με το πιο πρόσφατο να είναι αυτό του 2002 οπου ο Άρης κέρδισε στο ΟΑΚΑ με 0-1.

      Η έδρα του Ολυμπιακού παραμένει απόρθητη τα τελευταία 10 χρόνια απο τους κίτρινους, οι οποίοι δεν μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι στους ερυθρόλευκους σύμφωνα με την προϊστορία.  Μιχαλήτσος και παίκτες είναι αποφασισμένοι και θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στη συνέχεια είτε αυτό είναι ισοπαλία είτε στην καλύτερη περίπτωση νίκη, εκεί δηλαδή που ο Άρης θα ξεγράψει το όνομά του απο τις υποψήφιες ομάδες προς υποβιβασμό.  Απο την άλλη σε περίπτωση ήττας οι κίτρινοι θα πρέπει να στρέψουν γρήγορα το κεφάλι τους στις επόμενες αγωνιστικές και να πάρουν σε τουλάχιστον τέσσερις αγώνες τη νίκη έτσι ώστε να καταφέρει να είναι πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού και να έχει μαξιλαράκι ασφαλείας.

     Το ''ONLY ARIS'' θυμάται και σας παρουσιάζει σε βίντεο τις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.  Όπως θα διακρίνετε, ο Άρης παλεύει σε όλα τα παιχνίδια εναντίον των ερυθρόλευκων κάτι που αναμένεται να γίνει και αύριο αφού η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου ποντάρει και στην κούραση των παικτών του Μίτσελ μετά τον αγώνα- αποκλεισμό του Ολυμπιακού απο τη Λεβάντε στους '32' του θεσμού του Europa League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ 3-0 (2012)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ 1-0 (2011)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ 2-1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου