Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Δεν βοηθάνε οι συνεχής αλλαγές προπονητών

Ο Ρούμπεν Πουλίδο τόνισε πως οι αλλαγές προπονητών δεν τους βοηθάνε


      Ο αμυντικός των κιτρίνων σε τοποθέτηση που είχε στο Αθλητικό Metropolis μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι, τις δυσκολίες στη συνέχεια και πολλά άλλα.  Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη είπε πως η στήριξη και η αφοσίωση του κόσμου έφερε μεγάλη ηρεμία μέσα στην ομάδα και αυτό βοήθησε στο να πετύχει ο Άρης την χθεσινή νίκη- τελικό.

Οι δηλώσεις του παίκτη των κιτρίνων:

Για τη δυσκολία του χθεσινού παιχνιδιού: ''Τα πράγματα ήταν δύσκολα και μας δημιούργησε πίεση αυτό.  Το βλέπαμε και στον κόσμο.  Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για την ομάδα.  Όταν οι συνθήκες είναι τόσο δύσκολες υπάρχουν δυσάρεστα και ευχάριστα αποτελέσματα.  Είναι δύσκολα αλλα εμείς θα προσπαθήσουμε και θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια που κάνουμε αφού η χθεσινή νίκη μας ανέβασε τη ψυχολογία.''

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: ''Τα πράγματα όπως είπα είναι πάρα πολύ δύσκολα και θα συνεχίσουν να είναι μέχρι και τον τελευταίο αγώνα.  Δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι αλλα πιο πολύ με περιστάσεις.  Είναι και άλλες ομάδες στην ίδια μοίρα με εμάς.  Οι προσθήκες που έγιναν όχι οτι δεν είναι καλές αλλα η παραμονή μας θα εξαρτηθεί απο άλλους παράγοντες.  Η ένταση και το πάθος πρέπει να διακρίνει την ομάδα απο εδώ και στο εξής.  Έχουμε συγκεκριμένο σκοπό και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό.  Ο Άρης παλεύει για την παραμονή του με άλλες ομάδες που έχουν παίκτες με περισσότερη εμπειρία.  Είχαμε κάποιους περιορισμούς όσο αναφορά τις μεταγραφές αλλα αυτοί είμαστε και πρέπει να βγάλουμε την ομάδα απο τη δύσκολη θέση και να υλοποιήσουμε τον στόχο''.

Για τις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία: ''Κέρκυρα, Βέροια, Πλατανιάς, Πανιώνιος και ίσως η ΑΕΚ είναι οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την ομάδα τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας.  Θεωρώ οτι 30-32 βαθμοί είναι το όριο των βαθμών για την παραμονή και θέλουμε να το ξεπεράσουμε''.

Για τη στήριξη του κόσμου: ''Είναι απο τα πράγματα που έχω πει πολλές φορές.  Είναι πολύ σημαντική όλη η στήριξη αλλα περισσότερο το οτι οι φίλοι της ομάδας μας ήξεραν απο την αρχή οτι τα πράγματα θα είναι δύσκολα και γνωρίζουν πολύ καλά τον φετινό στόχο της ομάδας.  Είναι δύσκολο μια ομάδα με τέτοια ιστορία να παλεύει για την παραμονή και πρέπει να κάνει υπομονή ο κόσμος.  Η στήριξή τους έφερε ηρεμία στην ομάδα και τα αποδυτήρια.  Ο στόχος θα επιτευχθεί μόνο αν συνεχίσουμε να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι''.

Για τον Γιάννη Μιχαλίτσο: ''Εμείς είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεργαζόμαστε με τον προπονητή της ομάδας, όποιος και αν είναι αυτός.  Αυτό κάναμε με τους προηγούμενους και αυτό κάνουμε και τώρα με τον κ. Μιχαλίτσο που τον ξέρουμε αφού προέρχεται απο τον Άρη.   Ήρθε για να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και εμείς προσπαθούμε με την απόδοση και κάνοντας αυτά που μας λέει να τον ευχαριστήσουμε.  Πολλές αποφάσεις δεν είναι δικές μας αλλα της διοίκησης''.

Για την πίστη του αν θα σωθεί ο Άρης: ''Είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε.  Αυτό έχει να κάνει με το πάθος που βγάζουμε όλοι στην ομάδα.  Ξέρουμε οτι είναι δύσκολα αλλα θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.  Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε.  Υπήρξαν πολλές αλλαγές κατα τη διάρκεια της σεζον και οι πολλές αλλαγές προπονητών φάνηκε πως δεν μας βοήθησαν.  Αν συνεχίσουμε όμως όπως στο τελευταίο παιχνίδι, με ένταση και πάθος, θα τα καταφέρουμε και θα ατενίζουμε καλύτερα στο μέλλον''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου